μητέρα-ξεγέννησε-το-παιδί-που-υιοθέτησε-

Μητέρα ξεγέννησε η ίδια το παιδί που υιοθέτησε. Μία μητέρα ξεγέννησε η ίδια το παιδί που υιοθέτησε και το αποκαλεί “το μικρό της θαύμα”.

Δεν είναι λίγες οι μητέρες της καρδιάς εκεί έξω. Μητέρες που μπορεί να μην έμειναν έγκυες στο παιδί τους, όμως το γέννησαν με την καρδιά τους. Η μέθοδος της υιοθεσίας είναι μία παγκοσμίως εδραιωμένη μέθοδος και χαρίζει χαρά σε δύο γονείς που δεν μπορούν να φέρουν στον κόσμο βιολογικώς παιδί και σε ένα παιδί χωρίς οικογένεια.

Δείτε ακόμα Δεν είναι ντροπή να έχετε σπίτι ακατάστατο όταν μεγαλώνετε παιδιά

Αυτή η μητέρα όμως δεν υιοθέτησε απλά το παιδί της. Αυτή η μέρα το ξεγέννησε και η συγκινητική της ιστορία έχει κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου. Στο σημερινό μας άρθρο θα μάθουμε την ιστορία αυτής της μητέρας. Διαβάστε παρακάτω:

Μητέρα ξεγέννησε η ίδια το παιδί που υιοθέτησε

Η Whitney Rogers και ο σύζυγός της προσπαθούσαν πολλά χρόνια να φέρουν στον κόσμο το δικό τους παιδί, όμως δεν τα κατάφερναν. Έτσι γνώρισαν την Tiffany Johnson, μέσω ενός συγγενή. Η Tiffany ήταν έγκυος και σκόπευε να δώσει το παιδί της προς υιοθεσία διότι έκρινε πως δεν μπορούσε να το μεγαλώσει σωστά.

Η βιολογική μητέρα του παιδιού ήταν έγκυος σε αγοράκι και το ζευγάρι πήρε αμέσως την απόφαση να προχωρήσει στην υιοθεσία και να μεγαλώσει την οικογένειά του. Για όσο διάστημα η βιολογική μητέρα ήταν έγκυος έμενε στο σπίτι του ζευγαριού.

μητέρα-ξεγέννησε-το-παιδί-που-υιοθέτησε-

Πριν από ένα μήνα ξεκίνησε να έχει συσπάσεις, παρόλο που ήταν πολύ νωρίς ακόμη για να γεννήσει. Μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο όμως οι γιατροί δεν της έκαναν εισαγωγή διότι είχε διαστολή ένα εκατοστό. Όμως όταν επέστρεψαν στο σπίτι ξεκίνησε ο τοκετός.

Δείτε ακόμα Απίστευτο: Μαμά με 16 παιδιά θέλει πολύ να έρθει το 17ο

μητέρα-ξεγέννησε-το-παιδί-που-υιοθέτησε-

Η μητέρα του παιδιού παρά τον φόβο της ανέλαβε τα χρέη μαίας και ξεγέννησε το αγοράκι της με τηλεφωνικές οδηγίες που της έδιναν από τα επείγοντα. Ο τοκετός δεν ήταν εύκολος. Όμως ο μικρός Jackson ήρθε στην ζωή υγιέστατος.

μητέρα-ξεγέννησε-το-παιδί-που-υιοθέτησε-

Η μητέρα του αποκαλεί το παιδί της “το μικρό της θαύμα” και δήλωσε σε συνέντευξή της ότι τόσο η μητέρα όσο και το παιδί έχουν αναπτύξει έναν πολύ ισχυρό δεσμό. Όταν η βιολογική μητέρα ρωτήθηκε για την εμπειρία, εκείνη ανέφερε πως ήταν ευτυχισμένη που το παιδί της βρήκε ένα τόσο καλό σπίτι για να μεγαλώσει.

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την μαμά στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close