Αδιανόητο: Πέταξαν στα σκουπίδια το νεογέννητο παιδί τους επειδή ήταν κ0ρίτσι!

Αδιανόητο περιστατικό έλαβε χώρα στην Κίνα όπου δύο γονείς πέταξαν στα σκουπίδια το νεογέννητο παιδί τους επειδή ήταν κ0ρίτσι!

Μπορεί να ζούμε σε μια κοινωνία που υποστηρίζει την ισότητα μεταξύ των δυο φύλων αλλά φαίνεται πως αυτή την αξία δεν την υποστηρίζουν όλοι. Υπάρχουν ακόμη γονείς που προτιμούν να έχουν αγoρια από ότι κoριτσια επειδή έχουν στερεότυπα στο μυαλό τους.

Ορισμένοι φοβούνται ότι θα τους μαγαρίσουν πιο εύκολα τα παιδιά αν δεν γεννηθούν αγoρια. Άλλοι θεωρούν ότι το να έχεις αγoρι συνεχίζει το όνομα της οικογένειας οπότε είναι μεγαλύτερη τιμή. Αυτή την άποψη είχαν και δυο γονείς στην Νότια Κίνα που προχώρησαν σε μια αδιανόητη πράξη.

Παρακάτω θα δούμε μια είδηση που έγινε γρήγορα viral σε όλο τον κόσμο, διότι σ0καρε όποιον την διάβασε. Θα μιλήσουμε για δυο γονείς που πέταξαν στα σκουπίδια το νεογέννητο παιδί τους επειδή δεν ήταν aγορι. Διαβάστε παρακάτω:

Το περιστατικό έλαβε μέρος στη Νότια Κίνα. Εργαζόμενοι του δήμου βρήκαν κατά τη διάρκεια της δουλειάς τους, ένα νεογέννητο κ0ριτσι στα σκουπίδια. Το παιδί μεταφέρθηκε γρήγορα σε τοπικό κέντρο φροντίδας. Σύμφωνα με πληροφορίες η μητέρα του παιδιού ήταν 21 και ο πατέρας 24.

Σοκ: Πέταξαν στα σκουπίδια το νεογέννητο παιδί τους επειδή ήταν κoρίτσι!

Σύμφωνα με τον πατέρα, αποφάσισαν να πετάξουν το παιδί τους, όταν κατάλαβαν ότι δεν είναι αγoρι επειδή έχουν ακόμη 3 παιδιά και ήθελαν πολύ έναν γιo. Σύμφωνα με τις παραδόσεις της Κίνας οι γονείς προτιμούν να έχουν αγoρια, διότι εκείνα συνεχίζουν το όνομα της οικογενείας.

Δείτε ακόμα Δείτε τις 10 πιο παράξενες ασθένειες του κόσμου! Πάθαμε πλάκα!

Οι γονείς εντοπίστηκαν και τέθηκαν υπό κράτηση για εγκατάλειψη βρέφους λίγο μετά το περιστατικό, σύμφωνα με επίσημες δηλώσεις των αρχών της περιοχής Dongguan, της Κίνας. Η μητέρα γέννησε στις 29 Ιουλίου σε ένα νοικιασμένο διαμέρισμα στην Κίνα, μόνη της.

Ο 24χρονος πατέρας δικαιολογήθηκε λέγοντας πως δεν μπορούσαν να μεγαλώσουν 3 παιδιά και παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι το όνειρό του να αποκτήσει έναν γιο έγινε κομμάτια, όταν γεννήθηκε η τρίτη κόρη του ζευγαριού.

Υπολογίζεται ότι στην Κίνα γονείς εγκαταλείπουν τα παιδιά τους κάθε χρόνο. Ο αριθμός αγγίζει τα 100.000 εγκαταλελειμμένα παιδιά. Περίπου δηλαδή 270 παιδιά την ημέρα. Δυστυχώς αυτές οι ειδήσεις μας φέρνουν στην μνήμη παρόμοιες ειδήσεις που αφορούσαν την ελληνική κοινωνία.

Για πόσο καιρό ακόμη γονείς που δεν είναι ικανοί να γίνουν γονείς θα φέρνουν στον κόσμο παιδιά και θα τα μεταχειρίζονται ως αντικείμενα; Οι αρμόδιες αρχές κάθε χώρας πρέπει σιγά σιγά να λάβουν τα μέτρα τους. Μιλάμε για ανθρώπινες ψυχές και όχι για κούκλες όπου το μοντέλο βγήκε ελαττωματικό.

Αυτό που μας προβλημάτισε είναι ότι οι συγκεκριμενοι “γονείς” έχουν άλλα τρία παιδιά. Τι θα γίνει με τα άλλα τρία παιδιά και μέχρι πριν την σύλληψη τους, σε τι περιβάλλον μεγάλωναν; Μάλλον όχι και στο καλύτερο.

Photo cover via: infokids.gr

Close