Τι χρειαζόμαστε: κουτί γάλα εβαπορέ (παγωμένο στο ψυγείο) 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα (παγωμένο στο ψυγείο) 1 κουτί φυτική σαντιγί, τύπου Μόρφατ (παγωμένη στο ψυγείο) ferrero rocher (όσα θέλουμε) μερέντα (200 γρ) 2 κουταλιές της σούπας λικέρ φουντουκι (προαιρετικα)
Οδηγίες Μέσα στο μπολ ρίχνω την φυτική σαντιγί και την χτυπάω για 5 λεπτά μέχρι να φουσκώσει και να αφρατέψει. Προσθέτω το ζαχαρούχο γάλα και το εβαπορέ και συνεχίζω το χτύπημα για άλλα 5 λεπτά.Σε αυτό το σημείο προσθέτω και το λικέρ αν θέλω. Βάζω το μπολ στην κατάψυξη και το αφήνω για 1 ώρα. Βγάζω το μπολ και το χτυπάω με το μίξερ για 3-4 λεπτά. Το ξαναβάζω στην κατάψυξη και το αφήνω για ½ ώρα. Επαναλαμβάνω την ίδια διαδικασία και χτυπάω το παγωτό για μία ακόμα φορά. Σε αυτό το σημείο, προσθέτουμε τα ferrero σπασμένα στο χέρι και τη μερέντα . Τέλος, αφήνω το παγωτό στην κατάψυξη για 3 ώρες μέχρι να παγώσει καλά.