δεν-είσαι-παιδί-της-κοιλιάς-είσαι-παιδί-της-καρδιάς-

Δεν είναι παιδί της κοιλιάς μου, είναι παιδί της καρδιάς μου. Η συγκινητική ανάρτηση μίας μητέρας…για το παιδί της καρδιάς της.

Δεν είναι λίγα τα υιοθετημένα παιδιά εκεί έξω και δεν είναι λίγοι και οι γονείς που αποφάσισαν να υιοθετήσουν παιδί. Μία υπέροχη πράξη, διότι ένας άνθρωπος που υιοθετεί παιδί θέλει πραγματικά και μέσα από την καρδιά του να προσφέρει αγάπη σε έναν άλλον άνθρωπο.

Πολλές φορές οι βιολογικοί γονείς, φέρνουν παιδιά στον κόσμο για άλλους σκοπούς. Για να διαιωνίσουν το γένος τους, για να ικανοποιήσουν εγωιστικά του ένστικτα. Ένας άνθρωπος που θέλει να υιοθετήσει παιδί όμως, τις περισσότερες φορές είναι άκρως συνειδητοποιημένος.

Δείτε ακόμα Η μαμά μου μπόρεσε να δώσει αυτό που δεν πήρε ποτέ και αυτό είναι ευλογία

Γιατί είναι μία δύσκολη απόφαση και η γραφειοκρατία που σε περιμένει στην συνέχεια είναι ακόμη πιο δύσκολη. Μία μητέρα αποφάσισε να εξομολογηθεί για το παιδί της καρδιάς της. Η εξομολόγησή της ανέβηκε στην σελίδα του Facebook no_baby_news. Διαβάστε παρακάτω: 

Δεν είναι παιδί της κοιλιάς μου, είναι παιδί της καρδιάς μου

” Χαίρεται!!! Σας στέλνω το δικό μου αβοκαντάκι!!! Δεν είναι παιδί της κοιλιάς μου…είναι όμως παιδί της καρδιάς μου!!! Είμαστε ανάδοχοι γονείς αυτού του μικρού πρίγκιπα!!! Αυτό που θα ήθελα να γράψω είναι ότι είμαστε 14 χρόνια στο δρόμο της υπογονιμότητας !!!

Διαβάζω τις ιστορίες που αναρτάται εδώ και λίγους μήνες… Μου σύστησε την σελίδα σας φίλη με παρόμοια θέματα. Δεν ξέρω αν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες για αυτή την διαδρομή…θεωρώ ότι δεν με απασχολεί πλέον το ίδιο.

δεν-είσαι-παιδί-της-κοιλιάς-είσαι-παιδί-της-καρδιάς-

Νιώθουμε άπειρη χαρά με την άφιξη στην ζωή μας αυτού του δώρου…έχουμε σκορπίσει χαρά σε όλη την οικογένεια και αυτό είναι που έχει σημασία τώρα. Ο λόγος που γράφω είναι για να δώσω ελπίδα και σε άλλες κοπέλες ότι τίποτα δεν τελειώνει ποτέ…

Δείτε ακόμα Η Όλγα που έκανε δίδυμα για να σώσει το πρώτο της παιδί

Νιώθω πραγματικά αυτό που μου λέγαν τόσο καιρό ότι μάνα είναι αυτή που μεγαλώνει ένα παιδί, χωρίς να θέλω να μειώσω τα θαύματα της σύλληψης και ασφαλώς και της γέννας!!!

Θα ήθελα απλά να εστιάσω στο γεγονός, ότι υπάρχουν δρόμοι σε αυτό το ταξίδι που πολλές φορές δεν τους βλέπουμε ή ίσως δεν είμαστε έτοιμοι να τους δούμε, θέλει ασφαλώς και πολλή δουλειά με τον ίδιο μας τον εαυτό, θέλει να κάνουμε τις δικές μας προσωπικές υπερβάσεις…

δεν-είσαι-παιδί-της-κοιλιάς-είσαι-παιδί-της-καρδιάς-

Αυτό που σίγουρα ξέρω είναι ότι ο μπεμπούλης ήρθε στην ζωή μας να μας διδάξει ότι η κάθε μέρα είναι σημαντική και χρειάζεται να της δίνουμε την αξία που της αρμόζει και να την ζούμε με χαρά φως κ ελπίδα. Και ποιος ξέρει πως θα συνεχιστεί αυτό το ταξίδι…άραγε… “ Αρχοντιά,
μητέρα ενός αβοκάντο!

δεν-είσαι-παιδί-της-κοιλιάς-είσαι-παιδί-της-καρδιάς-

@arkhontide

All photos via: parenting.firstcry.com

Διαβάστε όλες τις ιστορίες αγάπης στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close