9 σημάδια που δείχνουν ότι δεν αρέσετε πραγματικά στον άλλον_

9 σημάδια που δείχνουν ότι δεν αρέσετε πραγματικά στον άλλον. Πολλές φορές όταν βγαίνουμε ραντεβού με έναν άλλον άνθρωπο, προβληματιζόμαστε σχετικά με το αν του αρέσουμε πραγματικά ή όχι. Όταν τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα, πολλές φορές αναρωτιόμαστε, τι νιώθει.

Μπαίνουμε στην διαδικασία να αποκρυπτογραφήσουμε αυτά που λέει, τον τρόπο που τα λέει και τις κινήσεις του σώματος. Συζητάμε αυτά τα σημάδια με φίλους και περιμένουμε να μας πουν κι εκείνοι την γνώμη τους. Η αλήθεια είναι όμως ότι αν δεν μιλήσουμε ξεκάθαρα στον άλλον για τα συναισθήματά μας, κανείς δεν μπορεί να ξέρει.

Δείτε ακόμα Σε προσβάλει σε κακομεταχειρίζεται ,σε βρίζει μπροστά στα παιδιά- Όχι άλλες φωνές και κλάματα

Όμως το να μιλήσεις σε έναν άνθρωπο γι’ αυτά που νιώθεις δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Πολλές φορές ντρέπεσαι και κομπλάρεις. Επίσης όταν αποφασίσεις να βγεις ραντεβού με έναν άνθρωπο για πρώτη φορά χωρίς να τον έχεις συναντήσει ποτέ από κοντά, (γιατί είναι νέα μόδα αυτό) είναι ακόμη πιο δύσκολο να εξωτερικεύσεις αυτά που νιώθεις.

Στο παρακάτω άρθρο αποφασίσαμε να αναλύσουμε μαζί σας 9 σημάδια που δείχνουν αν πραγματικά αρέσεις στον άλλον. Γιατί όσα και να σου πει ο άλλος, η γλώσσα του σώματος δεν λέει ποτέ ψέματα. Και τα σημάδια αυτά βασίζονται στην γλώσσα του σώματος. Διαβάστε παρακάτω: 

Δεν αρέσετε πραγματικά στον άλλον όταν ξύνει νευρικά τον λαιμό του όταν του μιλάς

Αυτή η κίνηση δεν σημαίνει μόνο ότι δεν αρέσεις στον άλλον. Είναι και σημάδι αμηχανίας. Όταν λοιπόν με τον άλλον βγαίνεις για πρώτη φορά ή βγαίνεις για πρώτη φορά ραντεβού μαζί του, το να ξύνει τον λαιμό του νευρικά όταν του μιλάς, μπορεί να σημαίνει απλά ότι βρίσκεται σε αμηχανία.

Όταν όμως με τον άλλον βγαίνετε αρκετό καιρό και συνεχίζει να είναι τόσο αμήχανος στο φλερτ σου, τότε δύο εκδοχές υπάρχουν. Είτε δεν του αρέσεις και δεν ξέρει πως να σε αποφύγει, γι’ αυτό νιώθει και αμήχανα. Είτε του αρέσεις αλλά είναι πολύ ντροπαλός.

σημάδια_που_δείχνουν_ότι_δεν_αρέσεις_στον_άλλον_

Πιέζει τα χείλη του όταν δεν αρέσετε πραγματικά στον άλλον

Στα πρώτα ραντεβού οι άνθρωποι προσπαθούν να δείξουν όσο πιο ανοιχτοί και πρόθυμοι γίνεται για τα περαιτέρω. Έτσι συνηθίζουν να κοιτάζουν τον άλλον στα μάτια με ένα σαγηνευτικό βλέμμα, χαμογελούν συχνά, ακουμπούν τον άλλον χωρίς λόγο και κρατούν τα χείλη τους σουφρωμένα.

Το τελευταίο το κάνουν σχεδόν ασυναίσθητα και ο λόγος είναι απλός. Θέλουν να έχουν όμορφα χείλη για…φίλημα. Έτσι όταν με τον άλλον μιλάς κι ενώ πας να κάνεις μία πρώτη προσέγγιση βρίσκεις τα χείλη του αρκετά σφιγμένα χωρίς λόγο, τότε σημαίνει ότι προσπαθεί να αποφύγει το φιλί.

σημάδια_που_δείχνουν_ότι_δεν_αρέσεις_στον_άλλον_

 Δεν αρέσετε πραγματικά στον άλλον όταν κρατά αποστάσεις!

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, οι άνθρωποι που φλερτάρουν προσπαθούν να αγγίξουν όσο πιο συχνά γίνεται τον άλλον. Είναι ένας τρόπος να σπάσουν τον πάγο και να κάνουν τον άλλον να νιώσει πιο άνετα. Όταν ο άλλος ενώ σε ξέρει αρκετά καλά κάθεται στην άλλη άκρη του καναπέ σφιγμένος, τότε μάλλον δεν νιώθει τα ίδια.

σημάδια_που_δείχνουν_ότι_δεν_αρέσεις_στον_άλλον_

Χαμογελά ψεύτικα όταν δεν αρέσετε πραγματικά στον άλλον

Το ψεύτικο χαμόγελο ξεχωρίζει από το αληθινό. Όταν ένας άνθρωπος γελάει με την ψυχή του, γύρω από τα μάτια σχηματίζονται ρυτίδες και οι μύες του προσώπου τεντώνονται πολύ. Στο ψεύτικο χαμόγελο, τα μάτια δεν έχουν ρυτίδες και γενικότερα το πρόσωπο παραμένει χαλαρωμένο.

σημάδια_που_δείχνουν_ότι_δεν_αρέσεις_στον_άλλον_

Δεν σε κοιτούν στα μάτια!

Κι αυτό το χαρακτηριστικό το αναφέραμε και πιο πάνω. Στο φλερτ βασικός κανόνας είναι η οπτική επαφή. Με αυτόν τον τρόπο προσπαθείς να σαγηνεύσεις τον άλλον με το βλέμμα σου και να σπάσεις τον πάγο. Όταν ο άλλος δεν σε κοιτάζει στα μάτια κάθε φορά όταν του μιλάς, σημαίνει ότι νιώθει άβολα με το σκηνικό και μάλλον δεν του αρέσεις.

σημάδια_που_δείχνουν_ότι_δεν_αρέσεις_στον_άλλον_

Κρατούν τα πόδια τους σφιγμένα και μακριά σου όταν δεν αρέσετε πραγματικά στον άλλον

Η γλώσσα του σώματος είναι πολύ σημαντική. Όταν ένας άνθρωπος φλερτάρει και νιώθει άνετα έχει χαλαρό όλο το σώμα. Τα σφιγμένα πόδια δεν δείχνουν άνεση, χαλάρωση και διάθεση για φλερτ.

σημάδια_που_δείχνουν_ότι_δεν_αρέσεις_στον_άλλον_

Απαντούν μονολεκτικά!

Ένας άνθρωπος που φλερτάρει θέλει να μάθει τα πάντα για σένα και θέλει να μάθεις τα πάντα για εκείνον. Προσπαθεί να σου κάνει καλή εντύπωση και σίγουρα το να απαντάει απότομα και μονολεκτικά δεν σε κάνει να νιώθεις άνετα, δεν σου δίνει το περιθώριο να τον γνωρίσεις και δείχνει ότι βιάζεται να φύγει.

σημάδια_που_δείχνουν_ότι_δεν_αρέσεις_στον_άλλον_

Να δώσετε σημασία στον τόνο της φωνής!

Ένας άνθρωπος, όταν θέλει να φλερτάρει έχει έναν σαγηνευτικό και γλυκό τρόπο να μιλάει για να σε προσελκύσει. Όταν σου μιλάει πολύ απότομα και ψυχρά όμως δείχνει ότι δεν έχει καμία διάθεση να σε σαγηνεύσει ή να σου κάνει καλή εντύπωση.

σημάδια_που_δείχνουν_ότι_δεν_αρέσεις_στον_άλλον_

Κρατούν τα χέρια τους ακίνητα!

Η σωματική επαφή είναι πολύ σημαντική στο φλερτ. Ένας άνθρωπος που φλερτάρει κάνει ό,τι μπορεί να σε αγγίξει και να σου αφήσει περιθώριο να τον αγγίξεις. Όταν κρατούν τα χέρια τους ακίνητα, σημαίνει ότι δεν έχουν τέτοιες διαθέσεις.

σημάδια_που_δείχνουν_ότι_δεν_αρέσεις_στον_άλλον_

All photos via: brightside.me

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τις σχέσεις στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close