Αγαπητέ σύζυγε η γυναίκα σου δεν καθάρισε την κουζίνα, γιατί ήταν τόσο απασχολημένη κάνοντας όλα τα άλλα

Όταν τα πράγματα γίνονται πολύ φασαριόζικα, υπάρχουν κάποια πράγματα που οι μαμάδες αναγκάζονται να αφησουν πίσω προκειμένου να μπορέσουν να επιβιώσουν.

Μερικές μαμάδες, αφήνουν ρούχα να συσσωρεύονται λίγο περισσότερο από ό, τι θα ήθελαν ή μπορεί να επιλέξουν να αφήσουν τα βρώμικα πιάτα στο νεροχύτη προκειμένου να “στριμώξουν” λίγο επιπλέον χρόνο για τα παιδιά τους. Για την Jordan Harrell, ήταν η κουζίνα που είχε αφήσει στην άκρη χωρίς να καθαρίσει, και είχε την πρόθεση να συμμαζέψει όλο το χάος που επικρατούσε- μόλις θα έβρισκε λίγο ελεύθερο χρόνο.

Αυτή η μαμά τριών παιδιών είπε στον σύζυγό της ότι επρόκειτο να καθαρίσει το χάος που επικρατούσε μέσα στην κουζίνα, αλλά όπως θα καταλάβουν και πολλές άλλες πολυάσχολες μαμάδες  δεν βρήκε ποτέ την ευκαιρία. Έτσι, πριν ο σύζυγός της έβρισκε την ευκαιρία να την κρίνει που δεν κατάφερε να τα βγάλει πέρα με αυτό το χάος της κουζίνας, ανέλυσε για ποιο λόγο το χάος παρέμεινε..

“Πρώτα, μπήκα στην κουζίνα με μοναδικό σκοπό να την καθαρίσω, πήρα τη βούρτσα μαλλιών και τα λαστιχάκια από το τραπέζι της κουζίνας και μπήκα στο μπάνιο για να τα τακτοποιήσω στο συρτάρι”, έγραψε στη σελίδα της στο Facebook, η Harrell. “Βλέποντας στο μπάνιο ένα σωρό από πετσέτες, οι οποίες βρίσκονταν στο πάτωμα για πολλές μέρες, τις άρπαξα και τις πήγα στα άπλυτα”.

Αγαπητέ σύζυγε η γυναίκα σου δεν καθάρισε την κουζίνα, γιατί ήταν τόσο απασχολημένη κάνοντας όλα τα άλλα

Φυσικά, όσο ήταν εκεί αποφάσισε να βάλει πλυντήριο καθώς  “είδε οτι το καλάθι με τα άπλυτα είχε παραγεμίσει και το μπάνιο μύριζε απαίσια.” Στη συνέχεια γύρισε για να επικεντρωθεί εκ νέου στον αρχικό της σκοπό: να καθαρίσει αυτή την βρωμερή κουζίνα!!!!!

Δείτε ακόμη: Η μαμά και ο μπαμπάς μέσα από τα μάτια ενός παιδιού από τη γέννηση του μέχρι τη δημιουργία της δικής του οικογένειας

“Αλλά στο δρόμο μου προς την κουζίνα, είδα το δεύτερο παιδί. Ένα πολύ πεινασμένο παιδίι. Το παιδί και τα κλαψουρίσματα του με ακολούθησαν έως την κουζίνα, όπου του έδωσα αμέσως να φάει λίγο τυράκι και του είπα να πάει να το φάει αλλού ( καθώς, προφανώς καθάριζα την κουζίνα), “έγραψε.

Απλώς σκέφτηκα ότι θα έπρεπε να ξέρεις το τι περνάω, ώστε να μην ρωτήσεις για το χάος της κουζίνας…

Ωστόσο, εκείνη τη στιγμή, συνειδητοποίησε ότι ξέχασε τελείως να στείλει e-mail στο δάσκαλο του παιδιού της σχετικά με το πάρτυ της  Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, οπότε σταμάτησε για να του στείλει. “Καθώς άνοιξα τον υπολογιστή, το Τρίτο παιδί άρχιζε να ουρλιάζει γιατί του έπεσε΄η κάπα που φορούσε, έτσι πήγα και του την έβαλα, αλλά δεν την κούμπωσα σωστά, οπότε έπεσε αμέσως στο πάτωμα», έγραψε. “Κουβάλησα το Τρίτο παιδί το οποίο ούρλιαζε και κλώτσαγε, στο δωμάτιό του για να ηρεμήσει.”

Δείτε ακόμη: Μαμάδες, πρέπει να αφήνετε τους συντρόφους σας να κάνουν δουλειές στο σπίτι!

Όσο το παιδί της, κλωτσούσε την πόρτα, γύρισε πίσω στο δωμάτιό της, αλλά δεν μπορούσε να θυμηθεί τι δουλειά είχε να κάνει στον υπολογιστή. “Μετά από 15 λεπτά στο Facebook , έκλεισα τον υπολογιστή,” έγραψε. «Πήγα στην κουζίνα μόνο για να συνειδητοποιήσω ότι πέρασε η ώρα και το ρολόι της κουζίνας έδειχνε ότι ήρθε η ώρα να πάρω το Πρώτο το παιδί  από το σχολείο».

Και εκεί είναι που συνειδητοποιείες, την πραγματικότητα της μητρότητας όπου συνέχεια έχεις την αίσθηση οτι κάνεις τα πάντα αλλά με τόσα ατελείωτα καθήκοντα μπροστά σου, δεν νιώθεις ποτέ οτι έχεις κάνει κάποια πρόοδο.

“Έτσι, όχι, η κουζίνα δεν είναι καθαρή, τίποτα δεν είναι καθαρό, προσπαθώ πάντα να τα βγάλω πέρα με όλα, αλλά ποτέ δεν τα καταφέρνω.

Απλώς σκέφτηκα ότι θα έπρεπε να ξέρεις το τι περνάω, ώστε να μην ρωτήσεις για το χάος της κουζίνας…

Δείτε ακόμη: Έγινα κι εγώ μαμά, ρε μάνα και δεν προλαβαίνω πια να αρρωστήσω.

Όχι ότι θα το έκανες ποτέ. 🙂

Θα σ’αγαπώ για πάντα,

Η σύζυγός σου

Υ.Σ. : Υπενθύμισέ μου να στείλω email στο δάσκαλο του δεύτερου Παιδιού”

 

 

Πηγή: thestir.cafemom.com
Close