παιδί-παρήγγειλε-31-μπέργκερ-

2χρονος μπόμπιρας παρήγγειλε 31 μπέργκερ από το κινητό της μαμάς του. Αυτός ο μπόμπιρας παρήγγειλε 31 μπέργκερ από το κινητό της μαμάς του.

Αν μεγαλώνετε παιδιά σίγουρα σας έχει συμβεί. Το παιδί, παίρνει το κινητό σας κρυφά και ξεκινά να στέλνει 123 φατσούλες στο αφεντικό σας. φωτογραφίες από το ταβάνι στον πρώην σας και κατεβάζει τραγούδια της Πέπας στο κινητό.

Δείτε ακόμα 19 αστείες φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου που δείχνουν όλη την αλήθεια

Και μετά απλά στέλνετε μήνυμα “συγγνώμη το παιδί είχε πάρει το κινητό”. Λοιπόν αν νιώθετε ρεζιλεμένοι σκεφτείτε λίγο να ήσασταν στην θέση αυτής της μαμάς. Ο μικρός της, πήρε κρυφά το κινητό και παρήγγειλε 31 μπέργκερ. Ή πεινούσε πολύ ή…έπαιζε. Διαβάστε παρακάτω: 

2χρονος μπόμπιρας παρήγγειλε 31 μπέργκερ από το κινητό της μαμάς του

Πιο συγκεκριμένα η Kelsy Golden, είναι μητέρα τριών παιδιών και κάποια στιγμή έλαβε στο κινητό της ένα μήνυμα από μία εφαρμογή delivery. Η εφαρμογή την ενημέρωνε ότι η παραγγελία της σε ένα γνωστό ταχυφαγείο θα αργούσε διότι ήταν αρκετά μεγάλη.

παιδί-παρήγγειλε-31-μπέργκερ-

Photo via: kathimerini.gr

Η ίδια βέβαια δεν είχε παραγγείλει κάτι και υπέθεσε ότι ήταν λάθος της εφαρμογής οπότε το προσπέρασε. Όμως λίγη ώρα μετά, η παραγγελία έφτασε. 31 μπέργκερς στην πόρτα της και 80 ευρώ το σύνολο της παραγγελίας.

Δείτε ακόμα 20 ξεκαρδιστικές εικόνες με μωρά που μοιάζουν σαν να θέλουν να βγουν στη σύνταξη

παιδί-παρήγγειλε-31-μπέργκερ-

Photo via: kwtx.com

Εκεί συνειδητοποίησε ότι ο γιος της, πήρε το κινητό της κρυφά και μάλιστα έδωσε και 10 ευρώ στον ντελιβερά μέσω της εφαρμογής. Βέβαια ο μικρός έφαγε μόνο μισό μπέργκερ οπότε, τα υπόλοιπα μπέργκερ η μαμά τα μοίρασε στην γειτονιά.

παιδί-παρήγγειλε-31-μπέργκερ-

Photo via: thessalonikistudenthousing.com

Διαβάστε όλα τα αστεία στο Daddy-Cool.gr

Close