η-γυναίκα-μου-με-βάζει-να-τα-πληρώνω-όλα-ενώ-παίρνει-παραπάνω-λεφτά-

Ο αναγνώστης της σημερινής μας ιστορίας αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα με την γυναίκα του. Παρόλο που παίρνει παραπάνω λεφτά από τον ίδιο, εκείνος πληρώνει όλα τα έξοδα των παιδιών. Τί να κάνει;

Πλέον άντρες και γυναίκες έχουν ισοτιμία. Αυτό σημαίνει ότι μία γυναίκα είναι σε θέση να κερδίζει τα ίδια ή και περισσότερα χρήματα από τον άντρα της και αυτό να μην σημαίνει ότι ο άντρας κάνει κάτι λάθος. Τί γίνεται όμως όταν από την μία, κερδίζει παραπάνω χρήματα αλλά από την άλλη αρνείται να βάλει το χέρι στην τσέπη αφού είναι…γυναίκα;

Ο αναγνώστης αποφάσισε ανώνυμα να μοιραστεί σήμερα μαζί μας την προσωπική του ιστορία, η οποία φαίνεται πως πλέον τον έχει βγάλει εκτός ορίων. Η γυναίκα του, παρόλο που παίρνει παραπάνω χρήματα από εκείνον, του λέει πως αυτός πρέπει να πληρώνει όλα τα έξοδα των παιδιών και του σπιτιού γενικότερα. Διαβάστε παρακάτω:

Δείτε ακόμα Τα έχω με παντρεμένο 3 χρόνια και θέλω να τον χωρίσω επιτέλους από την γυναίκα του

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την γυναίκα μου που πλέον με έχει βγάλει εκτός εαυτού. Με την γυναίκα μου γνωριζόμαστε από όταν εγώ ήμουν 20 χρονών και αυτή 23. Ταιριάξαμε αμέσως και η αλήθεια είναι πως έχουμε από τότε μία σχέση γεμάτη πάθος.

Αποκτήσαμε δύο παιδιά, δίδυμα και ολοκληρώθηκε η ευτυχία μας. Η γυναίκα μου λοιπόν ήταν κάπως σφιχτή με τα λεφτά ανέκαθεν. Παρόλο που είναι από πλούσια οικογένεια και καλά εξασφαλισμένη και δουλεύει στην επιχείρηση του πατέρα της με λίγες αρμοδιότητες και αρκετά χρήματα, η ίδια πάντα ήταν κάπως τσιγκούνα.

η-γυναίκα-μου-με-βάζει-να-τα-πληρώνω-όλα-ενώ-παίρνει-παραπάνω-λεφτά-

Όσο ήμασταν νέοι έκανε παρέα με πολύ καλούς ανθρώπους και όταν μερικές φορές ξέφευγε την έβαζαν μπροστά και της άνοιγαν τα μάτια. Βλέπετε, όταν κάτι της το έλεγα εγώ ήταν σίγουρα λάθος αλλά όταν το έλεγαν οι φίλοι της, την έβαζαν σε σκέψεις.

Δείτε ακόμα Της έδωσαν να αποχαιρετήσει το νεκρό μωρό της αυτή όμως το επανάφερε στη ζωή – Βίντεο

Πριν 3-4 χρόνια όμως χάθηκε με αυτή της την παρέα και μεταξύ μας πιστεύω ότι εκείνη φταίει γι’ αυτό. Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και την λατρεύω όμως μερικές φορές έχει τόσες ανασφάλειες και τόσες παραξενιές που δεν αντέχεται!

Εγώ έχω δύο παιδιά μαζί της, όμως οι φίλοι της μάλλον είχαν τα όριά τους. Από τότε λοιπόν μας πήρε η κάτω βόλτα όμορφη μου Παναγιώτα που έλεγε και η συχωρεμένη η μάνα μου. Ξεκίνησε να φορτώνει όλα τα έξοδα του σπιτιού συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών πάνω μου.

η-γυναίκα-μου-με-βάζει-να-τα-πληρώνω-όλα-ενώ-παίρνει-παραπάνω-λεφτά-

Λογαριασμοί, σχολικά, σούπερ μάρκετ. Εκείνη πληρώνει μόνο τα ρούχα των παιδιών “που ξέρει”, τα έξοδα του σκύλου γιατί είναι αρρωστοφοβική, τους γιατρούς των παιδιών όταν χρειαστεί και φυσικά τα δικά της ρούχα και τα δικά της λούσα.

Δείτε ακόμα Η ιστορία της 5χρονης Μαρκέλας: Την εγκατέλειψαν στο Παίδων νεογέννητη με σπάνιο σύνδρομο

Ακόμη όμως και τις βόλτες μας τις πληρώνω εγώ όταν εκείνη παίρνει 1000 ευρώ από τον πατέρα της κι εγώ 650 ευρώ από την δουλειά που είμαι τώρα. Μάλιστα δεν είναι μόνο ότι με βάζει και πληρώνω, αλλά διαλέγει πάντα αυτή τα μέρη που θα πάμε.

Που είναι πάντα ουζερί, ταβέρνες πανάκριβες και διακοπές σε ξενοδοχεία και ακριβά νησιά. Ούτε να το συζητήσει δεν θέλει το κάμπιγνκ. Και λέω κάτσε ρε φίλε. Επιλέγεις το που θα πάμε; Θα το πληρώσεις κιόλας; Στην τελική τι σύγχρονο ζευγάρι είμαστε;

η-γυναίκα-μου-με-βάζει-να-τα-πληρώνω-όλα-ενώ-παίρνει-παραπάνω-λεφτά-

Φυσικά και δεν υπάρχει κοινό ταμείο μέσα στο σπίτι κάτι που με προβληματίζει εξίσου. Πιστεύω ότι η γυναίκα μου είναι γεμάτη προκαταλήψεις άλλων εποχών και όσο έκανε παρέα με ανθρώπους της προκοπής κάπως το κατεύναζε. Τώρα που έχει μείνει μόνο αυτή και η αδερφή της (που κουβαλάει τα ίδια μυαλά) φέξε μου και γλίστρησα.

All photos via: depositphotos.com

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close