Η συγκλονιστική φωτογραφία όπου τα αδέρφια συναντήθηκαν για πρώτη φορά

Μερικά αδέλφια, έχουν μια άμεση σύνδεση από την πρώτη κιόλας ματιά. Ωστόσο, για πολλά, αυτός ο δεσμός δεν συμβαίνει τη στιγμή που το μικρό παιδί γεννιέται αλλά όταν το μεγαλύτερο παιδί συναντάει το νέο μέλος την οικογένειας μετά τη γέννηση του. Σε μια εκπληκτική φωτογραφία, ένας ταλαντούχος φωτογράφος κατέγραψε τη στιγμή που ένα μικρό παιδί είχε τη δυνατότητα να παρακολουθήσει τη γέννηση του αδελφού του στο νερό – και η αξιοθαύμαστη αντίδραση του μικρού κοριτσιού θα σας αφήσει άφωνους.

Ο Βέλγος φωτογράφος Marijke Thoen όχι μόνο απαθανάτισε την όμορφη γέννηση του μωρού Cisse, αλλά και τη στιγμή που η 2χρονη αδερφή του, Nelle, είδε για πρώτη φορά μέσα στη μπανιέρα το νεογέννητο αδερφό της. “Ήταν πολύ σημαντικό για τη μητέρα να είναι εκεί η Nelle, καθώς όπως ανέφερε  η μητέρα το κοριτσάκι της ανυπομονούσε για τη γέννηση όσο  αυτή και ο άνδρας της. “Η μητέρα είπε ότι θα ήταν πολύ παράξενο για τη Nelle να μείνει μακρυά κατά την διαδικασία και να δει ξαφνικά ένα μωρό ντυμένο πάνω ένα κρεβάτι χωρίς να ξέρει το πώς και πότε έφτασε ο αδελφός της”.

Η συγκλονιστική φωτογραφία όπου τα αδέρφια συναντήθηκαν για πρώτη φορά      Marijke Thoen Birth Photography

Όχι μόνο ο Marijke συμφωνεί με τη συγκατάθεση αυτής της μαμάς στο να επιτρέψει στο παιδί της να είναι στην διαδικασία τοκετού, αλλά σύμφωνα με την εμπειρία του, τα περισσότερα αδέλφια έχουν παρόμοια αντίδραση με την Nelle: απλά γοητεύονται από το θέαμα χωρίς να τρομοκρατούνται ή να αηδιάζουν. “Τα παιδιά βρίσκουν τη γέννα πολύ φυσική, δεν τους φοβίζει, σύμφωνα με την εμπειρία μου”, λέει. “Αν θέλετε να είναι τα αδέρφια στην αίθουσα του τοκετού είναι σημαντικό να είναι και κάποιος μεγάλος μαζί τους να τα παρακολουθεί και αν δεν τους αρέσει αυτό που βλέπουν να τα απομακρύνει από το δωμάτιο, αλλά όπως ανέφερα, τα περισσότερα αδέλφια πιστεύουν ότι είναι πολύ φυσικό όλο αυτό.”

Ήταν πολύ σημαντικό για τη μητέρα να είναι εκεί η Nelle, καθώς όπως ανέφερε  η μητέρα το κοριτσάκι της ανυπομονούσε για τη γέννηση όσο  αυτή και ο άνδρας της.

Δείτε ακόμη: 7 αηδιαστικά πράγματα που συμβαίνουν κατά την διάρκεια του τοκετού

Η συγκλονιστική φωτογραφία όπου τα αδέρφια συναντήθηκαν για πρώτη φορά

Πριν από τη λήψη αυτής της φωτογραφίας, η Nelle διάβαζε ιστορίες και έπαιζε με τη γιαγιά της. “Ήρθε μόνο τη στιγμή της γέννας έτσι δεν είδε την διαδικασία από την αρχή “, προσθέτει ο Marijke.

Δείτε ακόμη: Αυτή η φωτογραφία από την γέννηση αυτού του παιδιού θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό

Παρόλο που χιλιάδες άνθρωποι έμειναν άφωνοι από αυτή την απίστευτη εικόνα όταν ο Marijke τη μοιράστηκε στα κοινωνικά μέσα, ωστόσο όλο αυτό δεν κράτησε για πολύ, καθώς το Facebook αφαίρεσε γρήγορα την εικόνα και μπλόκαρε το λογαριασμό του. “Πιστεύω πραγματικά ότι θα πρέπει  να βρουν μια λύση για τέτοιου είδους εικόνες που απαγορεύονται, καθώς δεν υπήρχε κάτι χυδαίο στη συγκεκριμένη φωτογραφία”, λέει ο Marijke. “Η γέννηση είναι κάτι φυσικό και πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί το θαύμα της γέννησης απαγορεύτηκε από το Facebook”.

Η συγκλονιστική φωτογραφία όπου τα αδέρφια συναντήθηκαν για πρώτη φορά

Ο Marijke μοιράστηκε επίσης την εικόνα στο Instagram, αλλά λέει ότι έχει αφαιρεθεί από εκεί πολλές φορές. “Η γέννηση είναι όμορφη, μερικές φορές ωμή και γεμάτη συναισθήματα, αλλά πάντα είναι κάτι φυσικό. Παρακαλώ επαναφέρετε αυτή τη φωτογραφία στη σελίδα μου,στο  Instagram”.

Ακόμη και αν το Facebook ή το Instagram δεν συμφωνούν, το έργο του Marijke και η γέννηση του Cisse είναι κάτι που πρέπει να γιορτάζεται και να μην λογοκρίνεται.

thestir.cafemom.com

Close