ο-σύντροφος-της-κόρης-μου-την-εκμεταλλεύεται-

Η κόρη μου είναι 18 χρονών και ο σύντροφός της την εκμεταλλεύεται – Αυτή δεν ξυπνάει με τίποτα. Η κόρη της αναγνώστριας είναι 18 χρονών και θεωρεί ότι ο σύντροφός της την εκμεταλλεύεται. Θέλει την άποψή σας.

Οι πρώτες σχέσεις στην ζωή ενός ανθρώπου είναι πάντα περίπλοκες. Δεν ξέρεις τα όριά σου, δεν μπορείς να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου και κάνεις πολλά λάθη που πολλές φορές λειτουργούν εις βάρος σου. Αυτό το πρόβλημα φαίνεται πως αντιμετωπίζει και η κόρη της αναγνώστριας.

Έκανε στα 18 της χρόνια την πρώτη της σχέση και φαίνεται πως σύμφωνα με την αναγνώστρια, ο σύντροφός της, την εκμεταλλεύεται. Έτσι αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία της μαζί μας για να πάρει και την άποψή μας. Διαβάστε παρακάτω: 

Η κόρη μου είναι 18 χρονών και ο σύντροφός της την εκμεταλλεύεται – Αυτή δεν ξυπνάει με τίποτα

Η κόρη μου είναι 18 χρονών και πέρασε για σπουδές στην Κρήτη. Στην σχολή της γνώρισε τον σύντροφό της και επειδή ήταν η πρώτη της σχέση έπεσε με τα μούτρα. Η σχέση τους ξεκίνησε στην αρχή της σχολής και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, οπότε κοντεύουν τον χρόνο.

Εγώ δεν ήμουν ποτέ υπερπροστατευτική μάνα. Ήμουν μοντέρνα και δεν ήθελα να γίνω αυτή η καταπιεστική Ελληνίδα μάνα που κυνηγάει το παιδί με την ζακετούλα. Όταν λοιπόν έμαθα ότι η κόρη μου, έκανε σχέση χάρηκα πολύ. Χάρηκα γιατί είναι νέα κοπέλα και πρέπει να ζήσει και επειδή μου άρεσε να ξέρω ότι έχει σε ένα ξένο μέρος ανθρώπους να την νοιάζονται.

Τα Χριστούγεννα λοιπόν αντί να έρθει αυτή στην Αθήνα κατέβηκα εγώ στην Κρήτη. Ήξερε πόσο μου αρέσει το νησί και μου είπε πως είναι ευκαιρία να κάνουμε όλοι μαζί γιορτές. Ο πατέρας της κόρης μου, πέθανε όταν εκείνη ήταν ακόμη 9 χρονών οπότε από τότε είμαστε πολύ δεμένες.

Δείτε ακόμα Πώς να το χωρέσω αυτό το Καλοκαίρι; Ένα σπαρακτικό μήνυμα για την 17χρονη που βρέθηκε νεκρή

Δέχτηκα φυσικά και γνώρισα και τον λεγάμενο. Τον λένε Στέφανο και είναι δύο χρόνια μεγαλύτερός της. Ο Στέφανος, δεν διαβάζει για την σχολή, δεν έχει κάποιον προσωπικό στόχο κι ενώ δεν έχει σκοπό να τελειώσει την σχολή αφού σπάνια πατάει, δεν θέλει να πάει ούτε στρατό.

ο-σύντροφος-της-κόρης-μου-την-εκμεταλλεύεται-

Photo via: tromaxtiko.gr

Επίσης δεν ενδιαφέρεται να βρει δουλειά και από ότι κατάλαβα και από κοντά ζουν και οι δύο με τα λεφτά της κόρης μου. Στο μεταξύ η κόρη μου παίρνει απλά την σύνταξη του μπαμπά της και μέχρι εκεί και παρόλα αυτά κάνει και κάνα μεροκάματο για να βγει πιο εύκολα ο μήνας διότι εγώ δεν έχω να της στείλω χρήματα δυστυχώς.

Επίσης ο Στέφανος δεν μου φάνηκε να έχει καλό χαρακτήρα γενικότερα. Της μιλούσε με αγένεια ακόμα και μπροστά σε μένα, την διέταζε να του φέρει πράγματα, πολλές φορές την ρωτούσε ακόμη και μπροστά μου για τα περιουσιακά μας στοιχεία.

Δείτε ακόμα Πήρα διαζύγιο, τα παιδιά μου μεγαλώνουν και φοβάμαι ότι θα μείνω μόνη μου

Με ρωτούσε και μένα αν το σπίτι που έχω, θα το γράψω στην μικρή, αν θα το πουλήσουμε ή αν είναι σε περιοχή που πιάνει λεφτά, σε περίπτωση που το πουλήσω. Όλες αυτές οι ερωτήσεις δεν μου άρεσαν καθόλου. Δεν πίστευα ότι υπάρχουν μέχρι και σήμερα προικοθήρες και δεν μου αρέσει καν ο όρος.

Όμως, γιατί ένα παιδί 20 χρονών χωρίς να το φέρει κάπως η κουβέντα, να θέλει να μάθει τόσα πολλά για τα περιουσιακά στοιχεία της σχέσης του; Όταν ο άντρας μου με γνώρισε στους δικούς του, προσπαθούσα να μάθω από την μάνα του παραπάνω πράγματα για εκείνον.

ο-σύντροφος-της-κόρης-μου-την-εκμεταλλεύεται-

Photo via: athensmagazine.gr

Αν ήταν άτακτος σαν παιδί, τι ζωή έκανε στην εφηβεία, αν τους είχε ξαναγνωρίσει κοπέλα. Δεν καθόμουν να ρωτάω αν το σπίτι που μένουν είναι στο όνομά του, αν πιάνει πολλά σε περίπτωση πώλησης και πότε έχουν σκοπό να του αγοράσουν καινούριο αμάξι.

Δείτε ακόμα Παντρεύομαι και τα πεθερικά μου στήνουν τον γάμο ΜΟΥ όπως τους αρέσει

Η μικρή μεγάλωσε σε μία οικογένεια με δύο γονείς που δούλευαν σκληρά για να της παρέχουν τις ανάγκες της. Δεν είχε τίποτα δεδομένο γιατί δεν είχαμε τίποτα δεδομένο. Ένα σπίτι που καταφέραμε και χτίσαμε και ό,τι της έχουμε προσφέρει το χτίσαμε με σκληρή δουλειά.

Δεν βασιστήκαμε σε περιουσίες και κληρονομιές. Δεν μάθαμε την κόρη μας να ψάχνει τον πλούσιο άντρα να την αποκαταστήσει. Της μάθαμε να βασίζεται στα πόδια της, να είναι δυναμική και να διεκδικεί αυτά που θέλει να κερδίσει. Και έμπλεξε με έναν νέο που δεν έχει κανέναν προσωπικό στόχο, βαριέται να διαβάσει ή να δουλέψει και ρωτάει για περιουσίες.

Προσπάθησα να της μιλήσω αλλά μου είπε ότι τον παρεξήγησα. Όταν είδε ότι δεν την παίρνει και πως ξέμενε από επιχειρήματα, μου είπε πως θέλει να το ζήσει και ό,τι γίνει. Δεν θέλω να την πιέσω αλλά δεν θέλω να είναι και με έναν τέτοιο άνθρωπο.

Δείτε ακόμα Η μητέρα μου θέλει να παίρνει αυτή τις αποφάσεις για την ζωή μου και με καταπιέζει

Δεν με ενδιαφέρει αν ο σύντροφός της είναι σκουπιδιάρης, αγράμματος ή το Νο1 μυαλό της χώρας. Με ενδιαφέρει να είναι δυναμικός, ανεξάρτητος και να την αγαπάει πραγματικά και όχι να προσπαθεί να βρει άκρη για να βολευτεί. Μου φαίνεται εξωπραγματικό πως στο 2022 συνεχίζουμε να μιλάμε ακόμα για τέτοια πράγματα λες και ζούμε στο 1950. Τί να κάνω;

ο-σύντροφος-της-κόρης-μου-την-εκμεταλλεύεται-

Photo via: newsbomb.gr

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Close