σημάδια-που-δείχνουν-ότι-σε-απατάει-απιστία-

Σε απατά; Δες τα 5 σημάδια που το αποδεικνύουν. Πιστεύεις ότι σε απατάει; Υπάρχουν σημάδια που στο δείχνουν αν ισχύει.

Η απιστία δεν είναι σημάδι της σημερινής εποχής. Δυστυχώς οι άνθρωποι πάντα απιστούσαν, απλά παλιότερα δεν ήταν τόσο εύκολο να το μάθεις. Επίσης ο άνθρωπος είναι πολυγαμικό ον οπότε το κακό δεν είναι ότι θέλει να πηγαίνει με πολλούς ή πολλές. Το κακό είναι ότι δεν έχει τα κότσια να το παραδεχτεί και να πράξει τα ανάλογα.

Αν λοιπόν βρίσκεσαι σε μία σχέση και βλέπεις μαύρα σύννεφα να την πνίγουν το τελευταίο διάστημα, είναι πολύ λογικό να πιστεύεις ότι ο άλλος είναι άπιστος απέναντί σου. Παρόλα αυτά δεν είναι δεδομένο όμως η απιστία έχει κάποια σημάδια. Ποια είναι αυτά; Διαβάστε παρακάτω: 

Περιποιείται πολύ τον εαυτό του

Φυσικά και το να περιποιείσαι τον εαυτό σου από μόνο του δεν είναι σύμβολο απιστίας. Ένας άνθρωπος οφείλει να αγαπά τον εαυτό του για να αγαπήσει και τους άλλους. Παρόλα αυτά αν ξαφνικά μαθαίνεις ότι ήρθε μία καινούρια κοπέλα ή ένα καινούριο αγόρι στην δουλειά και βλέπεις το άλλο σου μισό να είναι συνεχώς…στην τρίχα είναι ύποπτο.

Δείτε ακόμα Στην απιστία ποτέ δεν φταίει μόνο ο ένας, την ευθύνη την έχουν και οι δύο!

Γιατί δεν μπορεί από την μία μέρα στην άλλη να ενδιαφερθεί έτσι για την εξωτερική του εμφάνιση. Αν από την μία σου ανακοίνωσε ότι γνώρισε κάποιον ή κάποια και από την άλλη ξεκίνησε να πηγαίνει σε μποτέ, να ντύνεται πάντα περιποιημένα ενώ παλιότερα δεν το έκανε και γενικότερα να έχει πάθει εμμονή με την εμφάνισή του, κάτι δεν πάει καλά.

Δεν σε αφήνει να πλησιάσεις κινητό ή υπολογιστή

Ξαφνικά δεν σε αφήνει να πλησιάσεις το κινητό του ή τον υπολογιστή του. Χτυπάει και το σηκώνει γρήγορα νευρικά ή το έχει μονίμως αθόρυβο και πάνω του. Μέχρι και στο μπάνιο πάει με το κινητό του. Έχει αλλάξει πιν και μοτίβα σε υπολογιστές, tablet και κινητά. Αυτό κάτι σημαίνει.

Πιθανότατα κρύβει πράγματα από σένα που ξέρει ότι αν πιάσεις το κινητό ή τον υπολογιστή του θα τα μάθεις. Κλήσεις, μηνύματα ή κάτι τέτοιο. Έχε το νου σου λοιπόν.

Βρήκε ένα φίλο από τα παλιά και είναι κάθε μέρα μαζί του

Ξαφνικά βρέθηκε στην ζωή του ένας φίλος που δεν έχεις ακούσει ποτέ ξανά γι’ αυτόν και ούτε σου έχει προτείνει να βρεθείτε και να τον γνωρίσεις. Υπάρχουν λοιπόν μέρες της εβδομάδας που βγαίνει με αυτόν τον μυστηριώδη φίλο και γυρίζει αχάραγα.

Δείτε ακόμα Αυτά τα τρία επαγγέλματα είναι πιο επιρρεπή στην απιστία

Ποιος είναι αυτός ο φίλος και γιατί δεν έρχεται μία φορά να φάει και σπίτι σας; Γιατί δεν σου έχει προτείνει να τον γνωρίσεις; Μήπως δεν είναι φίλος αλλά…φίλη;

Θέλει διαρκώς σ@ξ

Φυσικά αυτό είναι όμορφο σε μία σχέση. Μετά από μία μεγάλη κρίση όμως και χωρίς να έχει λυθεί κάτι το υπερβολικό σ3ξ μπορεί να είναι και σημάδι απιστίας. Πολλές φορές οι άνθρωποι που απιστούν κάνουν διαρκώς σ3ξ με την σχέση τους για να ρίξουν στάχτη στα μάτια.

Αποφεύγει να κάνετε σ@ξ

Στον αντίποδα είναι και αυτοί που δεν μπορούν να κρυφτούν και να προσποιηθούν. Έτσι ενθουσιάζονται και ερ@τεύονται με την παράνομη σχέση τους και πλέον εσύ δεν τους κάνεις καμία αίσθηση.

Photo cover via: tlife.gr

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τις σχέσεις στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close