τα-Χριστούγεννα-ελάτε-κοντά-με-ανθρώπους-που-κάνουν-κάθε-στιγμή-μαγική-

Φέτος τα Χριστούγεννα αναγνωρίστε μέσα στο πλήθος και εκτιμήστε τους ανθρώπους που κάθε στιγμή της ζωής σας την κάνουν μαγική. Σίγουρα έχετε έναν τέτοιο άνθρωπο τουλάχιστον!

Τα Χριστούγεννα είναι μία γιορτή που οι περισσότεροι αγαπούν, διότι νιώθουν ότι τους φέρνουν πιο κοντά με τους δικούς τους ανθρώπους και όχι μόνο. Παρόλα αυτά, με αφορμή τα Χριστούγεννα που πλησιάζουν είπαμε να περάσουμε το δικό μας μήνυμα.

Μην έρθετε κοντά απλά με ανθρώπους. Ελάτε κοντά με ανθρώπους φωτεινούς, που έχουν αποτινάξει την τοξικότητα από πάνω τους. Με ανθρώπους που ξέρουν να αγαπούν και να το δείχνουν. Με ανθρώπους που ξέρουν να μοιράζονται όλο τον χρόνο.

Δείτε ακόμα Μην καταδέχεσαι ποτέ να είσαι το τρίτο πρόσωπο.

Η σελίδα Ανορεκτικά Όνειρα – Κίκκα Ουζουνίδου, μοιράστηκε ένα κείμενο μαζί μας που μας ξύπνησε ακριβώς αυτήν την ανάγκη. Να έρθουμε σε επαφή με ανθρώπους που κάνουν κάθε στιγμή της ζωής μας να φαντάζει μοναδική και μαγική. Διαβάστε παρακάτω: 

Είναι κάποιοι άνθρωποι που από μία στάλα κάνουν ευτυχία! Έχουν το λίγο και δεν τους λείπει τίποτε άλλο. Έχουν το τόσο δα και νιώθουν γεμάτοι για αυτό που κατάφεραν να αποκτήσουν!

τα-Χριστούγεννα-ελάτε-κοντά-με-ανθρώπους-που-κάνουν-κάθε-στιγμή-μαγική-

Είναι κάποιοι άνθρωποι που η ζωή τους παιδεύει μα αυτοί δεν το βάζουν κάτω και αγωνίζονται περήφανα, τίμια. Σε κάθε αναποδιά βλέπουν μια ευκαιρία και σε κάθε σκοτάδι βλέπουν κατά που υπάρχουν σπίθες.

Δείτε ακόμα Σας απατά; Αυτά είναι τα 10 σημάδια που το αποδεικνύουν

Είναι κάποιοι άνθρωποι που ξέρουν ότι ποτέ δεν θα έχουν δύο και είναι ευτυχισμένοι με το ένα! Βρίσκουν εκείνον τον τρόπο που κάνει την κάθε στιγμή μαγική!

τα-Χριστούγεννα-ελάτε-κοντά-με-ανθρώπους-που-κάνουν-κάθε-στιγμή-μαγική-

Είναι κάποιοι άνθρωποι που σου μαθαίνουν πως η ευτυχία είναι μέσα μας και στον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα. Πως η ζωή είναι τελικά στιγμές όσο κλισέ και αν ακούγεται αυτό. Αν βρούμε τέτοιον άνθρωπο, να τον κρατήσουμε σφιχτά σαν άγγελο. Μόνο ομορφιές έχεις να μας δείξει!

τα-Χριστούγεννα-ελάτε-κοντά-με-ανθρώπους-που-κάνουν-κάθε-στιγμή-μαγική-

Αν βρούμε τέτοιον άνθρωπο, να τον εμπιστευτούμε. Μόνο στο σωστό δρόμο θα μας κατευθύνει! Είναι κάποιες ψυχές ανάμεσά μας που μοιάζουν με διαμαντάκια και έχουν πελώρια αξία… Να τις προσέχουμε!

All photos via: twodrifters.us

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τις σχέσεις στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close