η-νονά-παίρνει-στο-παιδί-λαμπάδα-μόνο-όταν-είναι-με-τον-πατέρα-του-

Η Μαργαρίτα έχει πρόβλημα με την νονά του παιδιού αφού δίνει λαμπάδα στο παιδί της, μόνο όταν είναι με τον πατέρα του. Διαβάστε την ιστορία της και πείτε μας την άποψή σας.

Η νονά και ο νονός το έθιμο θέλει να φέρνουν την λαμπάδα στο βαφτιστήρι τους. Παρόλα αυτά η συγκεκριμένη νονά φαίνεται πως βάζει τις προσωπικές της διαφορές πιο πάνω από το παιδί και δίνει λαμπάδα στο παιδί μόνο όταν είναι με τον πατέρα του. Διαβάστε παρακάτω:

Ονομάζομαι Μαργαρίτα και αντιμετωπίζω ένα μεγάλο πρόβλημα τα τελευταία χρόνια με την νονά του παιδιού. Συγκεκριμένα η νονά του παιδιού είναι και αδερφή του άντρα μου. Ο άντρας μου δεν ήταν και πολύ καλός πατέρας και σύζυγος κι έτσι όταν το παιδί ήταν ακόμα 8 χρονών χωρίσαμε.

Δείτε ακόμα Χώρισα με τον άντρα μου και φέτος θα κάνω για πρώτη φορά Πάσχα μόνη μου και είναι θλιβερό

Όλα αυτά τα χρόνια παίζω τον ρόλο του πυροσβεστήρα όσων αφορά τις σχέσεις του παιδιού και του πρώην άντρα μου. Βλέπεται ο πρώην άντρας μου είναι ένας άνθρωπος απότομος, με παλιές αντιλήψεις, που μιλάει με αγένεια στο παιδί χωρίς να σκέφτεται την ψυχολογία του αφού “άντρας είναι δεν παθαίνει τίποτα”.

η-νονά-παίρνει-στο-παιδί-λαμπάδα-μόνο-όταν-είναι-με-τον-πατέρα-του-

Έτσι το παιδί μου, απομακρύνθηκε σταδιακά από τον άντρα μου. Παρόλο που έκαναν ό,τι μπορούσα όλα αυτά τα χρόνια, το παιδί απέφευγε να πηγαίνει τα Σαββατοκύριακα μαζί του και μερικές φορές δεν ήθελε να περνάει ούτε χρόνο με τον πατέρα του.

Το σόι του πατέρα του λοιπόν, σκέφτηκε ότι θα ήταν καλή ιδέα να κάνουν στο παιδί ψυχολογικό πόλεμο για να το πείσουν να πλησιάσει και πάλι τον πατέρα του. Του έκοψαν το χαρτζιλίκι, κάθε φορά που το βλέπουν ή του μιλούν στο τηλέφωνο του πετάνε σπόντες και η νονά του δεν του φέρνει τη λαμπάδα όταν το Πάσχα το περνάει μαζί μου.

Δείτε ακόμα Η πεθερά μου ξεσήκωσε το παιδί να κάνει Πάσχα μαζί της χωρίς να με ρωτήσει

Δεν την ενδιαφέρει αν ήταν να περάσει το Πάσχα εξαρχής μαζί μου ή όχι, απλά δεν του φέρνει τη λαμπάδα με την δικαιολογία ότι δεν τα πάμε καλά οπότε εφόσον δεν μπορεί να το δει δεν μπορεί και να του την στείλει. Το παιδί πληγώνεται από αυτήν την συμπεριφορά και κανείς δεν ενδιαφέρεται.

η-νονά-παίρνει-στο-παιδί-λαμπάδα-μόνο-όταν-είναι-με-τον-πατέρα-του-

Ο πρώην άντρας μου μάλιστα, μου λέει ότι δεν παθαίνει τίποτα, ότι έχει μεγαλώσει πια για λαμπάδες κι αν την θέλει τόσο πολύ να πάει από το σπίτι του και να την πάρει. Δεν αντέχω άλλο αυτόν τον ψυχολογικό εκβιασμό που ασκούν στον γιο μου.

Κανείς δεν έχει κάνει αυτοκριτική. Θεωρούν ότι βάζω εγώ λόγια στο παιδί. Κανείς δεν έχει σκεφτεί τα λάθη του πρώην άντρα μου, κανείς δεν έχει σκεφτεί τα δικά του λάθη. Μόνο εγώ κάθομαι και κάνω υποχωρήσεις και αυτοκριτική για χάρη του παιδιού και ξεκινώ να κουράζομαι.

η-νονά-παίρνει-στο-παιδί-λαμπάδα-μόνο-όταν-είναι-με-τον-πατέρα-του-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close