γιατί-οι-όμορφοι-είναι-ελεύθεροι-

Έχετε παρατηρήσει κι εσείς ότι συνήθως οι όμορφοι και εντυπωσιακοί άνθρωποι συνήθως είναι ελεύθεροι; Σίγουρα δεν μετράει μόνο η εξωτερική εμφάνιση για να ξεκινήσεις μία σχέση, όμως γιατί αυτού του είδους οι άνθρωποι, δεν κάνουν εύκολα σχέσεις;

Οι σχέσεις είναι περίπλοκες. Ένας άνθρωπος κάνει σχέση με έναν άλλον άνθρωπο για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Για το μυαλό του, τον χαρακτήρα του, τον τρόπο που συμπεριφέρεται στο άλλο του μισό, τα πιστεύω του αλλά κακά τα ψέματα και για την εξωτερική του εμφάνιση.

Το τι θεωρεί ο κάθε άνθρωπος ελκυστικό διαφέρει ανάλογα τα γούστα. Παρόλα αυτά είναι και μερικοί άνθρωποι που αντικειμενικά είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακοί και όμορφοι αλλά παραμένουν ελεύθεροι. Γιατί; Φοβούνται να τους πλησιάσουν ή εκμεταλλεύονται την εξωτερική τους εμφάνιση για περιστασιακές σχέσεις; Διαβάστε παρακάτω: 

Η ομορφιά τους είναι τρομακτική.

Είναι πολύ πιο εύκολο να μιλήσεις σε ένα «κορίτσι της διπλανής πόρτας» παρά σε ένα εκπληκτικό σούπερ μόντελ που φαίνεται να ξεφεύγει από τα στάνταρ σου. Στο τέλος, οι άντρες δεν μπορούν να μιλήσουν με υπέροχες γυναίκες και τα κορίτσια προτιμούν άνδρες με μέση εμφάνιση.

Οι άντρες χρήστες του Reddit το εξηγούν λέγοντας ότι αποφεύγουν να μιλούν με όμορφα κορίτσια για να προστατευτούν από την απόρριψη και τη βλάβη της αυτοπεποίθησής τους. Υποθέτουν ότι θα έρθει κάποιος με καλύτερη εμφάνιση, οπότε δεν αξίζει καν να προσπαθήσουν.

γιατί-οι-όμορφοι-είναι-ελεύθεροι-

© Baywatch / Paramount Pictures and co-producers

Θεωρούνται ως πιθανοί απατεώνες.

«Είναι όλοι πέφτουλες», «Προελκύουν κορίτσια/άντρες πανεύκολα» ή «Δεν αντέχω να ζηλεύω συνέχεια». Αυτά είναι μερικά μόνο πράγματα που μπορεί να περάσουν από το μυαλό των ανθρώπων όταν θεωρούν ότι βγαίνουν με ένα ελκυστικό άτομο.

Δείτε ακόμα Οι άντρες αποκαλύπτουν ποιες γυναίκες προτιμούν με βάση το χρώμα των μαλλιών τους

Κάποιοι μπορεί να ανησυχούν μήπως δεν είναι πιστός ο όμορφος σύντροφός τους. Οι λιγότερο ελκυστικοί τύποι, ωστόσο, συμπληρώνουν την εμφάνισή τους με ευγένεια και κάνουν τις γυναίκες να νιώθουν ότι τις εκτιμούν περισσότερο.

Όλοι νομίζουν ότι ήδη είναι σε σχέση.

Για τους περισσότερους ανθρώπους, είναι δύσκολο να πιστέψουν ότι ένα ελκυστικό άτομο μπορεί να είναι ελεύθερο. Άντρες και γυναίκες δεν σκέφτονται καν να πλησιάσουν το πιθανό αγόρι ή κορίτσι των ονείρων τους.

Αν ο θαυμαστής ανακαλύψει ότι το άλλο μισό των ονείρων του είναι ελεύθερος, εξακολουθεί να αγωνίζεται, αφού τώρα απλώς τρομάζει από την ομορφιά του. Τι φαύλος κύκλος!

γιατί-οι-όμορφοι-είναι-ελεύθεροι-

zz/RE/Westcom/STAR MAX/IPx/Associated Press/East News, Richard Shotwell/Invision/East News

Έχουν θέματα εμπιστοσύνης.

Τα ελκυστικά κορίτσια ανησυχούν ότι οι λεγόμενοι σύντροφοί τους μπορεί να τα χρησιμοποιήσουν για να καμαρώσουν μπροστά στους φίλους του. Εξάλλου, οι όμορφοι άνθρωποι συχνά κρίνονται για την εμφάνισή τους και οι άνθρωποι μπορούν να ξεχάσουν τα προτερήματα της προσωπικότητάς τους.

γιατί-οι-όμορφοι-είναι-ελεύθεροι-

© The Proposal / Touchstone Pictures and co-producers

Θεωρούνται ως σνομπ.

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν είναι ντροπαλοί και ελκυστικοί ταυτόχρονα. Ένας χρήστης του Reddit είπε μια ιστορία: «Βγήκα για να βοηθήσω έναν φίλο σε μια εκδήλωση και μου σύστησε πολλούς ανθρώπους που εργάζονται στην έκθεση.

Δείτε ακόμα Μην καταδέχεσαι ποτέ να είσαι το τρίτο πρόσωπο.

Τους μίλησα όμορφα, μετά κάθισα σε ένα μέρος που δεν θα ενοχλούσα κανέναν, αφού ήταν απασχολημένοι με την πώληση των χειροτεχνιών τους. Λίγο αργότερα, ο φίλος μου μού είπε ότι όλοι με θεωρούσαν αλαζονικό γιατί κάθισα μακριά από όλους».

All photos via: brightside.me 

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τις σχέσεις στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close