4χρονος έχασε την ζωή του μετά από μία κοινή μόλυνση στην μύτη

4χρονος έχασε την ζωή του μετά από μία κοινή μόλυνση στην μύτη. Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει η είδηση πως ένα 4χρονο αγγελούδι, έχασε την ζωή του μετά από μία κοινή μόλυνση στην μύτη. Η είδηση συντάραξε όσους την διάβασαν ή την άκουσαν, αφού είναι πάντα τόσο θλιβερό, μικρά παιδιά να φεύγουν τόσο άδικα από την ζωή.

Η ιστορία του 4χρονου έκανε τον γύρο του διαδικτύου με τους γονείς του πλέον να μαζεύουν τα κομμάτια τους. Το 4χρονο αγγελούδι έφυγε από την ζωή όταν ήρθε αντιμέτωπο με μία κατά τα άλλα κοινή μόλυνση στην μύτη. Ιατρική απερισκεψία ή το κακό που ήταν να έρθει και ήρθε…όπως και να ‘χει ο μικρός άγγελος δεν ζει.

Δείτε ακόμα Μαμά προειδοποιεί: Το παιδί μου έπεσε σε μπανιέρα με καυτό νερό

Το σημερινό άρθρο δεν θέλει μόνο να μοιραστεί την είδηση μαζί σας. Θέλουμε με αυτό το άρθρο να προειδοποιήσουμε τους γονείς, να δίνουν σημασία ακόμη και στην πιο μικρή ασθένεια που μπορεί να παρουσιάσει το παιδί τους. Διαβάστε παρακάτω την ιστορία του 4χρονου που έφυγε από την ζωή μετά από μία κοινή μόλυνση στην μύτη: 

Τι συνέβη στον 4χρονο που έφυγε από την ζωή μετά από μία κοινή μόλυνση στην μύτη;

Όλα συνέβησαν όταν ο 4χρονος Leo Dennis μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Swansea, πριν από λίγες μέρες. Ο μικρός είχε εμφανίσει πολύ υψηλό πυρετό και επιληπτική κρίση. Οι γιατροί όμως, τον έστειλαν και πάλι στο σπίτι του μαζί με την μητέρα του, λέγοντάς της ότι ένα κοινό αντιπυρετικό είναι αρκετό.

Όμως δύο ημέρες αργότερα το παιδί μεταφέρθηκε και πάλι στο νοσοκομείο. Σε αντίθεση με αυτά που υποστήριξαν οι γιατροί μπροστά στην χαροκαμένη μάνα, η κατάσταση του παιδιού δύο μέρες μετά, είχε χειροτερεύσει.

4χρονος πέθανε_μετά_από_μία_κοινή_μόλυνση_στην_μύτη_

Ο μικρός άγγελος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, εξαιτίας της σήψης, η οποία συχνά αναφέρεται με τον ιατρικό όρο “δηλητηρίαση αίματος”. Η οικογένεια του 4χρονου συντριμμένη μίλησε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Ουαλίας, και υποστήριξε ότι το παιδάκι τους, έπαθε ανακοπή καρδιάς στα χέρια της μητέρας του.

Δείτε ακόμα την συγκινητική αντίδραση παιδιού με καρκίνο όταν 70.000 φίλαθλοι το χαιρέτησαν 

Το σηπτικό σοκ ήταν αυτό που του στέρεισε τόσο νωρίς την ζωή. Όσων αφορά τα αρχικά συμπτώματα, αναφέρθηκε λέγοντας ότι το παιδί κόλλησε ένα κοινό μικρόβιο από την μύτη το οποίο του προκάλεσε και τον πυρετό. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο 4χρονος, γεννήθηκε με μία σειρά προβλημάτων υγείας.

Χρειάστηκε μάλιστα να χειρουργηθεί στην καρδιά όταν ήταν μόλις μίας ημέρας. Επίσης ο μικρός δεν είχε σπλήνα, ενώ λίγο αργότερα διαγνώστηκε με εγκεφαλική παράλυση το οποίο δυστυχώς επηρέασε την κίνηση και τον συντονισμό του.

4χρονος πέθανε_μετά_από_μία_κοινή_μόλυνση_στην_μύτη_

Όμως σύμφωνα με την οικογένεια ο 4χρονος παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε ήταν ένα χαρούμενο παιδί και με μία τρομερή θέληση για ζωή. Εμείς από την άλλη αναρωτιόμαστε. Πως γίνεται ένα παιδί με τόσο επιβαρυμένο ιατρικό ιστορικό, να παρουσιάζει πυρετό και επιληπτική κρίση και να στέλνετε πίσω στο σπίτι του;

Δείτε ακόμα Spina bifida ή δισχιδής ράχη : Η εμπειρία μιας μαμάς

Σίγουρα οι γιατροί έρχονται αντιμέτωποι με ένα τεράστιο φόρτο εργασίας. Φυσικά και δεν είμαστε γιατροί και δεν προσπαθούμε να το παίξουμε παντογνώστες.

Παρόλα αυτά, θεωρούμε πως ένα παιδί με τόσα προβλήματα υγείας που φτάνει εσπευσμένα στο νοσοκομείο έχοντας υψηλό πυρετό και έχοντας εμφανίσει επιληπτική κρίση προηγουμένως, δεν πρέπει να στέλνεται στο σπίτι του απλά με ένα αντιπυρετικό.

Αν σε αυτές τις περιπτώσεις, οι γιατροί στα νοσοκομεία όλων των χωρών δεν γεμίζουν το παιδί με εξετάσεις απλά και μόνο για προληπτικούς λόγους, δεν γνωρίζουμε σε ποιες άλλες περιπτώσεις οφείλουν να το κάνουν. Μπορεί ο 4χρονος να αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα υγείας.

Δείτε ακόμα Παραλίγο να τον χάσουμε : Η εξομολόγηση μάνας όταν το παιδί έπαθε αλλεργικό σοκ

Όμως πιστεύουμε πως αν οι γιατροί είχαν δείξει περισσότερη σημασία στην περίπτωσή του δύο μέρες πριν, μπορεί και να τον έσωζαν. Τέτοιες ειδήσεις μας γεμίζουν θλίψη, οργή και απόγνωση.

4χρονος πέθανε_μετά_από_μία_κοινή_μόλυνση_στην_μύτη_

Δείτε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Photo via: indiatimespost.com

Close