Συμβουλές για να…αντέξουμε τον άντρα μας στην καραντίνα

Συμβουλές για να…αντέξουμε τον άντρα μας στην καραντίνα! Γιατί φίλες μου η αλήθεια να λέγεται! Μπορεί να έχουμε έναν ευτυχισμένο γάμο και να αγαπάμε πολύ τον άντρα μας, αλλά αυτό το “συνέχεια μαζί” δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Οι άνθρωποι χωρίς την καραντίνα έχουν τις ζωές τους.

Θα πάει στην δουλειά, θα πας στην δουλειά και το βράδυ θα έχετε όρεξη να μιλήσετε και να αφιερώσετε χρόνο ένας στον άλλον! Τώρα με την καραντίνα περνάτε όλο τον χρόνο σας μαζί! Και ξεκινάνε οι γκρίνιες. Και να σου οι απαιτήσεις από τον σύζυγο. Και να σου οι γκρίνιες. Γιατί δεν μάζεψες τα ρούχα από το κρεβάτι;

Δείτε ακόμα 6 Πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις για τον σύντροφο σου

Γιατί δεν έπλυνες τα πιάτα; Α μπα και τι σε έχω εδώ μέσα; Να κάθεσαι όλη μέρα στον καναπέ; Το πολύ μαζί σκοτώνει τις σχέσεις και αυτό είναι γεγονός! Γι’ αυτό τώρα με την δεύτερη καραντίνα, πρέπει να βρούμε τρόπους να…αντέξουμε τον άντρα μας. Πως μπορούμε να πάρουμε τις αποστάσεις μας μέσα στο σπίτι; Διαβάστε παρακάτω: 

Συμβίωση με τον άντρα μου στην καραντίνα: Βάλτε νέους κανόνες στο σπίτι!

Φίλες μου η καραντίνα άλλαξε τους κανόνες της καθημερινότητας μας όποτε κι εμείς πρέπει να αλλάξουμε τους κανόνες του σπιτιού, αν θέλουμε να συμβιώσουμε ειρηνικά με τον άντρα μας. Γι’ αυτό και πρέπει να θέσετε νέους κανόνες!

Για παράδειγμα, αν πριν την καραντίνα ο ένας έκανε περισσότερες δουλειές από τον άλλον, τώρα στην καραντίνα αναγκαστικά θα πρέπει να τις μοιράζεστε.

Ή αν για παράδειγμα, εσείς φίλες μου περνούσατε ανέκαθεν περισσότερο χρόνο στο σπίτι και στο νοικοκυριό από ότι ο άντρας σας, τότε πρέπει να του κάνετε κατανοητό, ότι και με την καραντίνα δεν πρέπει να επηρεάζει την ρουτίνα σας.

Δεν πρέπει να ανακατεύετε στο πότε θα πλύνετε τα πιάτα ή στο πως μαγειρεύετε. Τις δουλειές του σπιτιού τις κάνατε πολύ καλά και προτού την καραντίνα και στο φινάλε…έκαστος στο είδος τους!

Συμβίωση με τον άντρα μου στην καραντίνα: Βάλτε νέους κανόνες στο σπίτι!

Photo via: star.gr

Συμβίωση με τον άντρα μου στην καραντίνα: Αναζωπυρώστε τις σχέσεις σας!

Η καραντίνα μπορεί να είναι μία δυσάρεστη είδηση, όμως μπορούμε να την εκμεταλλευτούμε θετικά! Αυτό σημαίνει, ότι μπορούμε μέσα στην καραντίνα να αναζωπυρώσετε τις σχέσεις σας. Καινούρια σεξ@ουαλικά παιχνίδια, όπως παιχνίδια ρόλων θα μπορούσαν να μπουν στο πρόγραμμα.

Συμβίωση με τον άντρα μου στην καραντίνα: Αναζωπυρώστε τις σχέσεις σας!

Photo via: ofarmakopoiosmou.gr

Συμβίωση με τον άντρα μου στην καραντίνα: Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον άντρα σας

Μπορεί να σας φαίνεται οξύμωρο, όμως θα μπορούσατε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον άντρα σας μέσα στην καραντίνα. Ουσιαστικό χρόνο. Πολλές φορές μέσα στην καραντίνα μας πιάνει γκρίνια επειδή βαριόμαστε. Φτιάξτε του ένα ρομαντικό δείπνο, δείτε μαζί μία ταινία, θυμηθείτε τους πρώτους σας ερ@τες!

Συμβίωση με τον άντρα μου στην καραντίνα: Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον άντρα σας

Photo via: like.philenews.com

Συμβίωση με τον άντρα μου στην καραντίνα: Μην φοβηθείτε να…πάρετε τις αποστάσεις σας

Επειδή είστε σε καραντίνα μαζί δεν σημαίνει ότι πρέπει να περνάτε όλη σας την μέρα μαζί. Αν έχετε ανάγκη μέσα στην μέρα να κλειστείτε μέσα σε ένα δωμάτιο και να κάνετε ό,τι αγαπάτε κάντε το. Φυσικά επιτρέψτε και στον ίδιο να μην ασχοληθεί για λίγες ώρες μαζί σας και να απομονωθεί. Όλοι μας το έχουμε ανάγκη!

Συμβίωση με τον άντρα μου στην καραντίνα: Μην φοβηθείτε να...πάρετε τις αποστάσεις σας

Photo via: star.gr

Συμβίωση με τον άντρα μου στην καραντίνα: Βρείτε ένα κοινό χόμπι

Όπως είπαμε και παραπάνω, πολλές φορές τα ζευγάρια στην καραντίνα έχουν εντάσεις επειδή βαριούνται. Μία καλή λύση για να καταπολεμήσετε την βαρεμάρα και να έρθετε πιο κοντά είναι να βρείτε ένα κοινό χόμπι μέσα στο σπίτι. Μπορείτε ας πούμε να καθιερώσετε μία συγκεκριμένη ώρα όπου θα παίξετε παιχνίδια μαζί.

Ή να διαβάζετε βιβλία και να μοιράζεστε τις εντυπώσεις σας. Γενικότερα κάντε πράγματα που να αρέσουν και στους δύο!

Συμβίωση με τον άντρα μου στην καραντίνα: Βρείτε ένα κοινό χόμπι 

Photo via: news247.gr

Συμβίωση με τον άντρα μου στην καραντίνα: Μην απαντάτε σε όλα!

Αν κάποια στιγμή ο άντρας έχει νεύρα και ψάχνετε για καυγά δεν χρειάζεται κι εσείς να μην αφήνετε τίποτα να πέσει κάτω, Μάθετε να υποχωρείτε. Μπορείτε να του πείτε με όμορφο τρόπο ότι δεν είναι ο μόνος που είναι πιεσμένος και έχει νεύρα και να απομονωθείτε μέχρι να ηρεμήσει. Γενικότερα προσπαθήστε να μην επεκτείνετε την ένταση.

Συμβίωση με τον άντρα μου στην καραντίνα: Μην απαντάτε σε όλα!

Photo via: healthview.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη 

Photo cover via: piraeusview.gr

Close