Καστορέλαιο και μαγειρική σόδα: Οι 24 γιατροσόφια που θα σας σώσουν

Καστορέλαιο και μαγειρική σόδα: 24 γιατροσόφια που θα σας σώσουν! Στο παρακάτω άρθρο θα δούμε αναλυτικά πως μπορεί ο συνδυασμός του καστορέλαιου και της μαγειρικής σόδας να θεραπεύσουν 24 ασθένειες που πολλοί από εμάς, ταλαιπωρούμαστε από αυτές.

Οι περισσότεροι γνωρίζουν ότι η μαγειρική σόδα είναι πολυεργαλείο. Είναι χρήσιμη στην μαγειρική, στην καθαριότητα του σπιτιού και όχι μόνο, καθώς και στην υγιεινή ή των καλλωπισμό των ανθρώπων. Δεν γνώριζαν όμως ότι αν συνδυάσουμε το καστορέλαιο με την μαγειρική σόδα, θα έχουμε στα χέρια μας ένα μοναδικό γιατροσόφι.

Δείτε ακόμα Χρόνια δυσκοιλιότητα: Τι είναι, οι αιτίες και τα συμπτώματα

Στο παρακάτω άρθρο θα μοιραστούμε μαζί σας μία συνταγή για να συνδυάσετε το καστορέλαιο με την μαγειρική σόδα και να έχετε στο σπίτι σας ένα πολύτιμο γιατροσόφι  Διαβάστε παρακάτω: 

Πως αναμειγνύουμε το καστορέλαιο με την μαγειρική σόδα;

Όπως αναφέραμε και στον πρόλογο το καστορέλαιο και η μαγειρική σόδα είναι δύο υλικά που αν αναμειχθούν, μπορούν να θεραπεύσουν από 24 ασθένειες. Επίσης το καστορέλαιο έχει θετική επίδραση στην κυκλοφορία του αίματος. Θα μοιραστούμε λοιπόν μαζί σας, την συνταγή γι’ αυτό το εξαιρετικό γιατροσόφι.

Θα χρειαστούμε:

  1. Καστορέλαιο ψυχρής έκθλιψης
  2. 1 πλαστικό πιρούνι
  3. 1 πετσέτα
  4. λίγη γάζα
  5. 1 μπουκάλι ζεστό νερό

Διαδικασία

Στην αρχή καθαρίζουμε την περιοχή που πάσχει με ένα μείγμα που θα έχουμε φτιάξει με μαγειρική σόδα και νερό. Στην συνέχεια ζεσταίνουμε το καστορέλαιο σε ένα κατσαρολάκι, μουλιάζουμε μέσα την γάζα και την εφαρμόζουμε στο δέρμα μας και στην πάσχουσα περιοχή.

Καστορέλαιο και μαγειρική σόδα: Οι 24 γιατροσόφια που θα σας σώσουν

Αφού εφαρμόσουμε την γάζα, καλύπτουμε την περιοχή με μία πλαστική μεμβράνη και ακουμπάμε από πάνω το μπουκάλι με το ζεστό νερό. Τυλίγουμε γύρω γύρω την πετσέτα και το αφήνουμε να δράσει για μία ώρα. Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία για 40 ημέρες και θυμόμαστε ότι ζεσταίνουμε πάντα το καστορέλαιο πριν την χρήση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Dr. A.McGarey επισημαίνει ότι το καστορέλαιο μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση και την θεραπεία πολλών ασθενειών και παθήσεων. Αυτές τις ασθένειες και τις παθήσεις θα τις μοιραστούμε μαζί σας παρακάτω.

Ποιες περιπτώσεις θεραπεύει ο συνδυασμός του καστορέλαιου και της μαγειρικής σόδας;

Για αρχή η παραπάνω συνταγή με καστορέλαιο και μαγειρική σόδα είναι σε θέση να μας απαλλάξει από εκδορές, μελανιές και να θεραπεύσει τα εγκαύματα. Επίσης αν πάθουμε στραμπούληγμα στον αστράγαλο μπορούμε να βάλουμε καστορέλαιο κατά τη διάρκεια της νύχτας για να επιταχύνουμε την επούλωση.

Αν κάνετε ελαφρύ μασάζ με καστορέλαιο στις περιοχές που έχετε αναπτύξει ραγάδες μπορείτε να μειώσετε την εμφάνισή τους. Σε περίπτωση που οι ραγάδες σας είναι ήδη στο χρώμα του δέρματος και όχι κόκκινες, το καστορέλαιο θα τις κάνει λιγότερο ορατές.

Αν έχετε σκούρες κηλίδες, ένα μείγμα από μαγειρική σόδα και καστορέλαιο βοηθάει στην εξάλειψή τους από το δέρμα. Επίσης αν βάλουμε μία σταγόνα καστορέλαιο στα μάτια μας, πριν τον ύπνο μπορούμε να ενισχύσουμε την θεραπεία του καταρράκτη.

Αν έχετε χρόνια βραχνάδα μπορείτε να απλώσετε λίγο καστορέλαιο στην περιοχή του λαιμού. Το καστορέλαιο μπορεί να αντιμετωπίσει με επιτυχία την χρόνια βραχνάδα και τον ερεθισμό στις φωνητικές χορδές. Επίσης το καστορέλαιο θεραπεύει και την κύστη κόκκυγος.

Αν έχετε αλλεργίες μπορείτε να πίνετε 5 σταγόνες καστορέλαιου κάθε μέρα. Αν έχετε αλλεργία στα βλέφαρα, μπορείτε να απλώσετε λίγο καστορέλαιο κάθε βράδυ στα βλέφαρά σας μέχρι το επόμενο πρωί. Επίσης 1-2 σταγόνες καστορέλαιου κάθε μέρα μπορούν να μειώσουν την εξάρτηση προς το κάπνισμα και στο ποτό.

Μπορείτε επίσης να κάνετε μασάζ στο κεφάλι με καστορέλαιο κάθε μέρα για να αντιμετωπίσετε την τριχόπτωση. Αν ρίξετε λίγες σταγόνες καστορέλαιου στα αυτιά, μπορείτε να βελτιώσετε την ακοή σας. Επίσης με 6-8 σταγόνες καστορέλαιου για 4 μήνες μπορείτε να αντιμετωπίσετε και τις εμβοές.

Το καστορέλαιο είναι σε θέση να ανακουφίσει και από τους πόνους στην πλάτη. Συγκεκριμένα μπορείτε να βάλετε μία στρώση καστορέλαιου στην πλάτη κάθε μέρα για μία εβδομάδα και θα δείτε σύντομα αποτελέσματα. Αν απλώσετε καστορέλαιο στην περιοχή της κοιλιάς μπορείτε να ανακουφιστείτε και από την διάρροια.

Σε περίπτωση που πάσχετε από κονδυλώματα μπορείτε να τρίψετε καστορέλαιο στην πάσχουσα περιοχή και να τα εξαλείψετε. Η καθημερινή εφαρμογή καστορέλαιου στα πόδια, ανακουφίζει επίσης και από τους μύκητες.

Μπορείτε επίσης να κάνετε μασάζ στις φτέρνες σας με καστορέλαιο για να αφαιρέσετε ίχνη από άλατα που προκαλούν ξηροδερμία. Αν έχετε κρεατοελιές μπορείτε τις τρίψετε με καστορέλαιο και θα πέσουν μέσα σε ένα μήνα.

Το καστορέλαιο είναι σε θέση να βοηθήσει και στην υπερκινητικότητα. Αλείψτε το στομάχι σας με καστορέλαιο και θα δείτε σίγουρα αποτελέσματα. Θεραπεύει εξίσου και την ηπατίτιδα.

Αν πάσχετε από καρκίνο του δέρματος μπορείτε να φτιάξετε ένα μείγμα από καστορέλαιο και μαγειρική σόδα. Αυτό το μείγμα είναι σε θέση να ενισχύσει τον οργανισμό σε ορισμένους καρκίνους του δέρματος. Αν βάλετε λίγο καστορέλαιο πάνω από το τσίμπημα της μέλισσας θα μειώσετε το πρήξιμο και η πληγή θα επουλωθεί πιο γρήγορα.

Τέλος το καστορέλαιο είναι σε θέση να μειώσει και το ροχαλητό. Συγκεκριμένα αλείψετε την περιοχή του στομάχου με καστορέλαιο για δύο εβδομάδες.

Φυσικά το άρθρο έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Μην εφαρμόσετε το καστορέλαιο ή οποιοδήποτε άλλο γιατροσόφι χωρίς πρώτα να ενημερώσετε και να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Εκείνος ξέρει καλύτερα.

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την υγεία στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close