5-σημάδια-που-δείχνουν-ότι-χρειάζεστε-σύμβουλο γάμου-

5 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να επισκεφθείτε σύμβουλο γάμου. Αυτά τα σημάδια δείχνουν ότι πρέπει να επισκεφθείτε σύντομα σύμβουλο γάμου.

Η αλήθεια είναι πως οι σχέσεις δεν είναι εύκολο πράγμα. Παλιότερα οι άνθρωποι συνήθιζαν να κρύβουν τα προβλήματα κάτω από το χαλάκι και να κάνουν πως δεν υπάρχουν. Πλέον όμως τα ζευγάρια δεν φοβούνται να τα αντιμετωπίσουν. Μόνο που μερικές φορές δεν ξέρουν τον τρόπο.

Δείτε ακόμα 6 φράσεις που απαγορεύεται να πεις όταν μαλώνεις με το ταίρι σου

Αν λοιπόν περνάτε κρίση με την σχέση σας μία καλή επιλογή είναι και ένας σύμβουλος γάμου. Ο σύμβουλος γάμου θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε την σχέση σας και να αποκαταστήσετε την επικοινωνία που έχει χαθεί ανάμεσά σας σε όλους τους τομείς. Πότε όμως πρέπει να τον επισκεφθούμε; Διαβάστε παρακάτω:

Σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να επισκεφθείτε σύμβουλο γάμου: Μαλώνετε με το παραμικρό

Σίγουρα οι καυγάδες είναι φυσιολογικό να υπάρχουν μέσα σε ένα ζευγάρι. Οι ψυχολόγοι λένε πως αν δεν τσακώνεσαι ποτέ με το άλλο σου μισό ή με τον φίλο σου τότε σημαίνει ότι ένας από τους δύο δεν είναι ο πραγματικός του εαυτός μαζί σου.

Όμως όταν ένα ζευγάρι για μεγάλο χρονικό διάστημα τσακώνεται ακόμη και για το ότι το ποτήρι δεν είναι στο τραπέζι αλλά στον πάγκο της κουζίνας υπάρχει πρόβλημα. Πιθανότατα άλλα είναι αυτά που δημιουργούν νεύρα και ακόμη δεν έχετε βρει τον τρόπο να τα εξωτερικεύσετε.

5-σημάδια-που-δείχνουν-ότι-χρειάζεστε-σύμβουλο γάμου-

Photo via: bigpost.gr

Σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να επισκεφθείτε σύμβουλο γάμου: Προτιμάτε να είστε έξω μόνοι παρά με το άλλο σας μισό

Φυσικά όλοι οι άνθρωποι έχουν ανάγκη να περάσουν στιγμές μόνοι τους ή με τους φίλους τους. Παρόλα αυτά αν έχετε φτάσει σε σημείο να προτιμάτε να πάρετε τους δρόμους από το να γυρίσετε στο σπίτι σας για μεγάλο χρονικό διάστημα τότε υπάρχει πρόβλημα στον γάμο σας.

Σίγουρα καταλαβαίνουμε να έχετε ανάγκη λίγες στιγμές για εσάς και τον εαυτό σας. Όταν όμως το σπίτι σας μετατρέπεται σε φυλακή και όχι σε ένα οικείο μέρος που νιώθετε άνετα και ησυχάζετε τότε ένας σύμβουλος γάμου θα σας βοηθήσει να βρείτε τι φταίει.

5-σημάδια-που-δείχνουν-ότι-χρειάζεστε-σύμβουλο γάμου-

Photo via: rtbf.be

Σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να επισκεφθείτε σύμβουλο γάμου: Δεν κάνετε συχνά σ@ξ

Όσο περνούν τα χρόνια τα ζευγάρια δεν κάνουν συχνά σ@ξ και αυτό είναι στα όρια του φυσιολογικού. Παρόλα αυτά όταν ένα ζευγάρι έχει αποξενωθεί τελείως ερ@τικά σημαίνει πως δεν είναι απλά η κούραση ή το άγχος αλλά κάτι βαθύτερο. Αν δεν νιώθετε την ίδια ε@τική έλξη πια, τότε καλό θα ήταν να το συζητήσετε με κάποιον.

5-σημάδια-που-δείχνουν-ότι-χρειάζεστε-σύμβουλο γάμου-

Photo via: elenifourli.gr

Σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να επισκεφθείτε σύμβουλο γάμου: Φλερτάρετε έντονα με την…απιστία

Κανένας άνθρωπος εκεί έξω δεν απατάει το άλλο του μισό αν δεν του λείπει κάτι. Εκτός από τους ανθρώπους που είναι μανιακά πολυγ@μικοί και αυτό είναι θέμα άλλου άρθρου. Αν λοιπόν από εκεί που ήσασταν πιστός ή πιστή ξαφνικά νιώθετε την ανάγκη να κοιτάξετε για άλλου θα πρέπει να συζητήσετε τι είναι αυτό που σας λείπει σε αυτό που ήδη έχετε.

5-σημάδια-που-δείχνουν-ότι-χρειάζεστε-σύμβουλο γάμου-

Photo via: bovary.gr

Σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να επισκεφθείτε σύμβουλο γάμου: Δεν υπάρχει κατανόηση

Είναι σημαντικό σε μία σχέση να υπάρχει κατανόηση. Να ξέρετε ότι σε ένα πρόβλημα ή έναν προβληματισμό ο ένας θα δώσει την λύση για τον άλλον. Κι ακόμη κι αν δεν μπορεί να δώσει την λύση, τουλάχιστον θα παρηγορήσει και θα προσπαθήσει να ανακουφίσει όσο μπορεί.

Δείτε ακόμα Σημάδια ότι ο σύζυγός σας περνάει κρίση μέσης ηλικίας

Όταν προσπαθείς να πεις τα συναισθήματά σου σε έναν άνθρωπο και αυτός τα υποτιμάει συνέχεια, όταν νιώθεις πως μαζί μιλάτε και χώρια καταλαβαίνεστε, όταν προτιμάς να τα πεις σε έναν άγνωστο στο παγκάκι και όχι στο άλλο σου μισό τότε ο σύμβουλος γάμους μάλλον αποτελεί μονόδρομος.

5-σημάδια-που-δείχνουν-ότι-χρειάζεστε-σύμβουλο γάμου-

Photo via: gr.askmen.com

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τις σχέσεις στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close