Η Άναμπελ Φόρεστ έζησε την φρίκη της αίρεσης και κακοποιήθηκε από την μητέρα της_

Στο σημερινό άρθρο θα δούμε πως η Άναμπελ Φόρεστ έζησε την φρίκη της αίρεσης και κακοποιήθηκε σ@ξουαλικά από την μητέρα της.

Έχουν γραφτεί βιβλία και έχουν γυριστεί ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ για τις αιρέσεις. Οι αιρέσεις, βρίσκονται ως επί το πλείστον στην Αμερική και αποτελούνται από φανατισμένους ανθρώπους που πιστεύουν σε έναν δικό τους ξεχωριστό Θεό.

Φυσικά, το να πιστεύεις σε έναν δικό σου Θεό δεν είναι κάτι κακό. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να το κάνει. Το θέμα είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι φανατισμένοι, σε σημείο που να μην διστάσουν να βλάψουν τους ίδιους αλλά και τους δικούς τους ανθρώπους, στο όνομα αυτού του Θεού.

Δείτε ακόμα  Σοκ: 8χρονη έκανε σχέση με 13χρονο και η μαμά της συμφωνεί

Οι αιρέσεις, φτιάχνονται από διαταραγμένους ανθρώπους και προσελκύουν άλλους ανθρώπους, που νιώθουν κενά μέσα τους, που νιώθουν χαμένοι, που ίσως είναι μπλεγμένοι και ποτέ κανείς δεν ενδιαφέρθηκε ουσιαστικά γι’ αυτούς.

Αυτοί οι άνθρωποι εντοπίζονται από την αίρεση και η αίρεση τους τάζει ενότητα, αγάπη και καλοσύνη. Πράγματα που πολύ πιθανόν να έλειπαν από τις ζωές τους. Εξαιτίας των αιρέσεων έχουν πραγματοποιηθεί φρικαλέες δ@λοφονίες και ομαδικές αυτοκτ@νίες.

Η σημερινή ιστορία όμως, μας σόκαρε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ιστορία σχετικά με τις αιρέσεις. Η Άναμπελ Φόρεστ άνηκε σε αίρεση από παιδί, αφού η μητέρα της ήταν μέλος. Έζησε την φρίκη της αίρεσης και κακοποιήθηκε σ@ξουαλικά από την μητέρα και τον πατριό της. Διαβάστε παρακάτω: 

Η ιστορία της Άναμπελ Φόρεστ

Η ιστορία της Άναμπελ Φόρεστ κατάφερε να κάνει όποιον την άκουσε ή την διάβασε να δακρύσει. Η Άναμπελ Φόρεστ, άνηκε σε αίρεση, διότι γεννήθηκε από μητέρα που ήταν μέλος της. Σε αυτήν την αίρεση πίστευαν. ότι η συμμετοχή σε σ@ξουαλικά όργια, θα σε φέρει πιο κοντά στον Θεό.

Ο πατριός της Άναμπελ ήταν παντρεμένος. Παρόλα αυτά διατηρούσε σχέσεις με την μητέρα της κάτι που φυσικά γνώριζε η γυναίκα του και δεν είχε κανένα πρόβλημα. Αυτό όμως δεν αποτελεί πρόβλημα. Ίσως να είναι παρατραβηγμένο, αλλά ήταν ενήλικες άνθρωποι που συναινούσαν.

Η Άναμπελ Φόρεστ όμως ήταν μόλις 11 ετών όταν κακοποιήθηκε σ@ξουαλικά με την άδεια της ίδιας της, της μητέρας από τον πατριό της. Η μητέρα της μάλιστα, την είχε εξαναγκάσει να κάνει σ@ξ μέχρι την ηλικία των 18 ετών με 1.800 άντρες επί πληρωμή.

Δείτε ακόμα Τα παλιά χρόνια δεν ήταν πιο αθώα απλά ο κόσμος δεν μιλούσε

Τα λεφτά, τα έπαιρνε η μητέρα και τα έβαζε στο ταμείο της αίρεσης. Σύμφωνα με την Άναμπελ, η ζωή της ήταν φρικιαστική. Το πρωί ήταν ένα φυσιολογικό κ@ρίτσι που πήγαινε στο σχολείο και το βράδυ κακοποιούνταν από την μητέρα, τον πατριό και άλλα μέλη της αίρεσης.

Όταν ακόμη ήταν 7 ετών, η Άναμπελ παρακολούθησε με το ζόρι την μητέρα της και τον πατριό της να κάνουν σ@ξ, ύστερα από προσταγή της ίδιας της μητέρας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πατριός της ήταν ο Κόλις Μπάτλεϊ που ήταν επίσης και αρχηγός της αίρεσης.

Στα 14 της, η μητέρα της κα πάλι την εξανάγκασε να πάρει μέρος σε ομαδικό όργιο που έγινε στο σπίτι τους, στο οποίο μάλιστα συμμετείχε και η ίδια η μητέρα στην Ουαλία. Στο όργιο είχαν πάρει μέρος και γείτονες. Ο πατριός της, φυσικά και δεν κακοποιούσε μόνο την Άναμπελ, αλλά και άλλα παιδιά που άνηκαν στην αίρεση.

Δείτε ακόμα Μητέρα εθισμένη στο αλκοόλ: Το δύσκολο ταξίδι της απεξάρτησης

Στην ηλικία των 17 η Άναμπελ έμεινε έγκυος από τον πατριό της. Έναν χρόνο μετά την γέννηση του παιδιού της αποφάσισε να το σκάσει και μέχρι και την ημέρα της δίκης των δύο αυτών σατανικών ανθρώπων, η Άναμπελ δεν είχε καμία σχέση μαζί τους.

Δικάστηκαν η μητέρα, ο πατριός αλλά και η γυναίκα του πατριού. Η μητέρα της Άναμπελ καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 12 ετών ενώ ο πατριός της σε ποινή φυλάκισης 11 ετών. Σήμερα η Άναμπελ ζει σε ένα μέρος που αρνείται να αποκαλύψει με τα δύο της παιδιά.

Μίλησε ανοιχτά για όσα πέρασε και μάλιστα έγραψε βιβλίο για να γίνει η ιστορία της γνωστή και για να μην κακοποιηθεί κανένα άλλο παιδί σύμφωνα με την ίδια. Η Άναμπελ, λέει ότι η μητέρα της είναι ένα σατανικό άτομο και ότι δεν πρόκειται να την συγχωρέσει ποτέ.

Δείτε ακόμα Στην κόλαση των αναμορφωτηρίων: Γυναίκα περιγράφει την εμπειρία της

Άναμπελ_Φόρεστ_γνώρισε_την_φρίκη_της_αίρεσης_κακοποιήθηκε_σεξουαλικά_από_την_μητέρα_της_

Photo via: familylife.gr

Αποκαλύπτει ότι όταν στην ηλικία των 14 ετών η μητέρα της την κακοποίησε σ@ξουαλικά η Άναμπελ έκανε απόπειρα αυτοκτ@νίας. Για τον πατριό της, λέει ότι έχει τον τρόπο να χειρίζεται τους ανθρώπους και ότι είναι αδίστακτος.

Ο ηγέτης της αίρεσης αλλά και η μητέρα της Άναμπελ, μεγάλωναν τα παιδιά με το σκεπτικό ότι το σ@ξ τα φέρνει πιο κοντά στον Θεό. Μάλιστα τους έλεγαν ότι αν πουν όχι στις αρρωστημένες ορέξεις τους, ο Θεός θα τους κάψει στην κόλαση.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τις επιπλέον πληροφορίες:

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close