Για σένα μαμά…που κρύβεσαι στο μπάνιο για να μείνεις λίγο μόνη

Ένα κείμενο για σένα μαμά…για σένα που κρύβεσαι στο μπάνιο για να μείνεις για λίγα λεπτά μόνη.

Σήμερα θα μοιραστούμε μαζί σας ένα συγκινητικό κείμενο που το βρήκαμε από μία influencer μαμά στο Instagram, thn Sara Celina! Οι μαμάδες, έχουν πολλά βάρη να σηκώσουν και πολλές φορές δεν το αντιλαμβάνονται όλοι οι υπόλοιποι,

Είτε είσαι νοικοκυρά, είτε εργαζόμενη μητέρα, στην σημερινή κοινωνία πολλοί μπαμπάδες, υπάρχουν στο σπίτι μόνο για να φέρνουν λεφτά στο σπίτι. Ευτυχώς ξεκινούν να μειώνονται όλο και περισσότερο. Δεν είναι λίγες οι φορές που κλείνεστε στο μπάνιο για να μείνετε λίγο μόνες. Διαβάστε παρακάτω: 

Δείτε ακόμα Μάνα σε κλιμακτήριο: Δεν είσαι η μόνη και να μερικά πράγματα που πρέπει να ακούσεις

Η Sara Celina, δημοσίευσε μια φωτογραφία της μέσα στο μπάνιο, την οποία συνόδευσε με ένα ενθαρρυντικό κείμενο.

για-την-μαμά-που-κλείνεται-στο-μπάνιο-για-να-μείνει-μόνη-

«Για τη μαμά που κρύβεται στο μπάνιο σε μια προσπάθεια να μείνει για λίγο μόνη σε μια στιγμή απόγνωσης και κλάματος επειδή πολύ απλά δεν έχει άλλη ενέργεια. Σήμερα, ήμουν εγώ αυτή η μαμά. Έχω ξαναϋπάρξει μια τέτοια μαμά στο παρελθόν και θα έχω αυτή την ανάγκη πολλές φορές, ακόμη στο μέλλον.

για-την-μαμά-που-κλείνεται-στο-μπάνιο-για-να-μείνει-μόνη-

Σε αυτή τη φωτογραφία, κλειδώθηκα στο μπάνιο για να ξεσπάσω σε κλάματα. Όμως τα παιδιά μου δεν άντεχαν να μείνω μακριά τους ούτε ένα λεπτό – κι ας νομίζω συχνά ότι είμαι η χειρότερη μητέρα του κόσμου.

Δείτε ακόμα Άδεια μητρότητας : Για πόσους παραπάνω μήνες επεκτείνεται

για-την-μαμά-που-κλείνεται-στο-μπάνιο-για-να-μείνει-μόνη-

Εκείνα είναι πάντα εκεί και μου υπενθυμίζουν πόσο πολύτιμη είμαι γι’ αυτά. Όλοι έχουμε κακές μέρες, αλλά ας θυμόμαστε πως δεν είμαστε μόνες, ούτε οι μόνες. Είμαστε μαμάδες και ακόμα και με τις κακές μας μέρες, στα μάτια των παιδιών μας είμαστε υπέροχες».

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την μαμά στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close