Προτάσεις για ανδρικό ντύσιμο για την πρωτοχρονιά και όχι μόνο.

Η μόδα δεν είναι μόνο για εμάς τις γυναίκες αλλά και για τους άντρες. Ένας άντρας οφείλει στον εαυτό του αλλά και στους γύρω του να είναι περιποιημένος και σωστά ντυμένος. Και επειδή εμείς οι γυναίκες ψαχνόμαστε περισσότερο με τον εαυτό μας είπα σήμερα να ασχοληθώ και να ψάξω να σας βρω στυλ που σίγουρα θα αρέσουν και θα συζητηθούν.

Street style για τον άντρα που προτιμάει το casual ντύσιμο και μπορεί να το υποστηρίξει οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Απαραίτητα για το χειμώνα τα κασκόλ,τα ημίπαλτα και τα πουλόβερ που μπορούν να συνδυαστούν με τζην ή ακόμη και με αθλητικά παντελόνια.Προτάσεις για ανδρικό ντύσιμο για την πρωτοχρονιά και όχι μόνο.
Προτάσεις για ανδρικό ντύσιμο για την πρωτοχρονιά και όχι μόνο.

Προτάσεις για ανδρικό ντύσιμο για την πρωτοχρονιά και όχι μόνο.
Σκούφοι….ζεστοί ,άνετοι και φυσικά δίνουν στυλ που δεν περνάει απαρατήρητο.

Προτάσεις για ανδρικό ντύσιμο για την πρωτοχρονιά και όχι μόνο.
Προτάσεις για ανδρικό ντύσιμο για την πρωτοχρονιά και όχι μόνο. Προτάσεις για ανδρικό ντύσιμο για την πρωτοχρονιά και όχι μόνο. Προτάσεις για ανδρικό ντύσιμο για την πρωτοχρονιά και όχι μόνο. Προτάσεις για ανδρικό ντύσιμο για την πρωτοχρονιά και όχι μόνο.Προτάσεις για ανδρικό ντύσιμο για την πρωτοχρονιά και όχι μόνο.Προτάσεις για ανδρικό ντύσιμο για την πρωτοχρονιά και όχι μόνο. Προτάσεις για ανδρικό ντύσιμο για την πρωτοχρονιά και όχι μόνο. Προτάσεις για ανδρικό ντύσιμο για την πρωτοχρονιά και όχι μόνο. Προτάσεις για ανδρικό ντύσιμο για την πρωτοχρονιά και όχι μόνο.Προτάσεις για ανδρικό ντύσιμο για την πρωτοχρονιά και όχι μόνο.Προτάσεις για ανδρικό ντύσιμο για την πρωτοχρονιά και όχι μόνο. Προτάσεις για ανδρικό ντύσιμο για την πρωτοχρονιά και όχι μόνο.Προτάσεις για ανδρικό ντύσιμο για την πρωτοχρονιά και όχι μόνο.  Προτάσεις για ανδρικό ντύσιμο για την πρωτοχρονιά και όχι μόνο.
Eπειδή πλησιάζει το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν και σίγουρα δεν θα θες να είσαι σαν όλους με κλασικό μάυρο χρώμα ,διάλεξε navy blue ,γκρι σκούρο ή pinstriped κουστούμι
Προτάσεις για ανδρικό ντύσιμο για την πρωτοχρονιά και όχι μόνο.
Το πουκάμισο μπορεί να είναι λευκό ή σκούρο μωβ, ενώ το γκρι κουστούμι συνδυάζεται άψογα με κόκκινο βαθύ και μπλε. Προτάσεις για ανδρικό ντύσιμο για την πρωτοχρονιά και όχι μόνο.
Προτάσεις για ανδρικό ντύσιμο για την πρωτοχρονιά και όχι μόνο. Προτάσεις για ανδρικό ντύσιμο για την πρωτοχρονιά και όχι μόνο.Προτάσεις για ανδρικό ντύσιμο για την πρωτοχρονιά και όχι μόνο.

Για τους λάτρεις βέβαια του κλασικού κουστουμιού προτίμησε να συνδυάσεις πουκάμισο, γραβάτα ,γιλέκο  και παπούτσια που θα κάνουν την διαφορά.Προτάσεις για ανδρικό ντύσιμο για την πρωτοχρονιά και όχι μόνο.

Προτάσεις για ανδρικό ντύσιμο για την πρωτοχρονιά και όχι μόνο. Προτάσεις για ανδρικό ντύσιμο για την πρωτοχρονιά και όχι μόνο.Προτάσεις για ανδρικό ντύσιμο για την πρωτοχρονιά και όχι μόνο.Προτάσεις για ανδρικό ντύσιμο για την πρωτοχρονιά και όχι μόνο. Προτάσεις για ανδρικό ντύσιμο για την πρωτοχρονιά και όχι μόνο.
Προτάσεις για ανδρικό ντύσιμο για την πρωτοχρονιά και όχι μόνο.

Για σένα που το ρεβεγιόν είναι οικογενειακή υπόθεση ή ευκαιρία για ξεσάλωμα σε κάποιο club ή πίστα, το ντύσιμο που σου αρμόζει είναι το «χαλαρά μεν, όχι χύμα δε».
Προτάσεις για ανδρικό ντύσιμο για την πρωτοχρονιά και όχι μόνο.Προτάσεις για ανδρικό ντύσιμο για την πρωτοχρονιά και όχι μόνο.Προτάσεις για ανδρικό ντύσιμο για την πρωτοχρονιά και όχι μόνο.Προτάσεις για ανδρικό ντύσιμο για την πρωτοχρονιά και όχι μόνο.

Αν η πρόσκληση για την αλλαγή του χρόνου είναι στο σπίτι ενός “κολητού” σίγουρα το τζινάκι το «σηκώνει» η περίσταση, όμως, προσοχή: δεν θα βάλεις ένα ξεφτισμένο ή ξεβαμμένο!

Το look σου θα συμπληρωθεί με Tshirt (διάλεξε ένα με μεταλιζέ στάμπα, που θεωρείται φέτος η αποθέωση της μόδας) ή πουλόβερ και ζακέτα, ενώ, αν θες να βάλεις σακάκι, επίλεξε κάποιο βελούδινο, καρό ή κοτλέ. Στα ποδαράκια σου θα φορέσεις τα δετά μποτάκια σου (είπαμε, τα sneakers και τα starάκια άφησέ τα στην άκρη).Προτάσεις για ανδρικό ντύσιμο για την πρωτοχρονιά και όχι μόνο.  Προτάσεις για ανδρικό ντύσιμο για την πρωτοχρονιά και όχι μόνο.Προτάσεις για ανδρικό ντύσιμο για την πρωτοχρονιά και όχι μόνο.Προτάσεις για ανδρικό ντύσιμο για την πρωτοχρονιά και όχι μόνο.Προτάσεις για ανδρικό ντύσιμο για την πρωτοχρονιά και όχι μόνο.
TIP ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ: απαραίτητο αξεσουάρ σε κάθε περίπτωση από τις παραπάνω, είναι ΜΟΝΟ το ρολόι σου! Βραχιολάκια, περικάρπια, σκουλαρίκια και λοιπά, άφησέ τα στην άκρη για τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου… Ξεχωρίσαμε κάποια για το στυλ τους.
Προτάσεις για ανδρικό ντύσιμο για την πρωτοχρονιά και όχι μόνο. Προτάσεις για ανδρικό ντύσιμο για την πρωτοχρονιά και όχι μόνο. Προτάσεις για ανδρικό ντύσιμο για την πρωτοχρονιά και όχι μόνο.Προτάσεις για ανδρικό ντύσιμο για την πρωτοχρονιά και όχι μόνο.
Προτάσεις για ανδρικό ντύσιμο για την πρωτοχρονιά και όχι μόνο.
Και φυσικά μην ξεχάσετε το άρωμα σας. Λατρεύω στον άντρα το Aqva της Bvlgari

Προτάσεις για ανδρικό ντύσιμο για την πρωτοχρονιά και όχι μόνο.

Κατερίνα Βήττα

Close