Αν αγαπήσεις πρώτα τις ατέλειες της γυναίκας σου τότε θα μείνει στο πλευρό σου για πάντα

Αν αγαπήσεις πρώτα τις ατέλειες της γυναίκας σου τότε θα μείνει στο πλευρό σου για πάντα. Αγαπήστε τις ατέλειες της γυναίκας σας και μετά τα προτερήματά της.

Δυστυχώς δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που ξεκινούν μία σχέση με την νοοτροπία “θα την αλλάξω, θα την στρώσω, θα την φέρω στα νερά μου” και αυτό ισχύει τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες. Ξεχνάμε όμως ότι όταν ερωτευόμαστε κάποιον αποδεχόμαστε πρώτα από όλα τις ατέλειές του και μετά τα προτερήματά του.

Αυτό που αλλάζει λίγο στις γυναίκες, είναι ότι η κοινωνία τις έχει φορτώσει με αρκετές ευθύνες και πρέπει. Πρέπει να είσαι καλή μάνα, ενώ παράλληλα οφείλεις να είσαι άριστη επαγγελματίας, δεν πρέπει να είσαι απεριποίητη ενώ παράλληλα δεν πρέπει και να το παρακάνεις.

Δείτε ακόμα Αβοήθητη αγάπη

Υπάρχουν άντρες που βρίσκουν μία δυναμική γυναίκα κι ενώ αυτό αρχικά τους αρέσει μετά σκέφτονται ότι “δεν θα ήθελα να είναι και τόσο δυναμική.” Ή άντρες που λένε ότι θέλουν να παρέχουν τα πάντα στην γυναίκα τους κι ενώ εκείνη δεν δουλεύει, αυτοί αρνούνται και να την φροντίσουν.

Γενικότερα υπάρχουν άνθρωποι που ξεχνούν ότι καμία γυναίκα όπως και κανένας άνθρωπος εκεί έξω δεν είναι τέλειος και δεν θα έπρεπε και να είναι. Αποδέξου την γυναίκα σου για τις ατέλειές της και σίγουρα θα μείνει δίπλα σου για μία ζωή. Ένα κείμενο από την σελίδα Όλα για την Ψυχική Υγεία που μας άγγιξε. Διαβάστε παρακάτω: 

Αν διαλέξεις να είσαι με μία εργαζόμενη γυναίκα, θα πρέπει να αποδεχτείς ότι δε θα μπορεί να φροντίζει συνεχώς τα πάντα για το σπίτι. Αν διαλέξεις μια γυναίκα που επέλεξε να είναι νοικοκυρά και φουλ τάιμ μαμά, θα πρέπει να αποδεχτείς ότι δεν έχει δικό της εισόδημα και θα χρειαστεί να τη φροντίζεις.

Δείτε ακόμα Μήπως έχεις σχέση με ναρκισσιστή; Δες τα σημάδια

αγάπησε-τις-ατέλειες-της-γυναίκας-για-να-μείνει-δίπλα-σου-

Photo via: Pinterest

Αν διαλέξεις μία αδύναμη γυναίκα θα πρέπει να ξέρεις ότι θα είναι προσκολλημένη πάνω σου. Αν επιλέξεις μία δυναμική γυναίκα, θα πρέπει να αποδεχθείς την ανεξαρτησία της Αν διαλέξεις μία ελκυστική γυναίκα, θα πρέπει να αποδεχτείς ότι μπορεί να τη φλερτάρουν και να ελέγχεις τη ζήλια σου.

Αν επιλέξεις μία γενναία γυναίκα θα πρέπει να θαυμάζεις τη δύναμή της και τον μαχητή που έχει μέσα της αλλά να μην ξεχνάς ότι παραμένει μια ευαίσθητη και ευγενική καρδιά. Να θυμάσαι. Καμία γυναίκα δεν είναι τέλεια.

αγάπησε-τις-ατέλειες-της-γυναίκας-για-να-μείνει-δίπλα-σου-

Photo via: bovary.gr

Δείτε ακόμα Τα σημάδια ενός κακοποιητικού συζύγου

Ούτε θα πρέπει να είναι τέλεια για κανέναν. Αν την αγαπήσεις πρώτα για τις ατέλειες της και μετά για τα καλά της, τότε είναι μία γυναίκα που ήρθε για να μείνει στη ζωή σου καιρό.

αγάπησε-τις-ατέλειες-της-γυναίκας-για-να-μείνει-δίπλα-σου-

Photo via: Pinterest

Από Silira Golden
Via web

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τις σχέσεις στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close