η-Όλγα-που-έφερε-στον-κόσμο-δίδυμα-για-να-σώσουν-την-αδερφή-τους-

Η Όλγα που έκανε δίδυμα για να σώσει το πρώτο της παιδί. Διαβάστε την ιστορία της Όλγας που έκανε δίδυμα για να σώσει το πρώτο της παιδί.

Είναι μερικές ιστορίες που όταν τις διαβάζεις δεν έχεις πολλά πράγματα να σχολιάσεις. Γι’ αυτό και αυτός ο πρόλογος ήταν πολύ δύσκολο να γραφτεί. Θα σας πούμε μόνο ότι μία μανούλα η Όλγα, έφερε στον κόσμο δίδυμα παιδάκια για να σώσει την πρώτη της κ@ρη.

Το πρώτο της παιδί έπασχε σύμφωνα με τους γιατρούς από μία σπάνια γονιδιακή πάθηση και μάλιστα η κ@ρη της Όλγας ήταν το τέταρτο κρούσμα παγκοσμίως. Οι γιατροί της είπαν ότι ο μόνος τρόπος για να σωθεί η μικρή ήταν κάποιο αδερφάκι να της κάνει μεταμόσχευση μυελού των οστών. Διαβάστε παρακάτω: 

Η Όλγα που έκανε δίδυμα για να σώσει το πρώτο της παιδί

Η ιστορία της Όλγας έγινε γνωστή στην Ελλάδα μέσα από την εκπομπή Μαμά δες. Η Όλγα Μαρή λίγο καιρό μετά την γέννηση της πρώτης της κ@ρης Έλενας, έμαθε ότι η μικρή έπασχε από μία σπάνια γονιδιακή ασθένεια, και μάλιστα η μικρή, ήταν το τέταρτο κρούσμα παγκοσμίως.

Για να μπορέσει να σώσει την κ@ρη της, έπρεπε να φέρει στον κόσμο ένα αδερφάκι, που θα μπορούσε να γίνει δότης μυελού των οστών για την μικρή. Η Όλγα έκανε τέσσερις εξωσωματικές. Την τέταρτη φορά κατάφερε να μείνει έγκυος σε δίδυμα.

Σύμφωνα με την ίδια:  “Η ιστορία μας ξεκίνησε πριν 11 χρόνια, όταν η κόρη μου ήταν μόλις 25 ημερών. Μας ενημέρωσαν ότι το παιδί έπρεπε να μεταγγιστεί, αλλά στην Κύπρο δυστυχώς δεν μπορούσαν να βρουν την αιτία.

Δείτε ακόμα Η μαμά μου μπόρεσε να δώσει αυτό που δεν πήρε ποτέ και αυτό είναι ευλογία

Το οποίο μεταγγιζόταν κάθε δύο εβδομάδες χωρίς να γνωρίζουμε τον λόγο. Ο γιατρός μας από το Αγία Σοφία, μάς είπε ότι έπρεπε να στείλουμε αίμα στην Ιταλία σε εξειδικευμένο κέντρο, και μετά από κάποιου μήνες μάς ήρθε η απάντηση, όπου διαγνώστηκε με σπάνια μορφή αναιμίας, σιδηροαχρηστική αναιμία,

η-Όλγα-που-έφερε-στον-κόσμο-δίδυμα-για-να-σώσουν-την-αδερφή-τους-

Mόλις το 4ο καταγεγραμμένο κρούσμα παγκοσμίως. Και η θεραπεία ήταν η μεταμόσχευση μυελού των οστών από συμβατό αδελφάκι. Κάναμε τέσσερις, σε όλες βρίσκαμε υγιές συμβατά αδελφάκια, το ατύχημα ήταν ότι δεν μπορούσα να τα κρατήσω στην μήτρα μου, στην 3η ή 4η εβδομάδα τα έχανα”.

Έμεινε έγκυος στην τέταρτη προσπάθεια που σύμφωνα με την ίδια θα ήταν και η τελευταία αφού είχε κουραστεί πολύ ψυχολογικά και σωματικά. “Η Έλενα τότε ήταν 4 ετών μου έκανε τις ενέσεις μόνη της κάθε πρωί στην κοιλιά. Ήξερε ότι θα έρθει ένα αδελφάκι για να τη σώσει. Ήταν κάτι που το περνούσαμε μαζί”.

Δείτε ακόμα Παντελίτσα Φρίξου: Η μητέρα που με χαρά πάντρεψε τον γιο της με άντρα

η-Όλγα-που-έφερε-στον-κόσμο-δίδυμα-για-να-σώσουν-την-αδερφή-τους-

Όσων αφορά την Έλενα, σύμφωνα με την μητέρα του, είχε μάθει να μεγαλώνει και να ζει με την ασθένειά της. “”Μεγάλωσε και έλεγε είμαι είμαι φυσιολογική και πάω κάθε δύο εβδομάδες και κάνω μετάγγιση. Πήγαινε στο σχολείο και έλεγε στους συμμαθητές της να κάνετε εξετάσεις, να ελέγχεται την αιμοσφαιρίνη σας.

Να κάνετε υπερήχους στην κοιλιά σας. Ναι, μεν δεν είναι φυσιολογικό για ένα παιδί 6-7 ετών, αλλά μεγάλωνε με το πρόβλημά της”. Μετά από εξωσωματική λοιπόν έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα δίδυμα κ@ρίτσια. Σήμερα η Έλενα είναι 11 χρονών και οι μικρές 6 και ζουν μία ευτυχισμένη ζωή.

η-Όλγα-που-έφερε-στον-κόσμο-δίδυμα-για-να-σώσουν-την-αδερφή-τους-

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω:

Διαβάστε όλες τις ιστορίες αγάπης στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close