Η φυσική μέθοδος που σας απαλλάσσει από τους πόνους του ισχιακού νεύρου σε μόλις 10'!

Το ισχιακό νεύρο είναι το μακρύτερο νεύρο του ανθρώπινου σώματος.  Όταν υπάρχει φλεγμονή ο πόνος γίνεται δυσβάσταχτος και η κίνηση είναι περιορισμένη. Εκτός από τον πόνο,  μπορούν να εμφανιστούν και άλλα συμπτώματα, όπως για παράδειγμα , δυσκολία ώστε κάποιος να καθίσει, αίσθηση ” βαριών” ποδιών και τσούξιμο, κλπ

Δείτε ακόμη: Παίρνει φύλλα από λάχανο και τυλίγει τα πόδια της.. Μόλις δείτε γιατί θα εκπλαγείτε!

Ο πόνος των σχιακών νεύρων είναι εξαιρετικά δυσάρεστος και μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την ποιότητα ζωής των ανθρώπων που πάσχουν από αυτό το πρόβλημα.

Αν είστε ένας από εκείνους που πάσχουν από πόνους στα ισχιακά νεύρα, καταλαβαίνετε για τι πράγμα μιλάμε. Αλλά τα καλά νέα είναι ότι τελικά υπάρχει λύση για αυτό το πρόβλημα!

Δείτε ακόμη: Τρίψτε τα πόδια σας με αυτό και πείτε αντίο στην φλεβίτιδα, τους κάλους, και τις σκασμένες φτέρνες σε μόλις 10 ημέρες

Σε αυτό το άρθρο, πρόκειται να σας δείξουμε αυτό τον απλό τρόπο ! Που μπορεί να λύσει το πρόβλημά σας σε μόλις 10 λεπτά .Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τις οδηγίες για το πώς να  κάνετε αυτή τη μέθοδο :

Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία κάθε έξι μήνες ή όταν νιώθετε και πάλι πόνο, και πιστέψτε με θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα!

Αυτή η θεραπεία θα πρέπει να γίνεται το βράδυ, πριν τον ύπνο.

– Βάλτε περίπου 10 λίτρα νερού σε μια λεκάνη.
– Το νερό θα πρέπει να είναι στην υψηλότερη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξουν τα πόδια.
– Στη συνέχεια, προσθέστε μια χούφτα αλάτι και μισό λίτρο μηλόξυδο.
– Ανακινήστε αυτό το μείγμα καλά.
– Βάλτε τα πόδια σας στη λεκάνη και νκρατήστε τα εκεί μέχρι να κρυώσει το νερό.
– Κατά την αφαίρεση των ποδιών σας από το νερό, ξεπλύνετε και τυλίξτε τα πόδια σας σε μια στεγνή πετσέτα και να πηγαίνετε κατευθείαν στο κρεβάτι για ύπνο.
-Κρατήστε τα πόδια σας ζεστά. Ως εκ τούτου, συνιστάται να κοιμηθείτε με μια πετσέτα, ένα σεντόνι ή με μια κουβέρτα τυλιγμένα σε αυτά για να είναι πολύ ζεστά.

Δείτε ακόμη: Αναμειγνύει 2 υλικά και κάνει τα πόδια της πιο λαμπερά από ποτέ σε μόλις 5 λεπτά!

Την επόμενη ημέρα, σηκωθείτε από το κρεβάτι με παντόφλες και μην περπατάτε χωρίς αυτές. Μέχρι να κάνετε ένα ντους να μην είστε ξυπόλητοι.

Ο πόνος σου θα αρχίζει να υποχωρεί ήδη από την πρώτη θεραπεία! Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία κάθε έξι μήνες ή όταν νιώθετε και πάλι πόνο, και πιστέψτε με θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα!

Πηγή:

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close