γεννήθηκε-χωρίς μήτρα-και-έγινε-μαμά-μέσω-παρένθετης μητέρας-

Γεννήθηκε χωρίς μήτρα αλλά έγινε μαμά με παρένθετη μητέρα. Η ιστορία με την μαμά που έγινε παρένθετη μητέρα συγκινεί.

Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που δεν μπορούν να γίνουν μητέρες με τον παραδοσιακό τρόπο. Παρόλα αυτά η επιστήμη έχει προχωρήσει πολύ και με την βοήθεια της εξωσωματικής πολλές γυναίκες έγιναν μητέρες ακόμη κι αν αυτό από τους γιατρούς είχε χαρακτηριστεί αδύνατο σε πρώτο πλάνο.

Υπάρχουν όμως και γυναίκες που δεν έχουν την λύση της εξωσωματικής όπως η γυναίκα της σημερινής μας είδησης που γεννήθηκε χωρίς μήτρα. Και σε αυτές τις περιπτώσεις όμως υπάρχουν λύσεις. Εκείνες οι γυναίκες αλλά κι εκείνα τα ζευγάρια κατ’ επέκταση μπορούν να υιοθετήσουν ή να κάνουν αυτό που έκανε η μαμά της σημερινής μας ιστορίας.

Δείτε ακόμα Βρέφη σιαμαία κοιτάχτηκαν για πρώτη φορά μετά την επέμβαση (φωτό)

Γεννήθηκε χωρίς μήτρα αλλά κατάφερε να γίνει μαμά μέσω παρένθετης μητέρας. Δεν ακούμε συχνά ιστορίες για παρένθετες μητέρες όμως σίγουρα μας συγκίνησε η ιστορία της όπως μας συγκινούν όλες οι ιστορίες γυναικών που κατάφεραν να αποκτήσουν παιδί παρά τις δυσκολίες. Διαβάστε παρακάτω: 

Η ιστορία της

Η Niomi Allan στην εφηβεία της διαγνώστηκε με ένα σπάνιο σύνδρομο που ονομάζεται Mayer Rokitansky Küster Hauser (MRKH). Το σύνδρομο αυτό επηρεάζει μόνο την μία στις πέντε χιλιάδες γυναίκες και σημαίνει ότι η ασθενής αναπτύσσει ωοθήκες και άρια αλλά δεν έχει τράχηλο ή μήτρα κι έτσι δεν μπορεί να κάνει παιδιά.

«Το αντιμετώπισα λέγοντας στον εαυτό μου ότι όλα θα πάνε καλά. Ο γιατρός μου πρότεινε να πάω σ’ ένα ψυχολόγο αλλά εγώ ήθελα απλώς να επιστρέψω στο σχολείο και να είμαι φυσιολογική.

γεννήθηκε-χωρίς μήτρα-και-έγινε-μαμά-μέσω-παρένθετης μητέρας-

Ήμουν πολύ μικρή για να καταλάβω τι σήμαινε αυτή η διάγνωση για το μέλλον μου. Θυμάμαι να παρηγορούμαι με τη σκέψη ότι θα υιοθετήσω. Ήμουν αφελής»

Δείτε ακόμα Θαύμα: Γυναίκα έσωσε βρέφος από τα σκουπίδια

Όταν λοιπόν η γυναίκα ενηλικιώθηκα δυσκολεύτηκε πολύ στις σχέσεις της διότι κανείς από αυτούς δεν μπορούσαν να μείνουν με μία γυναίκα που δεν μπορούσε να κάνει παιδιά. Όμως αυτοί οι άνθρωποι δεν άξιζαν φυσικά και έτσι καλά έκαναν και αποχώρησαν από την ζωή της.

Με την αποχώρησή τους έδωσαν θέση στον Sam ο οποίος στάθηκε δίπλα της σαν βράχος. Όταν λοιπόν το παιδί θέλησε να κάνει δικό του παιδί μία μητέρα δύο παιδιών από το Norfolk με το όνομα Katie Lochrie αποφάσισε πως ήθελε να βοηθήσει το ζευγάρι.

γεννήθηκε-χωρίς μήτρα-και-έγινε-μαμά-μέσω-παρένθετης μητέρας-

Άλλωστε η Katie είχε φέρει στον κόσμο προηγουμένως δύο γιους χωρίς καμία επιπλοκή. Η Niomi λοιπόν δήλωσε ότι: «Όταν γνωριστήκαμε για πρώτη φορά, ήταν σαν γνωριζόμαστε από πάντα. Η σύνδεσή μας ήταν τόσο δυνατή. Έτσι, όταν η Katie προσφέρθηκε να γίνει παρένθετη μητέρα για μας, ενθουσιαστήκαμε».

Δείτε ακόμα Σούπερ μάρκετ έφτιαξε καρότσι με επιπλέον παιδικές θέσεις για πολύτεκνη πελάτισσα

Η παρένθετη μητέρα λοιπόν κατάφερε να μείνει έγκυος και φυσικά το ζευγάρι στο άκουσμα της είδησης πέταξε από την χαρά του. Η παρένθετη μητέρα έφερε στον κόσμο την υγιέστατη κόρη τους στις 27 Ιουλίου.

γεννήθηκε-χωρίς μήτρα-και-έγινε-μαμά-μέσω-παρένθετης μητέρας-

«Την είδα να γεννιέται και ήταν πραγματικά σαν να έβλεπα μπροστά μου να γίνεται ένα θαύμα. Δεν μπορώ να περιγράψω πως νιώθω όταν κρατάω την κόρη μου αγκαλιά. Θα είμαι πάντα ευγνώμων σ’ αυτή την γυναίκα». Μία ιστορία με χαρούμενο τέλος!

All photos via: thesun.co.uk

Διαβάστε όλες τις αληθινές ιστορίες στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

 

Close