δεν-συμπαθώ-τον-συγκάτοικο-του-γιου-μου-

Η Δέσποινα δεν συμπαθεί τον συγκάτοικο του γιου της και προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να τον διώξει αλλά ο γιος της δεν την ακούει. Διαβάστε την ιστορία της και πείτε μας την γνώμη σας.

Πολλοί φοιτητές και νέοι επιλέγουν να συγκατοικήσουν για να μην έχουν τόσα έξοδα. Και ο γιος της φίλης Δέσποινας, ο οποίος σπουδάζει Νομική στην Αθηνά, συγκατοικεί τον τελευταίο χρόνο με έναν συνομήλικο, που η Δέσποινα δεν εγκρίνει και δεν ξέρει πως να τον διώξει από το σπίτι. Διαβάστε παρακάτω:

Ονομάζομαι Δέσποινα και τα τελευταία 2 χρόνια ο γιος μου σπουδάζει Νομική στην Αθηνά. Είμαι πολύ περήφανη για το παιδί μου διότι ήταν πάντα άριστος μαθητής και συνεπής με όλες του τις υποχρεώσεις. Από τα 18 του που πέρασε στην Αθήνα δουλεύει και σπουδάζει παράλληλα.

Δείτε ακόμα Επειδή το βαφτιστήρι μου είναι κακομαθημένο δεν του πήρα λαμπάδα για τιμωρία

Ακόμη και το νοίκι του το πληρώνει μόνος του, διότι δεν θέλει να μας επιβαρύνει. Σταθήκαμε τυχεροί που ένας συγγενής μας στην Αθήνα έχει δική του επιχείρηση με ψιλικά και ο γιος μου δουλεύει εκεί. Την ιδρώνει την φανέλα βέβαια, απλά σίγουρα μπορεί να του κάνει εξυπηρετήσεις σε περιόδους εξεταστικής κλπ.

δεν-συμπαθώ-τον-συγκάτοικο-του-γιου-μου-

Όμως τα έξοδα είχαν μαζευτεί πολλά και πριν έναν χρόνο πήρα μία πρωτοβουλία και δεν ρώτησε κανέναν. Βρήκε έναν συμφοιτητή του από την σχολή και ξεκίνησαν να συγκατοικούν. Όταν μας το ανακοίνωσε και είδε ότι παραξενευτήκαμε που δεν μας είπε τίποτα, μας είπε ότι εφόσον είναι ενήλικος και αυτόνομος, δεν χρειάζεται να παίρνει άδεια.

Όμως εγώ δεν τον συμπαθώ καθόλου αυτόν που έφερε. Καταρχάς, δεν μπορώ να πηγαίνω πλέον σπίτι του γιου μου διότι δεν έχουν χώρο για να κοιμηθώ. Είναι ένας νέος που είναι αιώνιος φοιτητής. Δεν δουλεύει, δεν διαβάζει και γενικά τον χαρτζιλικώνουν οι γονείς του ενώ είναι μεγαλύτερος από τον γιο μου.

Δείτε ακόμα Η νονά του παιδιού μου, του φέρνει λαμπάδα μόνο όταν είναι με τον πατέρα του

δεν-συμπαθώ-τον-συγκάτοικο-του-γιου-μου-

Έχει γεμίσει το σπίτι με αφίσες με νεκροκεφαλές και τέτοια και γενικά δεν τον συμπαθώ. Θεωρώ πως είναι κακή επιρροή για το παιδί μου αν και μέχρι τώρα δεν έχω μάθει κάτι συγκεκριμένο που να με ανησυχήσει. Ο άντρας μου, μου λέει πως είμαι υπερβολική όμως εγώ σαν μάνα κάτι ξέρω παραπάνω.

Προσπαθώ να τον πείσω ότι δεν είναι καλή παρέα γι’ αυτόν κι ενώ πριν τον γνωρίσει με άκουγε, πλέον απλά διαφωνεί και νευριάζει. Δεν τον αναγνωρίζω πλέον. Είναι νευρικός και δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του όχι μόνο όσων αφορά αυτό αλλά και γενικά. Τί να κάνω πια;

δεν-συμπαθώ-τον-συγκάτοικο-του-γιου-μου-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close