Σύγχρονη Μήδεια-έδωσε-στο-παιδί-να-πιει-χλωρίνη-για-να-κοιμηθεί-η-ίδια-

Σύγχρονη Μήδεια: Πότισε το παιδί με χλωρίνη γιατί ήταν κουρασμένη. Μία “μητέρα” που δε δίστασε να ποτίσει το παιδί με χλωρίνη γιατί ήταν κουρασμένη.

Τα εγκλήματα που αφορούν παιδιά και που οι εγκληματίες είναι οι ίδιοι τους οι γονείς πάντα σοκάρουν τον κόσμο. Είναι κάτι αφύσικο ένας γονιός να κάνει κακό στο παιδί του. Γνωστό είναι ότι η φύση έχει δημιουργήσει με τέτοιο τρόπο τους ανθρώπους, που όταν γίνονται γονείς προσέχουν τα παιδιά τους μέχρι τα παιδιά τουλάχιστον να ανεξαρτητοποιηθούν.

Γενικότερα τα εγκλήματα με θύματα παιδιά είναι κάτι που δεν το χωράει ανθρώπου νους, διότι τα παιδιά δεν είναι σε θέση να πειράξουν κανέναν και φυσικά να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους. Αυτή η σύγχρονη Μήδεια δεν δίστασε να ποτίσει το παιδί της με χλωρίνη διότι ήταν…κουρασμένη. Διαβάστε παρακάτω:

Σύγχρονη Μήδεια: Πότισε το παιδί με χλωρίνη γιατί ήταν κουρασμένη

Μία “μητέρα” που περισσότερο θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε σαν σύγχρονη Μήδεια, παραδέχτηκε στην δικαστική αίθουσα στο Περθ ότι δεν δίστασε να ρίξει χλωρίνη στον σωλήνα γαστροστομία του άρρωστου παιδιού της για να μπορέσει η ίδια να κοιμηθεί χωρίς να ακούει το κλάμα του.

Η γυναίκα ονομάζεται Brooke Lucas και ολοκλήρωσε την ομολογία της με κλάματα καθώς ο κατήγορος διάβαζε όσα έκανε στο βρέφος της, William. Συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο του 2018, το μικρό αγοράκι βρισκόταν στην κούνια του και έκλαιγε.

Σύγχρονη Μήδεια-έδωσε-στο-παιδί-να-πιει-χλωρίνη-για-να-κοιμηθεί-η-ίδια-

Η μητέρα πήγε στο πλυσταριό και πήρε το μπουκάλι της χλωρίνης για να σταματήσει το κλάμα του. Το βρέφος, είχε γεννηθεί πρόωρα με μία σπάνια γενετική πάθηση που ονομάζεται Pierre Robin. Τα άτομα με αυτή την πάθηση χρειάζονται 24 ώρες το 24ωρο φροντίδα.

Δείτε ακόμα 4χρονη έπαθε σοβαρή εγκεφαλική βλάβη από αποσμητικό χώρου

Η μητέρα του παιδιού είπε στην αστυνομία ότι είχε απλά ανάγκη από ένα διάλειμμα έτσι ώστε να κοιμηθεί το βράδυ καλά. Πίστεψε ότι η χλωρίνη θα την βοηθούσε τις στιγμές που το παιδί δεν θα μπορούσε να ησυχάσει. Η τότε 26χρονη μητέρα έριξε χλωρίνη λοιπόν στη φόρμουλα του παιδιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σωλήνας γαστροστομίας οδηγεί την τροφή απευθείας στο στομάχι του παιδιού. Έτσι η χλωρίνη έφτασε αμέσως στο στομαχάκι του παιδιού. Η μητέρα είπε στην αστυνομία ότι μετά από αυτό ένιωσε χαλαρή και ανακουφισμένη.

Σύγχρονη Μήδεια-έδωσε-στο-παιδί-να-πιει-χλωρίνη-για-να-κοιμηθεί-η-ίδια-

Ο κατήγορος αποκάλυψε πως η γυναίκα έκατσε και άρχισε να βλέπει τον 13 μηνών γιο της να κάνει εμετό και να παθαίνει κρίσεις. Έπειτα κάλεσε το ασθενοφόρο και ομολόγησε την πράξη της στην μεγαλύτερη αδερφή του παιδιού.

Δείτε ακόμα “Μανούλα πως θα ζήσω έτσι;”: Η ιστορία της 12χρονης με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο

Στο ασθενοφόρο το παιδί έκανε εμετό άλλες 10 με 12 φορές. Έμεινε στο νοσοκομείο για 17 μέρες όμως ευτυχώς επέζησε! Η μητέρα παραδόθηκε στην αστυνομία ύστερα από δική της βούληση, δύο εβδομάδες μετά.

Η σύγχρονη Μήδεια επανήλθε στο δικαστήριο με την ελπίδα να δικαστεί για έκθεση του παιδιού σε απλό κίνδυνο και όχι σε θάνατο. Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί η απόφαση του Δικαστηρίου. Ο μικρός πλέον ζει με τους παππούδες του.

Σύγχρονη Μήδεια-έδωσε-στο-παιδί-να-πιει-χλωρίνη-για-να-κοιμηθεί-η-ίδια-

All photos via: 7news.com.au

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close