Είμαι έτοιμη να παντρευτώ αλλά με έχει γοητεύσει ο πεθερός μου

Είμαι έτοιμη να παντρευτώ αλλά με έχει γοητεύσει ο πεθερός μου. Η σημερινή μας ιστορία σίγουρα είναι μία ιστορία που θα συζητηθεί. Έχουμε ακούσει και διαβάσει παρόμοιες ιστορίες στο παρελθόν όμως πάντα μας σοκάρει η ιδέα, να προκύπτουν τέτοια οικογενειακά προβλήματα.

Δείτε ακόμα Ο άντρας μου είναι τεμπέλης – Τρώει τα έτοιμα κι εγώ δουλεύω όλη μέρα

Δε θα πούμε πολλά. Θα μοιραστούμε την ιστορία σας μαζί σας και θα αφήσουμε εσάς να πείτε τα υπόλοιπα. Μην ξεχνάτε όμως να είστε ευγενικοί γιατί μιλάμε πάντα σε ανθρώπους ακόμη κι αν δεν τους βλέπουμε και η ευγένεια είναι δείγμα πολιτισμού και παιδείας. Διαβάστε παρακάτω:

Είμαι η Έλενα και έχω σχέση με τον μέλλοντα σύζυγό μου τρία χρόνια. Ο σύζυγός μου, μου είχε γνωρίσει την μητέρα του από τους πρώτους έξι μήνες. Ο πατέρας του όμως ήταν χωρισμένος από την μητέρα του και έλειπε εδώ και πολλά χρόνια στην Αμερική. Είχε οικογένεια εκεί και έχτισε εκεί την ζωή του από ένα σημείο και μετά.

Με τον σύζυγό μου δεν είχε πολλές σχέσεις λόγω της απόστασης. Μιλούσαν τηλεφωνικά που και που μέσα στο μήνα κι εγώ τον είχα δει τυχαία μία φορά μέσω κάμερας. Του είχα πει ένα βιαστικό “γεια” και είχα φύγει για την δουλειά εκείνη την μέρα.

Πριν τρεις μήνες ο σύντροφός μου αποφάσισε να με ζητήσει σε γάμο. Χωρίς δεύτερη σκέψη είπα ναι. Μπορεί ο ερ@τας να μου έχει φύγει, όμως τον αγαπάω βαθιά και η αλήθεια είναι ότι αυτό το νέο βήμα στην σχέση μας, πίστεψα ότι θα αναζωπυρώσει την σχέση μας. Και η αλήθεια είναι ότι τον πρώτο καιρό έτσι έγινε.

Φυσικά ο πατέρας του αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα για να με γνωρίσει αφού έμαθε ότι ο γιoς του αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση του. Κανονίσαμε λοιπόν να βρεθούμε και οι δύο οικογένειες για να δώσουμε λόγο.

Από την πρώτη στιγμή που τον είδα με γοήτευσε. Ήταν ένας άντρας γύρω στα 57 με γκρι μαλλιά όμως άκρως καλοστεκούμενος. Αδύνατος, γυμνασμένος, , γαλανά μάτια και ρυτίδες τόσες ώστε να δείχνει ώριμος και γοητευτικός και όχι γερασμένος.

Συστηθήκαμε και κατάλαβα ότι έχει και άνεση του λόγου. Ένας άντρας που είχε άποψη για τα πάντα και μία έμφυτη ευγένεια. Ήξερε πως να σε εντυπωσιάσει και ήξερε πως να σε προσεγγίσει. Εκείνο το βράδυ μιλήσαμε για το πως πήραμε την απόφαση να παντρευτούμε, για την σχέση μας, την πολιτική και άλλα ζητήματα.

Μας αποκάλυψε ιστορίες από την Αμερική. Την καθημερινότητά του εκεί και η αλήθεια είναι πως για μία στιγμή σκέφτηκα πολύ σοβαρά, ότι θα ήθελα να τα παρατήσω όλα και να πάω να ζήσω εκεί. Είχε πολλά χρόνια να με γοητεύσει έτσι ένας άνθρωπος. Ακόμη και με  τον σύντροφό μου δεν το είχα νιώσει ποτέ αυτό.

Μετά από εκείνο το βράδυ ο πεθερός μου ερχόταν πολύ συχνά στο σπίτι μας για να δει το παιδί του αλλά κι εμένα. Σε πολλές περιπτώσεις παρακαλούσα να βρεθούμε οι δυο μας και αμέσως το μετάνιωνα και ένιωθα ντροπή. Υπήρξαν φορές όμως που βρεθήκαμε οι δυο μας και μάλιστα αρκετές.

Τύχαινε να έρχεται σπίτι και ο σύζυγός μου να είχε πάει μέχρι την μητέρα του. Και μέχρι να έρθει εμείς τα λέγαμε. Είχαμε πάντα κάτι να πούμε και ο χρόνος κυλούσε σαν νερό. Και ενώ όσο ήμασταν οι δυο μας ήταν πολύ διαχυτικός και το φλερτ το ένιωθα ότι υπήρχε στην ατμόσφαιρα, όταν ερχόταν ο σύζυγός μου μαζευόταν και γινόταν και πάλι τυπικός.

Για μένα αυτό σήμαινε κάτι. Γιατί να μην μπορεί να είναι ο εαυτός του μπροστά στον σύντροφό μου; Μήπως επειδή δεν με έβλεπε και τόσο φιλικά; Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε κάνει κάτι. Ούτε φιλί. Όμως με πιάνω πολλές φορές να το σκέφτομαι και να το αναζητάω έντονα.

Βρίσκομαι λίγους μήνες πριν τον προγραμματισμένο γάμο – αν όλα πάνε καλά με τις καραντίνες και τον κορονοϊό- και έχω βρεθεί να σκέφτομαι πριν κοιμηθώ τον πεθερό μου και όχι τον άντρα μου. Ο πεθερός μου αναγκάστηκε να μείνει στην Ελλάδα με την καραντίνα και είναι το μόνο ευχάριστο αυτό.

Όμως δυστυχώς εξαιτίας του εγκλεισμού δεν μπορώ να τον βλέπω. Τι έχω πάθει; Λέτε να δάγκωσα την λαμαρίνα; Σκέφτομαι ότι έκανα λάθος επιλογή που δέχτηκα να παντρευτώ και γενικά ότι έκανα λάθος επιλογή με τον σύντροφό μου. Δεν έπρεπε να γνωρίσω τον σύντροφό μου πρώτο. Έπρεπε να γνωρίσω τον πεθερό μου. Τι να κάνω;

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη 

Photo cover via: athensmagazine.gr

Close