Τα MINIONS έκαναν φαντασμαγορική πρεμιέρα βουτηγμένα στα παιδικά δημητριακά της Nestlé !

Τα MINIONS έκαναν φαντασμαγορική πρεμιέρα βουτηγμένα στα παιδικά δημητριακά της Nestlé !

Σκόρπισαν χαμόγελα τα παιδικά δημητριακά της Nestlé παρέα με τα σκανταλιάρικα MINIONS, στην avant premiere που πραγματοποίησαν το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου στα Village Cinemas του The Mall Athens. Από νωρίς το μεσημέρι, οι αίθουσες που φιλοξένησαν την προβολή ήταν πανέτοιμες και περίμεναν κάθε ηλικίας fans των χαριτωμένων MINIONS. Μικροί και μεγάλοι έδωσαν το παρών και γέλασαν με τη ψυχή τους με τις νέες ξεκαρδιστικές περιπέτειες των κίτρινων πρωταγωνιστών. Μαζί τους φυσικά τα παιδικά δημητριακά Honey Cheerios και Nesquik, που έχουν γίνει η νέα μεγάλη αδυναμία των MINIONS!

Στη νέα ταινία των MINIONS, τα χαριτωμένα αλλά γκαφατζίδικα πλασματάκια, αναζητούν μάταια το κακό αφεντικό τους ανά τους καιρούς, αφού καταφέρνουν κάθε φορά να κατατροπώνουν όλους τους υποψήφιους και να μη στεριώνουν πουθενά. Στη νέα περιπέτειά τους καταλήγουν να συνεργάζονται με τη διαβολική Σκάρλετ, η οποία τα υποχρεώνει να κλέψουν το στέμμα της Βασίλισσας Ελισάβετ! Θα πρέπει να δείτε την ταινία για να καταλάβετε πώς καταφέρνουν να φέρουν την αποστολή εις πέρας και να βρουν το νέο τους αφεντικό!

Οι αίθουσες των Village Cinemas πλημμύρισαν με γέλια και παιδικές φωνές, ενώ την παράσταση όπως ήταν φυσιολογικό έκλεψαν τα MINIONS, που έκαναν την εμφάνιση τους λίγο πριν την έναρξη της ταινίας και φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά! Τα παιδικά δημητριακά της Nestlé για άλλη μια φορά χάρισαν ατέλειωτες στιγμές διασκέδασης στους μικρούς φίλους τους. Όλοι οι φανατικοί θαυμαστές των MINIONS, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την ταινία στους κινηματογράφους από τις 24 Σεπτεμβρίου και μετά, που θα πραγματοποιηθεί η επίσημη πρεμιέρα της.

NESQUIK MINIONS

Honey Cheerios MINIONS

Close