Πασχαλινές- κατασκευές -για- παιδιά- 2022-: 15- ιδέες-

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά 2022: 15 ιδέες. 15 για Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά 2022 με οικονομικά υλικά που θα λατρέψουν τα παιδιά!

Το Πάσχα βρίσκεται μία ανάσα μακριά και τα παιδιά μας λατρεύουν τις Πασχαλινές κατασκευές. Τώρα που τα σχολεία έκλεισαν για τις Πασχαλινές διακοπές, ήρθε η στιγμή να φτιάξουμε Πασχαλινές κατασκευές εμείς με τα παιδιά μας.

Οι Πασχαλινές κατασκευές βοηθούν τα παιδιά να εξασκήσουν τα ταλέντα τους, τα γεμίζουν αυτοπεποίθηση για τις δημιουργίες τους, περνούν δημιουργικό χρόνο με τους φίλους, τα αδέρφια και τους γονείς τους και φυσικά έρχονται ακόμη πιο κοντά με τους γονείς τους.

Δείτε ακόμα Εύκολες πασχαλινές κατασκευές που μπορείτε να κάνετε με τα παιδιά σας

Αν νομίζατε ότι για τις Πασχαλινές κατασκευές χρειάζονται ακριβά υλικά κάνετε πολύ μεγάλο λάθος. Μπορείτε να δημιουργήσετε εντυπωσιακές Πασχαλινές κατασκευές που θα λατρέψουν τα παιδιά και μάλιστα με τα πιο φθηνά υλικά. Διαβάστε παρακάτω:

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά 2022: Πασχαλινό στεφάνι από χάρτινα λαγουδάκια

Μπορείτε με χρωματιστά χαρτόνια να φτιάξετε ένα υπέροχο Πασχαλινό στεφάνι. Σχεδιάζετε με μολύβι τα λαγουδάκια πάνω στα αγαπημένα σας χαρτόνια και τα κόβετε με ένα ψαλίδια. Στην συνέχεια τα συρράπτετε κυκλικά και το στεφάνι σας είναι έτοιμο. Μπορείτε να το διακοσμήσετε με φιόγκους, πομ πομ και ό,τι άλλο σας αρέσει.

15 ιδέες για Πασχαλινές κατασκευές που θα λατρέψουν τα παιδιά

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά 2022: Λαγουδάκι από σύρμα πίπας και βαζάκια που δεν χρειαζόμαστε

Μπορούμε να πάρουμε γυάλινα βαζάκια σαν το παρακάτω που δεν το χρειαζόμαστε και να το βάψουμε με τέμπερες στα αγαπημένα μας χρώματα. Στην συνέχεια με μαύρη τέμπερα σχεδιάζουμε τα μουστάκια, τα μάτια και με ροζ χρώμα την μύτη.

Έπειτα χρησιμοποιούμε λευκό σύρμα πίπας για το εξωτερικό των αυτιών και ροζ σύρμα πίπας για το εσωτερικό. Τα κολλάμε στο βαζάκι με ισχυρή κόλλα και τα αφήνουμε να στεγνώσουν. Μπορούμε να γεμίσουμε το βαζάκι με Πασχαλινά σοκολατάκια και ό,τι άλλο μας αρέσει.

πασχαλινό-βαζάκι-λαγουδάκι-ιδέες-για-πασχαλινές κατασκευές- πασχαλινό-στεφάνι-από-χαρτόνι-ιδέες-για-πασχαλινές κατασκευές-

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά 2022: Κοτοπουλάκι από χαρτόνι

Σχεδιάζουμε το μισό σπασμένο κέλυφος του αυγού και το διακοσμούμε με πομ πομ ή το ζωγραφίζουμε με μαρκαδόρους. Στην συνέχεια σχεδιάζουμε το κοτοπουλάκι και το κολλάμε από την πίσω μεριά του κέλυφους. Σχεδιάζουμε και το πάνω κέλυφος του αυγού και το κολλάμε στο κεφάλι του πουλιού. Έτοιμο.

κοτοπουλάκι-από-χαρτόνι-ιδέες-για-πασχαλινές κατασκευές-

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά 2022: Λαγουδάκια από ρολό χαρτιού

Μπορείτε να πάρετε ρολό από χαρτί υγείας ή χαρτί κουζίνας και να το ζωγραφίσετε με μαρκαδόρους. Ματάκια, μυτούλα δοντάκια. Κολλήστε πλαστικά ματάκια πάνω στο ρολό με υγρή κόλλα.

Στην συνέχεια με χαρτόνι σχεδιάστε χοντρές λωρίδες και στην συνέχεια τσακίστε ‘τες όπως βλέπετε παρακάτω. Συρράπτετε τα αυτιά και είναι έτοιμο το λαγουδάκι σας.

λαγουδάκια-από-ρολό χαρτιού-ιδέες-για-πασχαλινές κατασκευές-

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά 2022: Πασχαλινά γλαστράκια

Μπορείτε να πάρετε τσίγκινα μικρά γλαστράκια σε λευκό χρώμα και να κολλήσετε πάνω τους πλαστικά ματάκια. Με υγρή κόλλα κολλήστε μύτη και στόμα από τσόχα. Μπορείτε από τσόχα να φτιάξετε και τα αυτάκια του λαγού. Το γλαστράκι σας είναι έτοιμο.

πασχαλινά-γλαστράκια-ιδέες-για-πασχαλινές κατασκευές-

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά 2022: Κοτοπουλάκι από πιάτα μίας χρήσης

Για την παρακάτω κατασκευή σας συστήνουμε χάρτινα πιάτα σε αποκλειστικά λευκό χρώμα. Τα ζωγραφίζετε με μαρκαδόρους ή τέμπερες και κολλήστε πόδια, ράμφος και φτερά από χαρτόνι ή τσόχα. Μπορείτε να κολλήστε πλαστικά ματάκια ή να τα φτιάξετε από χαρτόνι ή τσόχα και είναι έτοιμα.

κοτοπουλάκια-από-πιάτα-μίας χρήσης-ιδέες-για-πασχαλινές κατασκευές-

Δείτε ακόμα 25 υπέροχες diy πασχαλινές κατασκευές που θα λατρέψουν τα παιδιά σας!

ιδέες-για-πασχαλινές κατασκευές- ιδέες-για-πασχαλινές κατασκευές-

Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά 2022: Πασχαλινά διακοσμητικά από ύφασμα

Μπορείτε να αγοράσετε υφάσματα και να δώσετε σχέδιο με ένα ψαλίδι. Στην συνέχεια κολλήστε πάνω στα υφάσματα χάρτινα λαγουδάκια, καροτάκια και ό,τι άλλο σας αρέσει. Μπορείτε να τα ενώσετε μεταξύ τους με έναν σπάγκο και να φτιάξετε μία υπέροχη Πασχαλινή γιρλάντα ή να τα δώσουμε στα παιδιά μας σκέτα για το δωμάτιό τους.

ιδέες-για-πασχαλινές κατασκευές- ιδέες-για-πασχαλινές κατασκευές- ιδέες-για-πασχαλινές κατασκευές- ιδέες-για-πασχαλινές κατασκευές- ιδέες-για-πασχαλινές κατασκευές-

Δείτε ακόμα 40 φανταστικές Πασχαλινές Κατασκευές Για Μικρούς και Μεγάλους

ιδέες-για-πασχαλινές κατασκευές-

All photos via: Pinterest

Δείτε όλες τις ιδέες για παιδικές κατασκευές στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close