6 Πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις για τον σύντροφο σου

6 Πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις για τον σύντροφο σου. Κάθε γυναίκα θέλει να έχει μια ευτυχισμένη σχέση. Ωστόσο, πολύ συχνά οι γυναίκες παίρνουν το ρόλο του άνδρα στον γάμο και μερικές γυναίκες καταλήγουν ακόμη και να θυσιάζουν την ευτυχία τους στο όνομα της αγάπης.

Καλομαθαίνουμε τα καμάρια μας και έτσι μπαίνουμε εμείς σε ένα φαύλο κύκλο προσπαθώντας να τους λύσουμε όλα τα προβλήματα. Τους έχουμε πασάδες ,με τα δωράκια τους και τις ανέσεις τους ενώ κανονικά θα έπρεπε να γίνεται το αντίθετο νομίζω;

Αφήνουμε πίσω τα δικά μας ενδιαφέροντα ,την καριέρα μας ,την προσωπική μας ζωή γιατί  όλα πρέπει να γυρίζουν γύρω τους. Επίσης δε είναι λίγες οι φόρες που αλλάζουμε και την  εξωτερική εμφάνιση μας ακόμη για να είμαστε αυτό που θα ήθελαν.Ε όχι κάλοι ,χρυσοί άλλα για όλα υπάρχει και ένα όριο που είναι στο χέρι μας αν κάποιος θα το ξεπεράσει η όχι. Στο σημερινό άρθρο θα δούμε 6 πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις για τον σύντροφο σου.Για σκέψου το!

Δες μια λίστα με 6 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να κάνεις για τον άνδρα που αγαπάς.

1. Να προσπαθείς να επιλύσεις όλα του τα προβλήματα

6 Πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις για τον σύντροφο σουphoto credit: lakeshoreentertainment

Ακόμα κι αν ο άνθρωπος σου έχει κάποια οικονομικά προβλήματα ή προβλήματα στην εργασία του, δεν πρέπει ποτέ να προσπαθήσεις να τον βγάλεις από αυτή τη δύσκολη θέση μόνη σου. Με αυτόν τον τρόπο, θα καταλήξεις να ζεις με έναν αναποφάσιστο και ανίκανο σύντροφο που φοβάται να αναλάβει την ευθύνη για το μέλλον του. Να θυμάσαι πάντα ότι είσαι γυναίκα του και όχι ο υπάλληλος του που πρέπει να χειρίζεσαι τα πάντα για εκείνον.

Δείτε ακόμη: Γυναίκες μοιράζονται μαζί μας, για ποιο λόγο δεν παντρεύονται παρόλο που βρίσκονται σε μια μακροχρόνια σχέση

2. Το να του παίρνεις ακριβά δώρα όλη την ώρα

6 Πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις για τον σύντροφο σουphoto credit:paramount.com

Είναι καλύτερο το να δίνετε ο ένας στον άλλο δώρα που είναι ίσης αξίας. Το να παίρνεις στον αγαπημένο σου ακριβά δώρα, ειδικά όταν αυτός δεν μπορεί να ανταποδώσει, μπορεί να τον κάνεις να αισθάνεται αμηχανία και άσχημα με τον εαυτό του. Επιπλέον, εάν έχεις να κάνει με ένα ανήθικο άνθρωπο, μπορεί να χρησιμοποιήσει την αγάπη σου προκειμένου να πάρει ό, τι θέλει.

Δείτε ακόμη: Πως να κρατήσετε την σχέση σας ζωντανή παρά το στρες της δουλειάς;

3. Το να τον παρηγορείς

6 Πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις για τον σύντροφο σουphoto credit:dreamworkspictures

Σε αντίθεση με τις γυναίκες, οι άνδρες δεν ερωτεύονται τις γυναίκες που τους λυπούνται. Θυμηθείτε ότι μόνο και μόνο επειδή είστε πάντα εκεί για αυτόν συναισθηματικά και πνευματικά δεν σημαίνει ότι η σχέση σας είναι βαθιά και ευτυχισμένη.

Μια σοφή γυναίκα στηρίζει και εμπνέει τον σύζυγό της στα νέα επιτεύγματα του. Και αυτό είναι πραγματικά ένα από τα μυστικά μιας ευτυχισμένης σχέσης.

Να θυμάσαι πάντα ότι είσαι γυναίκα του και όχι ο υπάλληλος του που πρέπει να χειρίζεσαι τα πάντα για εκείνον.

4. Το να του λές ”Στα λεγα..”

6 Πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις για τον σύντροφο σουphoto credit : sonypictures

Ακόμα και αν έχεις δίκιο 100%  δεν υπάρχει πιο προκλητική φράση από το “Στα λέγα;” Όταν το λες αυτό, δείχνεις στον σύντροφο σου ότι είσαι πιο έξυπνη από αυτόν και αυτό δεν είναι ωραίο. Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να αισθάνεται σημαντικός. Το να έχεις το πάνω χέρι δύσκολα θα σε βοηθήσει στο να δημιουργήσεις μια αρμονική σχέση.

5. Το να σταματήσεις την καριέρα σου ή το να μην έχεις προσωπική ζωή 

6 Πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις για τον σύντροφο σουphoto credit : mgm

Ακριβώς επειδή μια γυναίκα έχει βρει την αγάπη της ζωής της δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψει τους φίλους και την καριέρα της. Δυστυχώς, αν θυσιάσεις τις προσωπικές σου απολαύσεις για να φροντίσεις την οικογένειά σου, ο αγαπημένος σου μπορεί να χάσει το ενδιαφέρον για τη σχέση σας κάποια στιγμή. Όσο πιο δραστήρια είσαι, τόσο περισσότερο θα το εκτιμήσει αυτό ο σύντροφος σου. Αλλά πάντα να θυμάσαι: η υπερβολή είναι επικίνδυνη.

Δείτε ακόμη: Ο κρυφός φόβος κάθε ζωδίου όταν βρίσκεται σε σχέση

6. Το να αλλάξεις την εμφάνισή σου

6 Πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις για τον σύντροφο σουphoto credit: cbsfilms

Είναι απολύτως φυσικό για μια γυναίκα να θέλει να φαίνεται ωραία για τον άνδρα που αγαπά. Αλλά αν ο άνθρωπος σου σε πιέζει να αλλάξεις την εμφάνιση σου, μην το κάνεις..

Εάν όμως ο σύντροφός σου, σου πει να αλλάξεις κάτι που αλλάζει εύκολα, μην πεισμώνεις. Καθώς αυτό δεν θα προκαλέσει ζημιά στη σχέση σας, αντίθετα, θα την ενισχύσει.

Πηγή: brightside.me

Πηγή:
Close