μαμά-έχει-16-παιδιά-και-θέλει-να-κάνει-το-17ο-

Απίστευτο: Μαμά με 16 παιδιά θέλει πολύ να έρθει το 17ο. Τα παιδιά είναι ευτυχία. Σωστά;

Δεν είναι λίγοι οι γονείς που θέλουν μεγάλη οικογένεια. Όταν μιλάμε για μεγάλη οικογένεια όμως συνήθως μιλάμε μέχρι τρία ή τέσσερα παιδιά. Όταν βλέπουμε οικογένειες να έχουν 11 και 16 παιδιά σίγουρα παθαίνουμε ένα μικρό…εγκεφαλικό.

Καταρχάς είναι πολύ δύσκολο για μία γυναίκα να μείνει έγκυος τόσες φορές. Από την άλλη, δεν είναι μόνο το σωματικό ή το ορμονολογικό θέμα, είναι και το οικονομικό. Αν δυσκολεύεστε να τα βγάλετε πέρα οικονομικά με δύο παιδιά φανταστείτε πως θα ήταν να είχατε 16 όπως αυτή η οικογένεια.

Δείτε ακόμα Στον αθλητισμό έσπασα 47 κόκκαλα αλλά η μητρότητα με δυσκόλεψε περισσότερο

Φαίνεται λοιπόν πως αυτή η μητέρα ενώ έχει 16 παιδιά ανυπομονεί να έρθει το 17ο κάτι που μας κάνει από την μία να θαυμάζουμε τα κουράγια της και από την άλλη να αναρωτιόμαστε αν θα σταματήσει στα 20, τουλάχιστον. Διαβάστε παρακάτω:

Απίστευτο: Μαμά με 16 παιδιά θέλει πολύ να έρθει το 17ο

Η ιστορία μας έχει να κάνει με την 40χρονη μανούλα Patty Hernandez από την Βόρεια Καρολίνα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Η συγκεκριμένη μαμά έχει 16 παιδιά και θέλει να κάνει και 17ο. Εκείνη και ο άντρας της, ήθελαν εξαρχής μία μεγάλη οικογένεια και ακόμη και τώρα θέλουν να την μεγαλώσουν κι άλλο.

Μάλιστα η μητέρα για να τιμήσει τον πατέρα της Carlos φρόντισε όλα τα παιδιά να έχουν ονόματα που να ξεκινούν από το γράμμα C. Αυτό φυσικά θα συμβεί και με το 17ο παιδί που το ζευγάρι έχει ξεκινήσει ήδη προσπάθειες για να το συλλάβει. Μάλιστα έχει σκεφτεί και το όνομα.

μαμά-έχει-16-παιδιά-και-θέλει-να-κάνει-το-17ο-

«Ονειρευόμουν μια μεγάλη οικογένεια από τότε που ήμουν κοριτσάκι… Ωστόσο, ούτε εγώ ούτε ο άντρας μου πιστεύαμε ότι θα αποκτούσαμε 16 παιδιά… Θέλουμε ένα ακόμα και είμαστε σίγουροι πως αργά ή γρήγορα θα έρθει στη ζωή μας. Αν είναι αγόρι θα το ονομάσουμε Carter, κι αν είναι κορίτσι Clair» λέει το ζευγάρι.

Δείτε ακόμα Έγινε ξανά μαμά στα 50 της χρόνια με τον καλύτερό της φίλο

Η μαμά έχει δική της εταιρεία καθαρισμού και γέννησε το 16ο της παιδί τον Μάη του περασμένου χρόνου. Εξήγησε πως είχε μία δύσκολη εγκυμοσύνη ενώ όταν πήγε στο μαιευτήριο για να γεννήσει οι νοσοκόμες την αναγνώρισαν από μακριά.

μαμά-έχει-16-παιδιά-και-θέλει-να-κάνει-το-17ο-

Το ζευγάρι ξοδεύει περίπου 600 ευρώ το δεκαπενθήμερο για το φαγητό και τις ανάγκες των παιδιών τους. Επίσης δεν στηρίζονται από επιδοτήσεις πολυτέκνων ή άλλου είδους χρηματοδοτήσεις. Δουλεύουν και συντηρούν τα παιδιά τους αποκλειστικά από τις δουλειές τους.

Φυσικά το ζευγάρι δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ αντισύλληψη και έχει τρία τρίδυμα την Carla και την Caitlyn, τον Calvin και την Catherine και τον Caleb και την Caroline. Τα υπόλοιπα οκτώ παιδιά είναι οι: Christopher, Cristian, Celeste, Cristina, Carol, Camilla, Charlotte και Crystal.

μαμά-έχει-16-παιδιά-και-θέλει-να-κάνει-το-17ο-

All photos via: thesun.co.uk

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την μαμά στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close