Οι άντρες αποκαλύπτουν ποιες γυναίκες προτιμούν με βάση το χρώμα των μαλλιών τους

Το χρώμα στα μαλλιά το παρατηρούν περισσότερο από ότι φανταζόσασταν οι άντρες. Ποιο χρώμα προτιμούν σε μία γυναίκα οι άντρες και τι πιστεύουν για κάθε χρώμα ξεχωριστά;

Οι γυναίκες αλλάζουν το χρώμα στα μαλλιά τους για να εντυπωσιάσουν τους εαυτούς τους αλλά και τους άλλους με το στιλ τους. Ένας άντρας, παρατηρεί πολλά περισσότερα πράγματα σε μία γυναίκα από ότι φαντάζεστε.

Φαίνεται πως βρίσκουν κάποια χρώματα στα μαλλιά πιο ελκυστικά από κάποια άλλα ενώ έχουν και άποψη σχετικά με την προσωπικότητα της κάθε γυναίκας όσων αφορά το χρώμα στα μαλλιά που προτίμησε να έχει. Διαβάστε παρακάτω: 

Οι ξανθές γυναίκες

Φαίνεται πως το ξανθό χρώμα στα μαλλιά δεν το προτιμούν συχνά οι άντρες, διότι φαίνεται αφύσικο. Το βαμμένο ξανθό έχει μία συγκεκριμένη απόχρωση, που αποκλίνει αρκετά από μία φυσική ξανθιά. Παρόλα αυτά θεωρούν ότι οι ξανθές γυναίκες είναι ιδιαίτερα περιπετειώδεις.

ποιο-χρώμα-στα-μαλλιά-προτιμούν-οι-άντρες-

Τα καστανά μαλλιά

Φαίνεται πως οι γυναίκες με καστανό χρώμα στα μαλλιά προσελκύουν περισσότερο τους άντρες διότι είναι μία φυσική απόχρωση. Δείχνουν ότι είναι γυναίκες με σοβαρότητα, ψυχραιμία και ισχυρή προσωπικότητα.

Δείτε ακόμα Μην καταδέχεσαι ποτέ να είσαι το τρίτο πρόσωπο.

ποιο-χρώμα-στα-μαλλιά-προτιμούν-οι-άντρες-

Τα κόκκινα μαλλιά

Φαίνεται όμως ότι έχουν και μία αδυναμία στις κοκκινομάλλες αφού μπορεί να είναι ένα χρώμα εξίσου αφύσικο, όμως δείχνει πως είναι γυναίκες με φλογερό ταπεραμέντο, δραστήριες, δεν τους ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος και ζουν την κάθε στιγμή.

ποιο-χρώμα-στα-μαλλιά-προτιμούν-οι-άντρες-

Μαύρα μαλλιά

Στην ίδια κατηγορία ανήκουν και οι μαυρομάλλες. Γυναίκες με σοβαρότητα, ισχυρή προσωπικότητα και άποψη που ζουν την κάθε στιγμή χωρίς να ενδιαφέρονται για την άποψη του κόσμου. Επίσης το μαύρο χρώμα δείχνει πως μία γυναίκα είναι κατά κάποιο τρόπο απόμακρη, μέχρι να σου ανοιχτεί. Εκεί, δίνεται ολοκληρωτικά.

Δείτε ακόμα Σας απατά; Αυτά είναι τα 10 σημάδια που το αποδεικνύουν

ποιο-χρώμα-στα-μαλλιά-προτιμούν-οι-άντρες-

All photos via: brightside.me 

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τις σχέσεις στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close