Έμεινα έγκυος από τον ξάδερφο του άντρα μου – Τι να κάνω;

Έμεινα έγκυος από τον ξάδερφο του άντρα μου. Τι να κάνω; Μία αναγνώστρια του Daddy-Cool.gr αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας την προσωπική της ιστορία και εκλιπαρεί για βοήθεια. Από τα λεγόμενά της δεν έχει που άλλου να απευθυνθεί για το πρόβλημά της. Έμεινε έγκυος από τον ξάδερφο του άντρα της και ζητάει την συμβουλή μας.

Σίγουρα η πράξη της φαινομενικά δεν δικαιολογείται. Όμως θα θέλαμε να διαβάσετε την ιστορία της με νηφαλιότητα, προτού γράψετε το σχόλιο με την συμβουλή σας. Παρακάτω λοιπόν θα δείτε την ιστορία της αναγνώστριας μας. Πείτε μας την γνώμη σας στα σχόλια:

Είμαι 37 χρονών και ζω ένα δράμα. Όλα ξεκίνησαν έναν χρόνο πριν. Αντιμετωπίζαμε προβλήματα με τον άντρα μου. Είμαστε μαζί 15 χρόνια και πριν έναν χρόνο ένιωσα για πρώτη φορά ότι ήμουν ένα βήμα πριν το διαζύγιο. Ο άντρας μου έλειπε συνεχώς για δουλειές και επαγγελματικά ταξίδια και είχα σοβαρές υποψίες ότι με απατά.

Δείτε ακόμα Μετά από ώρες συνεχόμενης χρήσης μάσκας η 9χρονη κoρη μου ξέσπασε

Μάλιστα η ερ@τική μας ζωή πήγαινε από το κακό στο χειρότερο. Είχε ξεχάσει την επέτειο και τα γενέθλιά μου – κάτι που δεν είχε ξανά γίνει στο παρελθόν. Στα δικά του γενέθλια αποφάσισε να περάσει τις ώρες του στο γράφειο με την δικαιολογία ότι πνίγεται και ότι θα κάναμε κάτι μαζί το Σάββατο.

Φυσικά αυτό το “κάτι” που κάναμε, ήταν ένα χλιαρό δείπνο σε ένα εστιατόριο με τους δύο μας να μην έχει τίποτα ουσιαστικό να πει ο ένας στον άλλον. Σκεφτόμουν λοιπόν πολύ σοβαρά να πάρω διαζύγιο. Παιδιά δεν είχαμε, και σκέφτηκα ότι θα ήταν προτιμότερο να το πάρουμε τώρα από το να το πάρουμε μετά, ενώ θα υπάρχουν παιδιά στη μέση.

Το ίδιο χρονικό διάστημα ο πρώτος ξάδερφος του άντρα μου με στήριζε πολύ. Ο ξάδερφος του άντρα μου είναι ένας άνθρωπος πολύ τρυφερός και υποστηρικτικός με τους άλλους. Μάλιστα ενώ έχει τόσο καλή καρδιά, δεν έχει σταθεί ακόμη τυχερός στην ζωή του και δεν παντρεύτηκε ούτε έκανε κάποια ουσιαστική σχέση.

Ο ξάδερφος του άντρα μου είναι τρία χρόνια μικρότερός μου και όλον αυτόν τον καιρό που εγώ πνιγόμουν σε έναν βαλτωμένο γάμο, αυτός με στήριζε, με συμπονούσε και προσπαθούσε να μας τα βρει με τον άντρα μου.

Ήταν ο κολλητός μου, ο αδερφός μου, το στήριγμά μου. Δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε μιλήσει στον άντρα μου προσπαθώντας να τον συνεφέρει. Και φυσικά δεν ήταν λίγες οι φορές που προσπαθούσε να με ηρεμήσει και με κρατούσε από το να μην ζητήσω διαζύγιο.

Μου έλεγε ότι περνάμε μία κρίση και ότι είναι αμαρτία μία κρίση, να χαλάσει την σχέση χρόνων. Το χάσμα με μένα και τον άντρα μου μεγάλωνε όμως την ίδια στιγμή που εγώ με τον Ν@@ ερχόμασταν όλο και πιο κοντά. Οι μήνες περνούσαν και με τον άντρα μου είχαμε αποξενωθεί τελείως.

Αυτό κράτησε μέχρι και 2 μήνες πριν. Σε κάποιο από τα πολλά επαγγελματικά του ταξίδια, αποφάσισα να πω στον Ν@@ να έρθει σπίτι να κάτσουμε μαζί. Το σπίτι με έπνιγε και ο άντρας μου πριν φύγει είχε ρίξει έναν βαρύ καυγά μαζί μου.

Ήρθε από το σπίτι μου φέρνοντας μαζί ένα μπουκάλι κρασί. Ξέρει ότι μ’ αρέσει το κρασί και επειδή δεν καπνίζω, το έκανε για να ηρεμήσω από την ταραχή μου. Ξεκινήσαμε να πίνουμε. Του έλεγα πόσο δυστυχισμένη είμαι, ότι δεν κατάλαβα πότε ξεκίνησαν όλα να πηγαίνουν τόσο στραβά με τον γάμο μου.

Του έλεγα ότι νιώθω άσχημη, ότι έχω χάσει την αυτοπεποίθησή μου. Ότι νιώθω αόρατη μέσα στο σπίτι και κάθε φορά που του λέω κάτι για την ζωή μας νευριάζει και με αποπαίρνει. Και τότε ξεκίνησε να μου λέει ότι δεν καταλαβαίνει γιατί ο ξάδερφός του είναι τόσο χαζός.

Ότι άλλοι θα παρακαλούσαν να έχουν μία γυναίκα σαν εμένα δίπλα τους κι αυτός την έχει και την “πετάει” . Ότι δεν μπορεί να τον ψυχολογήσει πλέον και ότι αν νιώσω καλύτερα με το να χωρίσω ας χωρίσω, γιατί πλέον καταλαβαίνει και ο Ν@@ ότι αυτό δεν οδηγεί πουθενά.

Το ένα έφερε το άλλο και χωρίς να το καταλάβω βρεθήκαμε στο κρεβάτι. Δεν θα πω ότι ήμουν μεθυσμένη και δεν ήξερα τι έκανα. Ήμασταν και οι δύο μεθυσμένοι αλλά τουλάχιστον εγώ ήξερα απόλυτα τι έκανα! Το επόμενο πρωί ξυπνήσαμε μαζί, είπαμε ότι δε θα επαναληφθεί και έφυγε από το σπίτι.

Μετά από 1μιση μήνα έμαθα ότι είμαι έγκυος και είμαι σίγουρη ότι είναι του Ν@@. Με τον άντρα μου δεν είχαμε καλή ερ@τική ζωή και όταν γινόταν, παίρναμε προφυλάξεις και ήταν αγγαρεία. Με τον Ν@@ είχαμε πάθος. Χημεία. Όταν ανακοίνωσα στον άντρα μου την εγκυμοσύνη μου του πρότεινα να μην το κρατήσουμε.

Εκείνος όμως ήταν ανένδοτος. Και όχι μόνο ήταν ανένδοτος αλλά μετά από αυτό έγινε και άλλος άνθρωπος! Ξεκίνησε να επενδύει στην σχέση μας, άφησε την “δουλειά” του στην άκρη, ξεκίνησε να μου παίρνει λουλούδια, να με αγαπάει και να το δείχνει να με διεκδικεί.

Με τον Ν@@ φυσικά απομακρυνθήκαμε. Δεν μπορούσα λοιπόν να του πω την αλήθεια του άντρα μου. Δε μου πήγαινε η καρδιά. Ξαφνικά ο γάμος μου ξεκίνησε να γίνεται όπως παλιά και δεν θέλω να τα πετάξω όλα στον αέρα για μία αδυναμία της στιγμής.

Άλλωστε με τον Ν@@ δεν έχουμε πλέον επικοινωνία παρά μόνο τα τυπικά για να μην καρφωθούμε στον άντρα μου. Τον άντρα μου αγαπάω και η αλήθεια είναι ότι έφτασα 37 χρονών. Τα χρόνια περνάνε κι εγώ δεν έχω άλλα περιθώρια. Τι να κάνω;

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη 

Photo cover: philenews.com

Close