ζευγάρι_μάλωνε_και_έπεσε_από_το_μπαλκόνι_

Απίστευτο βίντεο δείχνει ζευγάρι να μαλώνει και να πέφτει από το μπαλκόνι. Μη σου τύχει!

Όλοι μας έχουμε ρίξει δυνατούς καυγάδες με την σχέση, την οικογένεια ή τους φίλους μας. Όταν ένα ζευγάρι τσακώνεται τις περισσότερες φορές αδιαφορεί πλήρως για το τι συμβαίνει γύρω του. Τις περισσότερες φορές όταν ένα ζευγάρι μαλώνει καταλήγει χωρισμένο ή μονιασμένο μετά από λίγο.

Σε αυτήν την περίπτωση όμως το συγκεκριμένο ζευγάρι είχε μία τρομαχτική εξέλιξη. Το βίντεο που θα μοιραστούμε σήμερα στο τέλος του άρθρου δείχνει ένα ζευγάρι να μαλώνει πάνω σε ένα μπαλκόνι, μέχρι που το κάγκελο του μπαλκονιού υποχωρεί. Διαβάστε παρακάτω: 

Η ιστορία του ζευγαριού

Ένα ζευγάρι καυγάδιζε άσχημα στο μπαλκόνι του σπιτιού του μέχρι που τα κάγκελα του μπαλκονιού υποχώρησαν και οι δύο τους έπεσαν από το μπαλκόνι. Στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων που έγινε viral.

Στο βίντεο βλέπουμε την Olga Volkova και τον Yevgeny Karlagin από την Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας να καυγαδίζουν έντονα στο μπαλκόνι του σπιτιού τους. Οι δύο νέοι είναι 35 ετών και καθώς μάλωναν στο μπαλκόνι τους, το κάγκελο υποχώρησαν και οι δυο τους βρέθηκαν στο έδαφος.

Το βίντεο που έγινε viral το κατέγραψε κάποιος περαστικός. Το ζευγάρι κατέληξε στο πεζοδρόμιο και οδηγήθηκαν αμέσως στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα. Ευτυχώς σύμφωνα με τους γιατρούς, και οι δύο είχαν κάποια κατάγματα όμως κανένα από τα τραύματά τους δε θα τους κοστίσει την ζωή.

Δείτε ακόμα Το όνειρο της για ένα τέλειο σώμα έγινε εφιάλτης…

Οι έρευνες του εισαγγελέα

Στο μεταξύ το γραφείο του εισαγγελέα της Αγίας Πετρούπολης ερευνά αν στο μπαλκόνι έπρεπε να είχαν γίνει εργασίες που δεν έγιναν κι έτσι να ασκηθεί δίωξη στους υπαίτιους. Ο αυτόπτης μάρτυρας Denis δήλωσε στην εφημερίδα Komsomolskaya Pravda:

«Περπατούσα με τον συνάδελφό μου και κατέγραφα σε βίντεο τον ιστορικό δρόμο. Πρόσεξα τον καβγά και άρχισα να καταγράφω αυτό που συνέβαινε. Κάποιος με γνώσεις ιατρικής ήταν εκεί κοντά, έλεγξε τους σφυγμούς τους και είπε ότι και οι δύο είχαν επιβιώσει. Καλέσαμε ασθενοφόρο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο άντρας του βίντεο ήταν ντυμένος ενώ η γυναίκα έπεσε στο έδαφος με τα εσώρουχά της έχοντας ένα κάλυμμα τυλιγμένο γύρω της. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι και οι δύο είχαν κάποια σπασμένα άκρα αλλά η υγεία τους δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close