20χρονη-στο-TikTok-απαντάει-στα-επικριτικά-σχόλια-για-την-εγκυμοσύνη-της-

20χρονη στο TikTok συγκινεί: Το να γίνω μαμά στα 20 ήταν η καλύτερη έκπληξη όχι ατύχημα. 20χρονη στο TikTok δέχτηκε επικριτικά σχόλια επειδή έμεινε έγκυος νωρίς και απαντάει με ένα συγκινητικό βίντεο.

Η αλήθεια είναι πως παλιότερα οι γυναίκες έφτιαχναν οικογένεια πιο νωρίς από ότι σήμερα. Πλέον δεν είναι απαραίτητο μία γυναίκα να γίνει μία μαμά πριν τα 30 ή και τα 40 και γενικότερα δεν είναι απαραίτητο να γίνει μητέρα ή να κάνει οικογένεια με όποιον τρόπο.

Και φυσικά αυτό είναι μία χαρούμενη εξέλιξη. Παρόλα αυτά οι προκαταλήψεις καλά κρατούν. Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι να προσπαθούν να πατρονάρουν τις επιλογές οποιαδήποτε γυναίκας. “Έγινες μαμά πολύ νωρίς, λογικά ήσουν απρόσεκτη και ανώριμη”.

Δείτε ακόμα Μανούλα χωρίς χέρια φροντίζει το παιδί της με τα πόδια

“Άργησες να κάνεις παιδί, τώρα πως περιμένεις να ζήσεις το παιδί σου; Καλύτερα να το έκανε πιο πριν.”. Υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν πως είναι σε θέση να δικάζουν, να κρίνουν και γενικότερα να ξέρουν το πως σκέφτεται ο άλλος ή πως συνέβη οτιδήποτε στην ζωή του.

Μία 20χρονη TikToker λοιπόν, έγινε μαμά στα 20 και δέχτηκε πολλά επικριτικά σχόλια για το ότι βιάστηκε να γίνει μαμά, ότι η εγκυμοσύνη της ήταν ένα “ατύχημα” και άλλα…ωραία σχόλια. Αποφάσισε λοιπόν να απαντήσει με ένα συγκινητικό βίντεο που τους έβαλε στην θέση τους. Διαβάστε παρακάτω: 

20χρονη στο TikTok συγκινεί: Το να γίνω μαμά στα 20 ήταν η καλύτερη έκπληξη όχι ατύχημα

Η 20χρονη TikToker ονομάζεται Maisie Crompton και έγινε γνωστή μέσα από την γνωστή πλατφόρμα του Tiktok όταν κατά τη διάρκεια της καραντίνας ξεκίνησε μία δική της επιχείρηση με το όνομα Totes for you. Η συγκεκριμένη επιχείρηση, ασχολείται με κεντήματα που είναι δημιουργίες της 20χρονης.

Πρόσφατα λοιπόν έκανε μία δημοσίευση στο TikTok που αποκάλυψε πως είναι έγκυος. Χωρίς να το περιμένει, δέχτηκε πολλά άκομψα σχόλια που έλεγαν ότι η εγκυμοσύνη της ήταν ένα ατύχημα και ότι είναι πολύ μικρή ακόμη να γίνει μαμά και ότι βιάστηκε και άλλα.

20χρονη-στο-TikTok-απαντάει-στα-επικριτικά-σχόλια-για-την-εγκυμοσύνη-της-

Photo via: youtube.com

Η 20χρονη κοπέλα, απάντησε με ψυχραιμία αλλά και με γλυκύτητα μέσα από ένα βίντεο που εξήγησε στους πικρόχολους σχολιαστές τα παρακάτω:

«Είμαι 20 χρονών και καταλαβαίνω ότι κάποιοι με θεωρούν πολύ μικρή για να γίνω μητέρα. Το μωράκι μας όμως δεν είναι ατύχημα, ούτε θα το χαρακτηρίζαμε ποτέ έτσι. Ήταν η πιο όμορφη έκπληξη της ζωής μας».

Δείτε ακόμα Η δασκάλα τους απέβαλλε και οι μαθητές την παρηγόρησαν με τα πιο όμορφα λόγια

20χρονη-στο-TikTok-απαντάει-στα-επικριτικά-σχόλια-για-την-εγκυμοσύνη-της-

Photo via: thescottishsun.co.uk

Επίσης παραδέχτηκε πως η εγκυμοσύνη της ήταν όντως εκτός προγράμματος παρόλα αυτά δεν πρόκειται για ατύχημα αλλά για μία ευχάριστη έκπληξη που τους έφερε ακόμη πιο κοντά και τους ομόρφυνε την ζωή.

20χρονη-στο-TikTok-απαντάει-στα-επικριτικά-σχόλια-για-την-εγκυμοσύνη-της-

Photo via: mirror.co.uk

Δείτε παρακάτω την δημοσίευση της 20χρονης:

@maisie_crompton

Why our baby isn’t an accident… 🥱#mumsunder21 #storytime #youngmum #pregnancyjourney #unplannedpregnancy

♬ original sound – Maisie

Διαβάστε όλες τις ιστορίες αγάπης στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close