μαμά_γέννησε_παιδί_5_κιλά_χωρίς_επισκληρίδιο_

Κι όμως μία μικροκαμωμένη μητέρα κατάφερε να γεννήσει ένα μωρo 5 κιλών χωρίς επισκληρίδιο και κέρδισε τον θαυμασμό μας!

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες γυναίκες ακολούθησαν την λύση της επισκληρίδιου κατά την διάρκεια του τοκετού τους. Η επισκληρίδιος είναι μία ένεση που κάνει την γυναίκα να πονάει πολύ λιγότερο κατά τον τοκετό της.

Είναι μία ένεση που φέρει μερικούς κινδύνους όπως διαβάσαμε και πρόσφατα στην είδηση ότι μία γυναίκα έμεινε παράλυτη εξαιτίας την επισκληρίδιου Παρόλα αυτά αυτοί οι κίνδυνοι έχουν μικρό ποσοστό και οι γυναίκες όσο κι αν αγαπούν την εμπειρία του τοκετού δεν λένε όχι σε μία πιο ανώδυνη διαδικασία.

Δείτε ακόμα «Κάθε μέλλουσα μαμά που αγχώνεται με τον τοκετό πρέπει να διαβάσει αυτό το post!»

Ο τοκετός πονάει πολύ και αυτό είναι το μόνο σίγουρο, όμως μία γυναίκα κατάφερε να γεννήσει ένα μωρo 5 κιλών χωρίς να κάνει επισκληρίδιο. Η μητέρα είναι μικροκαμωμένη αλλά εδώ που τα λέμε ακόμη και μία πιο μεγαλόσωμη μητέρα θα δυσκολευόταν να γεννήσει φυσιολογικά ένα παιδί 5 κιλών. Διαβάστε παρακάτω: 

Η ιστορία

Η δημοφιλής πλατφόρμα του TikTok έχει πάρει μεγάλη αγάπη από όλο τον κόσμο τον τελευταίο χρόνο. Έτσι πολλές φορές γυναίκες και άντρες μοιράζονται μέσα από σύντομα βίντεο στο TikTok εμπειρίες που πιστεύουν ότι αξίζει να σημειωθούν και όχι μόνο.

Σε αυτήν την περίπτωση η μανούλα Chasity Ward κατάφερε να γεννήσει όντας αρκετά μικροκαμωμένη ένα μωρo 5 κιλών χωρίς επισκληρίδιο ένεση. Έτσι μέσα από ένα βίντεο που θα δείτε στο τέλος του άρθρου μοιράστηκε με το κοινό της φωτογραφίας της νεογέννητης κορούλας της που κανείς δεν μπορεί να την χαρακτηρίσει μικροσκοπική.

Στο βίντεο της η Chasity Ward λέει με ύφος «Θέλετε να δείτε ένα μεγάλο μωρό;» και συνεχίζει «Ιδού ένα τεράστιο μωρό, το οποίο γέννησα χωρίς επισκληρίδιο, γιατί είμαι αλλεργική. Πόνεσα όπως δεν έχω πονέσει ποτέ στη ζωή μου».

Δείτε ακόμα Μαμά έμεινε έγκυος στο 6ο παιδί της ενώ βρίσκεται στην εμμηνόπαυση

μαμά_γέννησε_παιδί_5_κιλά_χωρίς_επισκληρίδιο_

Η Chasity Ward παραδέχτηκε στα σχόλια του βίντεο πως ούρλιαζε σαν υστερική κατά την διάρκεια του τοκετού. Και με το δίκιο της αφού ο τοκετός πονάει πολύ και όταν καλείσαι να γεννήσεις μία κοράκλα 5 κιλών πονάει ακόμη περισσότερο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τροφαντό κ@ριτσάκι γεννήθηκε στις 41 εβδομάδες και ζύγιζε 5 κιλά. Δεν ήταν λίγοι οι χρήστες που όταν είδαν το μωρo δε πίστευαν στα μάτια τους. Μάλιστα μία κοπέλα δεν δίστασε να σχολιάσει πως το βλέπει και πονάει.

Κάποιος άλλος χρήστης την αποκάλεσε superwoman ενώ ένας άλλος ανέφερε ότι η μικροκαμωμένη μητέρα ήταν απίστευτα δυνατή και της έδωσε συγχαρητήρια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το παιδί της είναι πανέμορφο και ελπίζουμε να τους ζήσει όπως ακριβώς η μικρή επιθυμεί!

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

 

@thatcraftmom

Had to repost Idk how it the sound got all slow lol but #newborn #bigbaby #foryou #fyp #thenvsnow #11poundbaby #11pounds #osu #ohiocheck

♬ original sound – Slamuri

All photos via: thesun.co.uk

Διαβάστε όλα τα άρθρα για τον τοκετό στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close