Βίντεο ΣΟΚ- Ορφανά παιδιά κάνουν πασαρέλα για να βρουν… γονείς!

Και όλα αυτά μέσα σε εκκλησία

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους… Παιδάκια, τα οποία αντιμετώπισαν το σκληρό πρόσωπο της ζωής από την στιγμή που γεννήθηκαν, καλούνται να κάνουν πασαρέλα για να βρουν την ευτυχία!

Πρόκειται για παιδιά που έχουν νιώσει δύο φορές την απόρριψη, τη μία φορά από τους βιολογικούς τους γονείς και την δεύτερη από τους ανάδοχους.

Δείτε ακόμα: Παιδί μου όταν μεγαλώσεις, θέλω να λες, «Αχ αυτό μυρίζει μαμά» και να με θυμάσαι

Τα παιδιά προσπαθούν να αρέσουν στους επίδοξους ανάδοχους γονείς βάζοντας το χέρι στην μέση και περπατώντας όλο χάρη στο κόκκινο χαλί. Χαμογελούν… Περπατούν πάνω – κάτω και στη συνέχεια μιλούν για τον εαυτό τους.

Παρουσιάζουν τα χόμπι τους, τα όνειρά τους, τι τους αρέσει και τι όχι. Πολλά από αυτά δεν μπορούν να κρύψουν την ντροπή τους… Τα περισσότερα παιδιά λένε ότι είναι έντιμα κι ότι λατρεύουν την ζωγραφική.

Δείτε ακόμα :Οι γονείς του εξάχρονου που γιόρτασε μόνος τα γενέθλιά του μετάνιωσαν που δημοσίευσαν τη φωτογραφία

Κι αφού πλέκουν το εγκώμιο του εαυτού τους, στη συνέχεια αφήνουν τους επίδοξους ανάδοχους γονείς να επιλέξουν… Μάλιστα, κάποιοι από τους ενήλικες, οι οποίοι απολαμβάνουν το θέαμα και βαθμολογούν τα απροστάτευτα παιδάκια, ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

Και όλα αυτά συμβαίνουν σε εκκλησία των Ευαγγελιστών στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ!

Δείτε ακόμα: ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ!!Αγοράκι 10 μηνών κόλλησε σαλμονέλα και μηνιγγίτιδα από κάτι που κάνουμε όλοι οι γονείς!!

Η συγκεκριμένη «πασαρέλα» έγινε γνωστή μετά από ντοκιμαντέρ με τίτλο: «Τα εγκαταλελειμμένα παιδιά στις ΗΠΑ» το οποίο προβλήθηκε από το γαλλικό δίκτυο France 5.

Δείτε το βίντεο εδώ.

Πηγή: star
Close