Μανούλα μετά από 6 κορίτσια κατάφερε να κάνει και το αγόρι

Μία μανούλα έφερε στον κόσμο 6 κορίτσια και κατάφερε να γεννήσει και το 7ο παιδί της που ήταν αγοράκι.

Την σήμερον ημέρα οι περισσότεροι γονείς φέρνουν στον κόσμο μέχρι 3 παιδιά. Τα νοικοκυριά δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να συντηρήσουν παραπάνω μέλη και η ζωή μας έχει τόσα τρεξίματα που το να μεγαλώνεις παραπάνω από 3 παιδιά δεν είναι και εύκολη υπόθεση.

Παρόλα αυτά, αυτή η μανούλα γέννησε 6 πανέμορφα κοριτσάκια. Κι ενώ κανείς δεν πίστευε ότι θα γεννήσει και 7ο παιδί, το κατάφερε και μάλιστα θα είναι και το μοναδικό αγοράκι της οικογένειάς του, μαζί με τον μπαμπά του. Διαβάστε παρακάτω: 

Η ιστορία

Οι δύο γονείς της σημερινής μας ιστορίας είναι ο Jon και η Danielle Murray. Οι δυο τους είχαν μέχρι τώρα 6 κλριτσάκια και σίγουρα θεωρούνταν μάστερ στην ανατροφή κλριτσιων. Η μικρότερη κόρη τους είναι 2 ετών και η μεγαλύτερη 9 ετών.

Πριν από μερικές μέρες όμως την οικογένεια την περίμενε μία πολύ ευχάριστη έκπληξη. Κατά τον τοκετό του 7ου παιδιού τους, συνειδητοποίησαν και οι γιατροί και το ζευγάρι ότι η μητέρα γέννησε αγορι.

Η μητέρα η οποία γέννησε στο νερό, μέσα στο σπίτι της, στη Βόρεια Καρολίνα, στις 13 Αυγούστου, λέει ότι εκείνη και ο άντρας της, προσεύχονταν για έναν γιο αν και ήταν φυσικά ενθουσιασμένοι και με την προοπτική μίας έβδομης κοπελάρας στην οικογένειά τους.

Δείτε ακόμα Έκανε παιδί στα 51 της και θέλει να μείνει έγκυος σε δίδυμα στα 56 της

Προς το τέλος της εγκυμοσύνης μου είχαν σχεδόν πειστεί ότι θα ήταν και αυτό κορίτσι”, λέει  η Danielle μιλώντας στο Love What Matters. Στο βίντεο που θα μοιραστούμε μαζί σας παρακάτω το ζευγάρι φαίνεται ενθουσιασμένο με την συνειδητοποίηση ότι έφεραν στον κόσμο τον γιο.

μαμά_μετά_από_6_κορίτσια_γένηνησε_αγόρι_

Photo via: The Murrays

Η αντίδραση της μητέρας είναι υπέροχη που φωνάζει “Είναι αγ@ρι” καθώς το παίρνει την αγκαλιά της για πρώτη φορά. Η ίδια θα πει αργότερα ότι η αντίδρασή της δεν φανέρωσε σοκ και έκπληξη, αλλά ευγνωμοσύνη. “Προσευχόμασταν για έναν γιο και επιτέλους τον αποκτήσαμε!

Από την άλλη ο πατέρας λέει ότι: “Όταν έχεις συνηθίσει να αλλάζεις πάνες σε κορίτσια, τα τελευταία δέκα χρόνια, σίγουρα χάνεις λίγο τη μπάλα αλλάζοντας ένα αγόρι. Ευτυχώς έχω φίλους που είναι έμπειροι γονείς αγοριών και μου έδωσαν μερικές έξυπνες συμβουλές στο πώς να μη με καταβρέχει!

Δείτε ακόμα Της έλεγαν ότι δεν μπορεί να κάνει δικά της παιδιά και τώρα έχει 10

Η μητέρα τελειώνει λέγοντας ότι δεν αποτελούσε ποτέ σχέδιο του ζευγαριού να αποκτήσει επτά παιδιά. Όμως το ένα παιδί ερχόταν μετά το άλλο και ο άνδρας της μαζί με εκείνη συνειδητοποιούσαν ότι το σπίτι τους σε κάθε ερχομό παιδιού γέμισε αγάπη, ευτυχία και αισιοδοξία για το μέλλον.

Υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο στο χάος και το γέλιο ενός σπιτιού γεμάτο με παιδιά και σε ένα γεμάτο τραπέζι. Η σκέψη, ότι το σπίτι μας θα είναι πάντα γεμάτο αγάπη, ότι τα παιδιά μας θα έρχονται μια μέρα με τα δικά τους παιδιά μας ενθουσιάζει” λέει η μανούλα.

Παρόλο που το ζευγάρι δεν σκοπεύει να αποκτήσει άλλο βιολογικό παιδί αποκαλύπτει ότι δεν απορρίπτουν την ιδέα της υιοθεσίας. Για τώρα, τα κ@ρίτσια της οικογένειας είναι ενθουσιασμένα με τον αδερφούλη της, τον οποίο τον περίμεναν πως και πως. Να τους ζήσει!

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close