To πανέξυπνο κόλπο αυτής της μαμάς για να σταματήσει το κλάμα του μωρού της έγινε viral!

Σύμφωνα με το Huffington Post, ένας από τους πιο συνηθισμένους λόγους για τους οποίους τα μωρά ξυπνούν στη μέση της νύχτας είναι επειδή τους πέφτει η πιπίλα. Τα μωρά μαθαίνουν να κοιμούνται πιπιλίζοντας κάτι στο στόμα , κάτι που ξεκινά αμέσως μετά τη γέννησή τους, πρόσθεσε το Huffington Post. Ενώ πολλοί γονείς πιστεύουν οτι για να σταματήσει το μωρό τους να κλαίει πρέπει να του πάρουν την πιπίλα, μια μαμά χρησιμοποίησε μια διαφορετική τεχνική για να σταματήσει το κλάμα του μωρού της.

To πανέξυπνο κόλπο αυτής της μαμάς για να σταματήσει το κλάμα του μωρού της έγινε viral!
Σύμφωνα με την HomeLuxury , η Λάουρα Γκέρσον, μια βρετανίδα μαμά, βρήκε μια απλή, αλλά μεγαλοφυή λύση η οποία έγινε viral. Οι περισσότεροι γονείς βάζουν μια πιπίλα στην κούνια του μωρού της η οποία μπορεί να χαθεί ή να πέσει κάτω από αυτή. Έτσι, αυτό που έκανε η Λάουρα ήταν να τοποθετήσει 10 πιπίλες γύρω από την κούνια του μωρού της. Η Γκέρσον λέει ότι το μωρό της ούρλιαζε όλη τη νύχτα, και το μόνο που ήθελε ήταν μια πιπίλα για να πέσει πάλι για ύπνο. Η Γκέρσον πρόσθεσε ότι από τότε που το παιδί της ήταν 3 μηνών, το κοίμιζε με 10 πιπίλες μαζί του μέσα στην κούνια.

Δείτε ακόμη: Επηρεάζεται η ανάπτυξη της ομιλίας από το μπιμπερό ή την πιπίλα;

Για εκείνους που πιστεύουν ότι το παιδί της θα εξαρτηθεί από την πιπίλα, η Γκέρσον τους διαβεβαιώνει ότι κάτι τέτοιο δεν υφίσταται. “Το μωρό μου δεν είναι φανατικό για την πιπίλα και δεν την έχει καν όλη την ημέρα, αλλά η πιπίλα το βράδυ μαζί του το βοηθά να κοιμηθεί, και τοποθετώντας πολλές πιπίλες μέσα στην κούνια, του κάνω πιο εύκολο να βρεί μια όταν την χρειαστεί. ” είπε. Η Λάουρα κοινοποίησε το κόλπο της αυτό σε μια σελίδα στο Facebook για μαμάδες ως αστείο επειδή το μωρό της φαινόταν τόσο χαριτωμένο καθώς περιβαλλόταν από όλες αυτές τις πιπίλες. Προς έκπληξή της το κόλπο της έγινε αμέσως viral!

Η Γκέρσον λέει ότι το μωρό της ούρλιαζε όλη τη νύχτα, και το μόνο που ήθελε ήταν μια πιπίλα για να πέσει πάλι για ύπνο.

Δείτε ακόμη: Η δύναμη της θέλησης: Δεν έχει χέρια αλλά δίνει την πιπίλα στον αδερφό του

Πολλοί άνθρωποι απάντησαν λέγοντας ότι η τεχνική της είχε αποτέλεσμα και σε αυτούς, και άλλοι ότι είχαν χρησιμοποιήσει μια παρόμοια τεχνική, τοποθετώντας όμως λιγότερες πιπίλες μέσα στην κούνια. Ωστόσο, δεν είδαν όλοι με θετικό μάτι αυτό που έκανε η Λάουρα. Μερικοί χρήστες πιστεύουν ότι ο ευκολότερος τρόπος για να σταματήσει ένα μωρό να κλαίει για την πιπίλα του είναι να μην του την δώσεις.

To πανέξυπνο κόλπο αυτής της μαμάς για να σταματήσει το κλάμα του μωρού της έγινε viral!

Parents Magazine

Συμβουλές για το πώς μπορείτε να κάνετε το μωράκι σας να κοιμηθεί τη νύχτα: Σύμφωνα με την κλινική Mayo , το πρώτο που πρέπει να κάνετε για να κοιμηθεί το μωράκι σας όλη τη νύχτα είναι να προσπαθήσετε να ακολουθήσετε μια συνεπή και ήρεμη ρουτίνα ύπνου. Εάν το μωρό σας είναι υπερδιεργετικό όλο το απόγευμα, μπορεί να του είναι δύσκολο να κοιμηθεί. Η κλινική Mayo αναφέρει ότι η η αγκαλιά, ένα χαλαρωτικό μπανάκι, και να τραγουδήσετε ή να παίξετε ένα ήρεμο τραγούδι θα λειτουργήσει, εφόσον υπάρχει μια καθορισμένη χρονική στιγμή που θα φεύγετε από το δωμάτιο κάθε φορά. Προσθέτουν ότι το κλειδί είναι να ξεκινήσετε αυτές τις δραστηριότητες σε ένα ήσυχο δωμάτιο πριν το μωρό σας κουραστεί .

Δείτε ακόμη: 4 κόλπα για να σταματήσει να πιπιλάει τον αντίχειρά του

To πανέξυπνο κόλπο αυτής της μαμάς για να σταματήσει το κλάμα του μωρού της έγινε viral!BabyCentre

Βάλτε το μωρό σας στην κούνια όταν θα είναι μισοκοιμισμένο. Η κλινική Mayo προτείνει οι γονείς να προσπαθούν να βάλουν το μωρό τους για ύπνο όταν είναι μισοκοιμισμένο. Ο λόγος είναι ότι το μωρό έτσι θα συνδέσει την κούνια του με την διαδικασία του ύπνου. Προτείνουν επίσης να απομακρύνετε από την κούνια του τις κουβέρτες και άλλα μαλακά αντικείμενα που θα μπορούσαν να το αποσπάσουν.

Δώστε στο μωρό σας χρόνο να βολευτεί: Είναι φυσικό οι γονείς να πηγαίνουν στο παιδί τους κάθε φορά που αρχίζει να κλαίει. Αλλά όταν το βάζουμε στην κούνια, η κλινική Mayo λέει ότι είναι σημαντικό να αφήσετε το μωρό να βολευτεί και να ηρεμήσει. Μπορεί να πάρει στο μωρό σας λίγο χρόνο για να βρει μια άνετη θέση για να κοιμηθεί. Αλλά λένε ότι εάν το κλάμα δεν σταματήσει, τότε πρέπει να το ελέγξετε. Μερικές φορές η καθησυχαστική σας παρουσία ότι χρειάζεται το μωρό σας για να κοιμηθεί, λέει η κλινική Mayo.

To πανέξυπνο κόλπο αυτής της μαμάς για να σταματήσει το κλάμα του μωρού της έγινε viral!Dreamstime.com

Πηγή: providr.com
Close