κείμενο_αφιερωμένο_στους_μπαμπάδες_

Ένα κείμενο αφιερωμένο στους μπαμπάδες στις ελληνικές παραλίες που δείχνουν αγάπη και αφοσίωση στα παιδιά τους.

Στην ελληνική οικογένεια μέχρι πριν λίγα χρόνια οι μπαμπάδες ήταν πιο αμέτοχοι. Ευτυχώς οι σύγχρονοι άντρες έχουν καταλάβει ότι αυτός ο παιδαγωγικός τρόπος να προσεγγίζουν τα παιδιά τους εκτός του ότι δεν κάνει καλό στην ψυχολογία των παιδιών, οδηγεί και τους ίδιους τους μπαμπάδες στο να χάνουν στιγμές με τα παιδιά.

Οι σύγχρονοι μπαμπάδες δεν φοβούνται να κουβαλήσουν τα φουσκωτά του παιδιού τους στην πλάτη. Δεν φοβούνται να χτίσουν κάστρα στην άμμο μαζί με το παιδί, να παίξουν στα νερά της θάλασσας, να κάνουν κι αυτοί σαν μικρά παιδιά.

Δείτε ακόμα Έγινα μπαμπάς : 6 αλλαγές που θα δεις

Μπορεί λοιπόν να μην τους το αναγνωρίζουμε πάντα, όμως οι μπαμπάδες έχουν μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά των παιδιών. Το σημερινό κείμενο το βρήκαμε στην αγαπημένη μας σελίδα στο Facebook Η Παιδιατρική είναι Τέχνη – Κυριάκος Δουλγέρης. Διαβάστε παρακάτω:

Οι ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ!

Είδα σήμερα πολλούς μπαμπάδες ! Άλλος κουβαλούσε ομπρέλες, καρεκλάκια, νερά, ψυγειάκια, όλα τα παιχνίδια της θαλάσσης, κουβαδάκια, φτυαράκια, νεροπίστολα. Άλλος κουβαλούσε τον μπέμπη στους ώμους, άλλους βουτούσε της μπέμπας τα ποδαράκια.

Άλλος φούσκωνε και φούσκωνε βάρκες, μονόκερους και φλαμίγκος…
Άλλος καθόταν και φύλαγε τον κανακάρη γιατί έπιανε κι έτρωγε την άμμο! Άλλος κουβάλησε κουβάλησε και μόλις έφτασε, ανάσα δεν πήρε και μπήκε αμέσως στο νερό για να κολυμπήσει με τα παιδιά.

Άλλος ήθελε να πιει μια μπύρα και να κάτσει να τα πει με τα φιλαράκια. Και την ήπιε σφηνάκι και σηκώθηκε να πάει στα παιδιά. Άλλος δεν τα είχε δει όλη τη βδομάδα και δεν τον ένοιαζε τίποτα άλλο! Πάμε ρε παιδιά είστε καταπληκτικοί! Χρόνια Πολλά σε όλους, το ‘χουμε!

Δείτε ακόμα Παντρέψου αυτόν που θα στέκεται δίπλα σε σένα και τα παιδιά σας, όχι αυτόν που σε γεμίζει δώρα

Photo cover via: mpampades.eu

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τους μπαμπάδες στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close