Μάτι: Η τραγική ιστορία της μάνας με το 6 μηνών βρέφος της

Τα δάκρυα πνίγουν τις λέξεις και κανείς δεν μπορεί να περιγράψει τον πόνο της ψυχής στο άκουσμα της τραγικής ιστορίας της μάνας που προσπαθούσε να σωθεί από την κόλαση φωτιάς κρατώντας στην αγκαλιά της το μόλις 6 μηνών νεκρό βρέφος της.

Δείτε ακόμα:  Φωτιά στο Μάτι: Ελπίδα για τον 13χρονο Δημήτρη που αγνοείται

Η νεαρή μητέρα χαροπαλεύει στην εντατική μονάδα του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου και πλέον όλοι προσεύχονται στον Θεό να βγει νικήτρια.

Όπως έγινε γνωστό, η γυναίκα έμενε στο Μάτι, όταν ξαφνικά είδε τη φωτιά να πλησιάζει απειλητικά και να εξαπλώνεται ραγδαία σε όλη την περιοχή.
Κινούμενη από το ένστικτο της επιβίωσης, προκειμένου να σώσει το 6 μηνών σπλάχνο της, το πήρε αγκαλιά και άρχισε να τρέχει πανικόβλητη προς τη θάλασσα. Μόνο που στη διαδρομή το μωρό της πέθανε από τις αναθυμιάσεις.

Δείτε ακόμα: Προσοχή! Ο Ερυθρός Σταυρός ενημερώνει: Αυτός είναι ο μοναδικός λογαριασμός για τους πυρόπληκτους

Δεν το κατάλαβε

Η νεαρή μητέρα, ωστόσο, μέσα στον πανικό της δεν κατάλαβε τίποτα. Κρατώντας σφιχταγκαλιασμένο το άψυχο σωματάκι του μωρού της έφτασε στην παραλία και μπήκε στη θάλασσα για να σωθεί.

Δείτε ακόμα: Προσοχή! Διαδώστε το: Παραμένει τεράστια η ανάγκη για αίμα για τους πυρόπληκτους!

Ωστόσο η εξάντλησή της δεν της άφησε περιθώρια για να μείνει μέχρι τέλους όρθια και λιποθύμησε. Μια μονάδα από το ΕΚΑΒ τη μετέφερε στο Νοσοκομείο Σισμανόγλειο, όπου και εισήχθη στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση, χωρίς να γνωρίζει ότι το μωρό της βρίσκεται στην αγκαλιά των αγγέλων.

Ωστόσο τραγική είναι και η ιστορία της ακτινολόγου από το Κέντρο Υγείας Ραφήνας, η οποία απανθρακώθηκε μαζί με τα παιδιά της και τη μητέρα της μία μέρα μετά την επίσημη έναρξη εργασίας της στο εν λόγω Κέντρο Υγείας. Η νεαρή γυναίκα έναν χρόνο πριν είχε χάσει τον σύζυγό της από πνιγμό στο πηγάδι της οικίας τους.

Πηγή: madata
Close