μαμά-παραλίγο-να-χάσει-την-ζωή-της-στον-τοκετό-ιστορία-

Μαμά εξομολογείται: Παραλίγο να πεθάνω στην γέννα & σώθηκα από θαύμα. Η συγκλονιστική της ιστορία που μας συγκίνησε.

Ο τοκετός είναι μία πανέμορφη και συνάμα μία πολύ αγχωτική διαδικασία. Κάθε μάνα ανησυχεί για τυχόν επιπλοκές που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία του παιδιού της. Οι συγγενείς από την άλλη φοβούνται για επιπλοκές που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία και των δύο.

Παρόλο που η επιστήμη έχει προχωρήσει πολύ δυστυχώς και σήμερα παρουσιάζονται επιπλοκές στον τοκετό. Αυτή η μητέρα λοιπόν εξομολογείται την δίκη της τρομαχτική εμπειρία. Σύμφωνα με την ίδια παραλίγο να χάσει την ζωή της στον τοκετό αλλά σώθηκε από θαύμα. Διαβάστε παρακάτω:

Η εξομολόγηση της μαμάς που παραλίγο να πεθάνει στην γέννα

Η μητέρα Kayleigh Summers πριν από 3 χρόνια κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της είχε ένα κακό προαίσθημα. Φοβόταν αλλά δεν ήξερε τι ήταν ακριβώς αυτό που φοβόταν. Παρόλο που όλα φαινόντουσαν να πηγαίνουν μία χαρά η μητέρα ήθελε να αλλάξει νοσοκομείο τελευταία στιγμή.

Σύμφωνα με την ίδια ήθελε να ξέρει ότι στο νοσοκομείο υπήρχε μαιευτήρας εντατικής νοσηλείας νεογνών, παρόλο που μέχρι τότε η εγκυμοσύνη της προχωρούσε ομαλά. Η ίδια δεν το θυμάται όμως φοβόταν πολύ και την στιγμή που ήταν έτοιμη να γεννήσει το παιδί της.

Για την ακρίβεια φώναξε ότι κάτι δεν πάει καλά με την καρδιά της και μετά από λίγο έπαθε καρδιακή ανακοπή. Από τότε η μανούλα έγινε διάσημη στο TikTok αφού μοιράστηκε την ιστορία της μαζί μας. Είχε μία σπάνια επιπλοκή που ονομάζεται εμβολή αμνιακού υγρού.

Δείτε ακόμα Μαμά μετά από 6 κορίτσια κατάφερε να κάνει αγόρι και η αντίδραση είναι ξεκαρδιστική

Η ίδια λέει πως κανείς δεν το είχε καταλάβει εκτός από την ίδια. Η μαμά της ιστορίας μας δεν θυμάται να πηγαίνει στο νοσοκομείο και να γεννάει το παιδί της. Δεν θυμάται ούτε να το αγκαλιάζει για πρώτη φορά πέντε μέρες αργότερα.

 

Οι γιατροί ήταν αυτοί που την ενημέρωσαν τι είχε συμβεί. Συγκεκριμένα είχε χάσει τις αισθήσεις της κατά τη διάρκεια της γέννας και χρειάστηκε να κάνουν καισαρική. Ευτυχώς το παιδί γεννήθηκε μία χαρά αλλά εκείνη πέρασε από αρκετές δυσκολίες.

Διαγνώστηκε με AFE και αυτό συμβαίνει όταν ένα άτομο είναι αλλεργικό στην στο αμνιακό υγρό. Η Summers χρειάστηκε μεταγγίσεις αίματος, έκανε υστερεκτομή και την έβαλαν ακόμη και σε μηχανική υποστήριξη. Ενώ ήταν μέσα στα αίματα ο μαιευτήρας είπε στο άντρα της: «Κάνουμε ό, τι μπορούμε για να της σώσουμε τη ζωή».

μαμά-παραλίγο-να-χάσει-την-ζωή-της-στον-τοκετό-ιστορία-

Δείτε ακόμα Μέλλουσα μανούλα αυτά θα γίνουν την ημέρα της γέννας

Έτσι οι γιατροί της έδωσαν φάρμακα και προχώρησαν σε εμφύτευση μίας αντλίας Impella που χαρακτηρίστηκε ως η μικρότερη αντλία καρδιάς στον κόσμο. Αυτή η αντλία βοήθησε την καρδιά της ανακτήσει αρκετή δύναμή για να διασωληνωθεί.

«Δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ τη λέξη θαύμα, αλλά κάτι τέτοιο συνέβη» είπε η μητέρα. Αργότερα της αφαίρεσαν τη συσκευή και η Summers είναι πλέον υγιής και χαρούμενη με το αγοράκι της αλλά δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει όλα όσα βίωσε.

μαμά-παραλίγο-να-χάσει-την-ζωή-της-στον-τοκετό-ιστορία-

All photos via: yahoo.com

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τον τοκετό στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close