7 μηνών_παιδί_παραλίγο_να_χάσει_την_όραση_του_από_πιστολάκι μαλλιών_

Παιδί 7 μηνών παραλίγο να χάσει την όρασή του από πιστολάκι μαλλιών. Ακόμη και το πιο απλό αντικείμενο μέσα στο σπίτι μπορεί να αποβεί μοιραίο για το παιδί.

Ακόμη και το πιο απλό αντικείμενο μέσα στο σπίτι μπορεί να αποβεί μοιραίο για την υγεία του παιδιού. Όταν μεγαλώνουμε παιδιά προσπαθούμε να πάρουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας έτσι ώστε το σπίτι μας να είναι όσο πιο φιλικό προς τα παιδιά γίνεται.

Βάζουμε προστατευτικά στις γωνίες των επίπλων. Δεν αφήνουμε τις πρίζες μας εκτεθειμένες. Τα φάρμακα και τα αντικείμενα με βάρος τα βάζουμε πάντα σε ψηλά σημεία. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα μέτρα που λαμβάνει κάθε γονιός έτσι ώστε να προφυλάξει το παιδί του.

Δείτε ακόμα 12χρονος έχασε την ζωή του όταν το κινητό του έπεσε στην μπανιέρα: Η δημόσια έκκληση της μαμάς

Παρόλα αυτά, πολλές φορές το κακό σε βρίσκει από εκεί που δεν το περιμένεις. Αυτό φαίνεται πως μας δείχνει η σημερινή μας ιστορία. Στην σημερινή λοιπόν είδηση θα μάθουμε πως ένα μ@ρο 7 μηνών παραλίγο να χάσει την όρασή του, από ένα πιστολάκι μαλλιών. Διαβάστε παρακάτω: 

Η ιστορία

Η σημερινή μας είδηση έμελλε να κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ένα παιδί 7 μηνών έχασε την όρασή του για τρις μέρες εξαιτίας σοβαρών εγκαυμάτων που συνέβησαν ύστερα από πιστολάκι για τα μαλλιά. Το πιστολάκι για τα μαλλιά ήταν της μητέρας του και τα εγκαύματα υπήρχαν στο κεφάλι και στον λαιμό.

Η μικρή κοιμόταν στο διπλό κρεβάτι των γονιών της όταν παρά τα μαξιλάρια που είχαν χρησιμοποιηθεί ως εμπόδια έπεσε στο πάτωμα. Το παιδί μπουσούλησε και βρήκε σε μία γωνία το πιστολάκι των μαλλιών το οποίο το είχε βολέψει η μητέρα της.

Για κακή τύχη της μικρής το πιστολάκι όταν το βρήκε ήταν ακόμη στην πρίζα και το παιδί το έβαλε σε λειτουργία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να καεί. Το πιστολάκι έβγαλε καυτό αέρα και προκάλεσε σοβαρά εγκαύματα δευτέρου και τρίτου βαθμού στο κεφάλι και στον λαιμό του παιδιού.

Δείτε ακόμα Αυτό που έμαθα όταν είδα το παιδί μου αναίσθητο στην παιδική χαρά

Επίσης τα μάτια της είχαν πρηστεί τόσο από τα εγκαύματα που το παιδί δεν μπορούσε να τα ανοίξει για τρεις ολόκληρες μέρες. Το παιδί φυσικά και χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα στο νοσοκομείο.

Η μαμά του παιδιού δήλωσε πως εκείνη και ο σύζυγός της έπαιζαν επιτραπέζια παιχνίδια στο σαλόνι μαζί με άλλους συγγενείς όταν συνέβη το περιστατικό. Συγκεκριμένα είπε:

«Το δωμάτιο της Sienna βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο σαλόνι, γι ‘αυτό την έβαλα στο δωμάτιό μας, ώστε να μην την ξυπνήσουμε. Έλεγχα να δω αν είναι καλά κάθε 15 λεπτά και χρησιμοποίησα πολλά μαξιλάρια για να μην πέσει, ακόμα και αν το κρεβάτι μας είναι πολύ χαμηλό.

Δείτε ακόμα Μωράκι 8 μηνών μπερδεύτηκε με κορδόνι μπαλονιού και πέθανε από ασφυξία

Μόλις άκουσα τον θόρυβο από το πιστολάκι, έτρεξα αμέσως δίπλα της αλλά ήταν αργά. Καλέσαμε αμέσως ασθενοφόρο, την έγδυσα και ενώ την κρατούσα αγκαλιά μπήκα στο ντους για να τρέξει παγωμένο νερό πάνω της»

Το παιδί μεταφέρθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου με τριακόσιες φουσκάλες στο κεφάλι του ενώ τα μάτια του είχαν κλείσει τελείως από το πρήξιμο. Μετά από την πρώτη χειρουργική επέμβαση οι γονείς της Sienna είπαν ότι θα χρειαστούν κι άλλες.

Επίσης τα μαλλιά της μικρής υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην αναπτυχθούν σε ορισμένα σημεία διότι υπέστη σοβαρά εγκαύματα. “Μακάρι να μπορούσα να πάρω εγώ όλο τον πόνο” δήλωσε η μητέρα.

7 μηνών_παιδί_παραλίγο_να_χάσει_την_όραση_του_από_πιστολάκι μαλλιών_

Photos via: news.com.au

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την ασφάλεια παιδιού στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

 

Close