Το post αυτής της γυναίκας για τον άνδρα της που είναι αγρότης που έγινε viral!

Το να είσαι αγρότης είναι μια δουλειά που δεν εκτιμάται από πολλούς. Πάρα πολλές ώρες δουλειά, η έντονη σωματική κούραση και οι καταστροφές που φέρει πολλές φορές στο πέρασμα της η Μητέρα Φύση, μπορούν να κάνουν αυτή τη δουλειά ακόμη πιο δύσκολη. Συχνά, όμως, δεν είναι μόνο οι αγρότες  που τραβάνε όλο το βάρος της δουλειά τους – αλλά και οι οικογένειες τους, τα περνούν όλα μαζί τους..

Σε ένα post που μοιράστηκε στη σελίδα Love What Matters Facebook, η σύζυγος ενός αγρότη μιλά για το τι συνειδητοποίησε όταν ο σύζυγό της επέστρεψε στο σπίτι από τη δουλειά.

Δείτε ακόμη: Αυτή η μαμά είδε την φωτογραφία της κόρης της σε ένα προφίλ ενός ξένου που ισχυριζόταν οτι ήταν η νεκρή κόρη του

“Τράβηξα αυτή την φωτογραφία μετά το τέλος μιας μακράς μέρας.”

Το post αυτής της γυναίκας για τον άνδρα της που είναι αγρότης που έγινε viral!

“Ήμουν κουρασμένη.. Ήμουν ενοχλημένη. Είχα στείλει στον σύζυγό μου ένα μήνυμα που του έλεγε ότι ήξερα ότι δεν θα κάνει τη διαφορά αυτό που θα του πω, αλλά ήθελα να ξέρει ότι είχα μπουχτίσει με το πόσο πολύ δουλεύει και με το ό, τι πρέπει να τα κάνω όλα καθημερινά μόνη μου. Δουλειά με πλήρης ωράριο, το μαγείρεμα, να κάνω μπάνιο τα παιδιά, εκδρομές το Σαββατοκύριακο χωρίς αυτόν, οτι έπρεπε να διατηρήσω το σπίτι μόνη μου και οτι όλα αυτά απλά με είχαν κουράσει…

Δείτε ακόμη: Όταν η κόρη του θέλησε να του χαρίσει κάτι πραγματικά πολύτιμο..

“Έχω κάτι τέτοιες στιγμές μία φορά στο τόσο (εντάξει πολλές φορές) κατά τη διάρκεια της φύτευσης των προϊόντων αλλά και της συγκομιδής τους. Τότε όμως συνέβη αυτό. Ήρθε, έβαλε το πιάτο του και κάθισε να φάει μόνος του. Ήταν κουρασμένος. Ήταν ιδρωμένος…Ήταν εξαντλημένος…. Και αντί να παραπονεθεί για όλα αυτά μου είπε ότι λυπάται που είχα κουραστεί με όλα αυτά και ένιωσα έτσι. Η Σαρλότ κάθεται μαζί του, του μιλάει συνεχώς κάποιες φορές και μάλιστα τρώει το μεγαλύτερο μέρος του φαγητού του.

“Παρόλα αυτά δεν παραπονέθηκε. Το μοιράστηκε μαζί της και τότε κάτι με ”χτύπησε”…..

“Εύχομαι να μπορούσαμε να τον βλέπαμε περισσότερο από μια ώρα κάθε μέρα; Ναι. Αλλά, η αγάπη που έχει για τη δουλειά του είναι κάτι που ο καθένας θα ζήλευε.

Δείτε ακόμη: Μπαμπάς φωτογραφίζει τη μάχη και τη νίκη της κόρης του με τον καρκίνο

“Οι αγρότες κάνουν ένα επάγγελμα που δεν εκτιμάται. Έχουν να αντιμετωπίσουν κάθε δυσκολία που θα τους φέρει η Μητέρα φύση και πάντα έχουν άγχος για τη δουλειά τους.

“Αυτός είναι ένας άνθρωπος που εργάζεται για να υποστηρίξει 4 γενιές και δουλεύει με αίμα και ιδρώτα γιατί θέλει να δείξει στα παιδιά του την αξία της σκληρής δουλειάς και της πειθαρχίας. Έτσι, κατάλαβα οτι ενώ ένιωθα απογοητευμένη, θα έπρεπε πραγματικά να αισθανόμουν ευγνώμων.

“Έπρεπε να καθίσω στο δείπνο και να ακούσω όλες τις ιστορίες από την ημέρα με τα παιδιά. Πήγα να τα κάνω μπάνιο και να ακούσω τις κραυγές και τα ουρλιαχτά τους. Τα κανάκιεψα για 3 ώρες περισσότερο από ό, τι  αυτός. Αυτός είναι που θυσιάζεται, όχι εγώ.

“Θα συνεχίσουμε μέχρι την επόμενη βροχερή μέρα όταν θα έχουμε λίγες επιπλέον ώρες με τον σκληρά εργαζόμενο μπαμπά και άνδρα μου… Εν τω μεταξύ, την επόμενη φορά που θα φορέσετε αυτό το άνετο πουκάμισο που έχει φτιαχτεί από βαμβάκι ή θα φάτε νόστιμα φρέσκα λαχανικά ​​μην ξεχάσετε να ευχαριστήσετε ένα αγρότη για όλα αυτά…

“Πού θα ήμασταν τώρα χωρίς αυτούς;”

Πηγή: shareably.net
Close