Η πεθερά μου με ζηλεύει: Βάζει λόγια στο παιδί του συζύγου μου από τον πρώτο του γάμο και δεν ήθελε το δικό μου παιδί

Έχουμε ακούσει και διαβάσει πολλές φορές στο παρελθόν για ιστορίες με πεθερές και νύφες, οι οποίες δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά μεταξύ τους. Επειδή ως επί το πλείστον βλέπουμε συνήθως μόνο την μια πλευρά, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση.

Παρόλα αυτά, η αναγνώστρια που μοιράστηκε μαζί μας την σημερινή ιστορία, νομίζουμε πως έχει απόλυτο δίκιο! Η πεθερά της, όχι μόνο της κάνει τη ζωή δύσκολη, αλλά δεν διστάζει να βάλει λόγια μέχρι και στο εγγόνι που της έκανε ο γιος της από τον πρώτο του γάμο.

Όπως και να ‘χει, η αναγνώστρια που επιθυμούσε να διατηρήσει την ανωνυμία της, αποφάσισε να ζητήσει και την δική σας άποψη για το θέμα.

Διαβάστε παρακάτω και αφήστε την άποψη σας στα σχόλια:

Γεια σας, έχω ένα μεγάλο πρόβλημα με την πεθερά μου και τον τρόπο που διαχειρίζεται το παιδί του άντρα μου από τον πρώτο του γάμο.  Ο άντρας μου έχει ένα παιδάκι από πρώτο γάμο που το βλέπουμε μία καθημερινή και ανά Παρασκευοσαββατοκύριακο.

Όταν χώρισε και λόγω δουλειάς το πρόσεχε η μητέρα του. Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι  η πρώην γυναίκα του το παρατούσε στη μητέρα του συζύγου μου και έβγαινε με τον φίλο της.

Όταν γνώρισα τον άντρα μου αποδέχτηκα ότι έχει άλλο παιδάκι και την κατάσταση με την πρώτη γυναίκα του,  τις εντάσεις κτλ. Όμως έβλεπα ότι σιγά σιγά  η πεθερά μου άλλαζε προς εμένα. Ξεκίνησα να νιώθω ότι με ζηλεύει.

Δείτε ακόμα Νομίζω ότι η αδερφή μου με ζηλεύει και βάζει λόγια στον άντρα μου! Τι να κάνω;

Η πεθερά μου με ζηλεύει: Βάζει λόγια στο παιδί του συζύγου μου από τον πρώτο του γάμο

Όσο ήταν ο άντρας μου στη δουλειά, δεν άφηνε το παιδί να έρθει στο σπίτι μας ενώ έμενε ακριβώς από πάνω, όταν κοιμόταν στη γιαγιά της. Επίσης, ξεκίνησε να λέει άσχημα πράγματα για έμενα στο παιδί.

Ότι δεν την αγαπάω και ότι σαν γιαγιά, ζηλεύει που το παιδί περνάει περισσότερο χρόνο μαζί μου πάρα μαζί της. Δεν δίστασε να της πει ότι αν συνεχιστεί αυτό σαν γιαγιά “θα πεθάνει” για να κάνει ψυχολογικό πόλεμο στη μικρή.

Εγώ την συμπεριφορά της λίγο πολύ την δικαιολογούσα, μέχρι που ήρθε η μικρή κλαίγοντας και μου είπε τι της λέει η μαμά της και η γιαγιά της για εμένα και τον μπαμπά της. Μίλησα με τον άντρα μου, της μίλησε κι έτσι καταλήξαμε να κάνουμε μια κουβέντα και με την πεθερά μου.

Έμεινα έγκυος και απέβαλα από τη στεναχώρια

Για μια εβδομάδα, τα πράγματα είχαν φτιάξει προς το καλύτερο. Είχαμε ηρεμήσει. Όταν πέρασε η μια εβδομάδα όμως, ξεκίνησαν πάλι τα ίδια. Αυτό το πράγμα κρατάει τώρα δύο ολόκληρα χρόνια. Μέχρι που ήρθε η μέρα, που μαλώσαμε άσχημα. Δεν ήθελα άλλο επαφές. Μέχρι και η μικρή κουράστηκε να ακούει τις ζήλιες της πεθεράς μου.

Δείτε ακόμα Από όταν κάναμε την κoρη μας ο σύζυγός μου με παραμελεί & ασχολείται μόνο με το παιδί!

Έμεινα έγκυος και όταν το ανακοινώσαμε δεν χάρηκαν. Μου ζήτησε να το ρίξω. Εγώ έχασα το παιδί από την πίεση και την στεναχώρια.  Είχα την πεθερά και την πρώην γυναικά του να με πιέζουν από παντού.  Τότε είπε η πεθερά μου ότι “εντάξει δεν έγινε και τίποτα που έχασες το παιδί ίσως καλύτερα…”

Ξανά έμεινα έγκυος – θέλαμε ένα παιδάκι και η μικρή μας ζητούσε αδερφάκι – . Και πάλι δεν χάρηκαν και μου είπε να το ρίξω γιατί αυτό θα βγει προβληματικό. Με έφερε στα όριά μου και της είπα ότι μέχρι να γεννήσω δεν την θέλω μέσα στο σπίτι μου. Θέλω να βρίσκεται όσο το δυνατόν πιο μακριά μου. Ο άντρας μου συμφώνησε μαζί μου.

Η πεθερά μου με ζηλεύει και βάζει λόγια! Δεν ξέρω τι να κάνω!

Έλεγε στο παιδί ότι ο μπαμπάς τώρα θα κάνει άλλο παιδάκι και εσύ θα μένεις κάτω με την γιαγιά όταν έρχεσαι γιατί τους ενοχλείς. Ως σήμερα κάθε τρεις και λίγο τα ίδια γίνονται.

Δείτε ακόμα Μετά την πρώτη μου εγκυμοσύνη πήρα πολλά κιλά και νομίζω ότι ο άντρας μου με απατά! Τι να κάνω;

Μάζεψα τα πράγματά μου και έφυγα με το παιδί. Η κόρη του συζύγου μου, μας θέλει πίσω . Δεν ξέρω τι να κάνω τους αγαπώ. Αγαπώ το παιδάκι αυτό. Αγαπώ τον άντρα μου. Θέλω τα αδέρφια να είναι καλά αλλά δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση .  Τι να κάνω;;;

Photo cover via psychologynow.gr

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη

Close