Η γυναίκα μου με απάτησε τον πρώτο χρόνο της σχέσης – Έχασα την εμπιστοσύνη μου

Η γυναίκα μου με απάτησε τον πρώτο χρόνο της σχέσης και το έμαθα τώρα – Έχασα την εμπιστοσύνη μου!Όταν αποφασίζουμε να παντρευτούμε, τις περισσότερες φορές το κάνουμε από ερ@τα. Επειδή θέλουμε να μοιραστούμε την ζωή μας με το άλλο μας μισό. Επειδή δεν μπορούμε να φανταστούμε την ζωή μας χωρίς το άλλο μας μισό. Έχουμε εμπιστοσύνη στον άλλον και θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτός ο γάμος θα αντέξει στον χρόνο.

Τι γίνεται όμως όταν μαθαίνουμε ότι το άλλο μας μισό δεν ήταν πάντα τόσο αξιόπιστο; Η σημερινή μας ιστορία, ήρθε στο inbox της σελίδας από άντρα αναγνώστη. Αποφασίσαμε να την μοιραστούμε μαζί σας για πείτε την γνώμη σας σε αυτόν τον απελπισμένο άντρα. Διαβάστε παρακάτω:

Είμαι 40 χρονών και είμαι παντρεμένος με την γυναίκα μου από όταν ήμασταν 20 χρονών. Ήμασταν μαζί από όταν ήμασταν 19 χρονών και ο γι@ς μας είναι μόλις 17 ετών. Περάσαμε όλη μας την ζωή μαζί. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου σαν άντρα, έχω την γυναίκα μου στο πλάι μου.

Δείτε ακόμα Ο πρώην άντρας μου ξεχωρίζει τα παιδιά μας – Τι να κάνω;

Η σχέση μας ήταν έντονη από την αρχή. Υπήρξε έντονος ερ@τας και όταν αποφασίσαμε να παντρευτούμε κανείς από τις οικογένειές μας δεν ενέκρινε αυτόν τον γάμο επειδή ήμασταν μικροί. Εμείς όμως πήγαμε κόντρα σε όλους και σε όλα και καταφέραμε να επιβάλλουμε αυτόν τον γάμο και να τους κάνουμε να τον δεχτούν.

Τα χρόνια πέρασαν και η σχέση μας έχει μπει πλέον σε μία γλυκιά ρουτίνα. Η αλήθεια είναι ότι το πάθος είχε χαθεί ανάμεσά μας τουλάχιστον τρία χρόνια πριν. Ούτε εγώ ούτε εκείνη όμως φαινόταν ότι είχαμε πρόβλημα με αυτό!

Πριν δύο εβδομάδες καθώς βαριόμασταν στην καραντίνα παίξαμε “Θάρρος ή Αλήθεια” , μαζί με τον γι@ μας. Με τον γι@ μας επειδή θεωρούμαστε νέοι γονείς, είμαστε πολύ απελευθερωμένοι. Μιλάμε μαζί του σε πολλές περιπτώσεις όπως θα μιλούσε και με τους φίλους του. Πάντα με όρια όμως.

Έτσι όταν ήρθε η δική μου σειρά να ρωτήσω την γυναίκα μου κι εκείνη επέλεξε το αλήθεια, εγώ μέσα στη σιγουριά την ρώτησα αν με είχε απατήσει ποτέ. Εκείνη τότε πολύ απλά και αυθόρμητα, μου είπε “ναι” . Ο γι@ς μας στην αρχή κοκκάλωσε γιατί είδε ότι εγώ αμέσως συννέφιασα.

Εκείνη όμως αμέσως ξεκίνησε να μου εξηγεί ότι όλο αυτό έγινε τον πρώτο χρόνο της σχέσης μας. Ήταν ακόμη μπερδεμένη, δεν ήξερε αν όντως με ήθελε στη ζωή της και παρασύρθηκε με ένα απωθημένο της από το Λύκειο. Το θέμα είναι όμως ότι από τότε έχω χάσει τον ύπνο μου.

Και έχω χάσει τον ύπνο μου, επειδή εγώ θυμάμαι κάθε μας στιγμή από τότε. Θυμάμαι τα γλυκόλογα που ανταλλάζαμε και συνδυάζοντας τις ημερομηνίες του πρώτου χρόνου, μου την έχει δώσει  στα νεύρα, που τον πρώτο καιρό μου έλεγε μπαρούφες.

Γιατί ό,τι και να μου πει, εγώ θα πιστεύω ότι τουλάχιστον τον πρώτο χρόνο μου έλεγε μπαρούφες αφού μπήκε στον πειρασμό να με απατήσει με άλλον. Θα μου πείτε τώρα “γιατί κάθεσαι και κολλάς σε περασμένες ιστορίες;” Γιατί εγώ στο μυαλό μου την είχα αλλιώς.

Πίστευα ότι από την πρώτη στιγμή ήμασταν και οι δυο στα ίδια μήκη κύματος. Όμως από ότι φαίνεται εγώ από την πρώτη στιγμή ήμουν εκεί ενώ εκείνη χρειάστηκε χρόνο για να σκεφτεί αν όντως αξίζω να είμαι στη ζωή της ή όχι.

Επίσης, από την στιγμή που το έμαθα η ζήλεια φούντωσε μέσα μου. Αυτό σημαίνει ότι έχω παθιαστεί. Νιώθω ότι την διεκδικώ ξανά από την αρχή, νιώθω ότι την ερ@τεύομαι από την αρχή ενώ εκείνη είναι πολύ ψυχρή. Δεν έχει καμία διάθεση να με διεκδικήσει.

Και τώρα σκέφτομαι ότι μπορεί αυτή της η αδιαφορία να σημαίνει ότι με απατά και πάλι. Γιατί από ότι ανακάλυψα, η γυναίκα μου μερικές φορές μπερδεύεται και δεν ξέρει αν με θέλει. Και νιώθω ότι πρέπει να την διεκδικώ συνέχεια για να μην βαριέται. Μπορεί βέβαια να τα έχω μεγαλοποιήσει στο κεφάλι μου, αλλά δεν μπορώ.

Νιώθω ότι θα τρελαθώ από τις ανασφάλειες και δεν ξέρω τι να κάνω. Να της μιλήσω να της πω τι; Εκείνη, το είπε εκείνο το βράδυ με μία απάθεια σαν να μην σημαίνει τίποτα. Μπορεί να έγινε πολλά χρόνια πριν, όμως για μένα σημαίνει κάτι. Πείτε μου τι θα κάνατε στη θέση μου.

Μοιραστείτε και την δική σας ιστορία μαζί μας, αφήνοντας μήνυμα στο inbox της σελίδας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Photo cover via: zurnal24.si

Close