Οι 6 άνθρωποι που προέβλεψαν τον θάνατό τους_

Οι 6 άνθρωποι που προέβλεψαν τον θάνατό τους! Ο θάνατος είναι σίγουρα μία στιγμή που σε όλα τα έμβια όντα κάποια στιγμή θα τύχει. Οι άνθρωποι είτε φοβούνται τον θάνατο, είτε γοητεύονται από αυτόν. Η ιδέα του θανάτου είναι που οδήγησε πολλούς ανθρώπους σε φιλοσοφημένες συζητήσεις.

Η στιγμή του θανάτου είναι μία τρομαχτική στιγμή για πολλούς από εμάς και τις περισσότερες φορές δεν θέλουμε να την σκεφτόμαστε και να την συζητάμε. Είτε πιστεύουμε στην Κόλαση και στον Παράδεισο είτε όχι, όλοι τρομάζουμε στην ιδέα ότι εμείς ή κάποιος δικός μας θα φύγει από την ζωή.

Δείτε ακόμα Φανταστικοί φίλοι των παιδιών: 12 αστείες και τρομαχτικές ιστορίες

Υπάρχουν όμως και μερικοί άνθρωποι που κατάφεραν με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο να προβλέψουν τον θάνατό τους. Δεν ξέρουμε αν αυτοί οι άνθρωποι έβλεπαν πιο μπροστά, είχαν κάποιο χάρισμα ή αν απλά έτυχε. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι η ιδέα να προβλέψουμε τον δικό μας θάνατο μας σοκάρει. Διαβάστε παρακάτω: 

Η πρόβλεψη του θανάτου με αφορμή έναν κομήτη

Ένας μυθιστοριογράφος γεννήθηκε όταν ένας κομήτης έφτασε στην Γη. Η τροχιά αυτού του κομήτη, φαίνεται πως κρατάει περίπου 75 χρόνια. Ο ίδιος λοιπόν είχε πει ότι κομήτης τον έφερε και ο κομήτης θα τον πάρει. Και όντως, πέθανε στα 75 του χρόνια, την στιγμή που κομήτης ολοκλήρωνε την τροχιά του.

Ο θάνατος του Oliver Rid

Η αλήθεια είναι πως ο γνωστός ηθοποιός ήταν εθισμένος στο αλκοόλ οπότε το ότι θα πέθαινε από αυτό ήταν κάτι που ο ίδιος αλλά και όλοι όσοι τον ήξεραν θα μπορούσαν να είχαν προβλέψει. Ο ηθοποιός όμως φαίνεται πως κατάφερε να προβλέψει πολλά παραπάνω σχετικά με τον θάνατό του.

Συγκεκριμένα 5 χρόνια πριν πεθάνει εμφανίστηκε σε ένα κανάλι του Ηνωμένου Βασιλείου. Το συγκεκριμένο κανάλι είχε μία φορά την εβδομάδα ένα πρόγραμμα όπου διασημότητες, προσποιούμενοι ότι ήταν ήδη νεκροί και βρίσκονταν στον παράδεισο, έλεγαν πως πίστευαν ότι θα τους θυμάται ο κόσμος μετά τον θάνατό τους.

Ο ίδιος λοιπόν είχε δηλώσει πως πίστευε, ότι θα πεθάνει από καρδιακή προσβολή σε ένα μπαρ. Κι έτσι έγινε. 5 χρόνια μετά, βρισκόμενος στην Μάλτα για τις ανάγκες γυρισμάτων, άφησε την τελευταία του πνοή από καρδιακή προσβολή σε ένα μπαρ.

Ο Λίνκολν είχε προβλέψει τον θάνατό του!

Ο Λίνκολν είχε ονειρευτεί ότι βρισκόταν στον Λευκό Οίκο και είδε ξαπλωμένο ένα πτώμα, έναν στρατιώτη να φυλάει το πτώμα και άλλοι άνθρωποι να τον κλαίνε. Όταν ο Λίνκολν ρώτησε στον ύπνο του τον στρατιώτη σε ποιον ανήκει το πτώμα, εκείνος του είπε ότι “Ο Πρόεδρος, σκοτ@θηκε από δολοφ@νο” .

Ο Λίνκολν σηκώθηκε έντρομος και είπε στον φίλο του, που διηγήθηκε και το όνειρο ότι ακόμη το σκέφτεται ενοχλημένος. 10 μέρες μετά το όνειρο, ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αβραάμ Λίνκολν δολοφ@νείται.

Ο θάνατος του Jim Morrison

Ο Jim Morrison έγραψε ιστορία μέσα από τα τραγούδια του, όμως έκανε πολλές καταχρήσεις. Οι θάνατοι άλλων δύο rock stars της εποχής που πληροφορίες θα δείτε στο βίντεο στο τέλος του άρθρου, τον είχα θορυβήσει, αφού έκαναν ίδιο τρόπο ζωής.

Έλεγε στους φίλους του λοιπόν συχνά, ότι αυτός θα ήταν ο τρίτος rock star που θα φύγει από την ζωή από τις καταχρήσεις. Κι έτσι και έγινε μερικούς μήνες αργότερα, στην ηλικία των 27 ετών.

Ο θάνατος του Άρνολντ Σένμπεργκ

Ο Σέμπεργκ έπασχε από μία φοβία που φοβόταν το νούμερο 13. Παρόλο που γεννήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου, ο Σέμπεργκ πίστευε ότι το 13 θα ήταν η μέρα που θα πέθαινε. Όταν ο Σέμπεργκ έφτασε στα 77 του χρόνια, ξύπνησε την ημέρα των γενεθλίων του με έναν απίστευτο τρόμο ότι σήμερα θα πέθαινε.

15 λεπτά πριν αλλάξει η μέρα, ο Σέμπεργκ ένιωσε ανακουφισμένος που αυτή η μέρα σε λίγο θα έφευγε όμως λίγα λεπτά αργότερα ο γιατρός ξεκίνησε να φωνάζει στην γυναίκα του, ότι τον χάνουν. Πέθανε στις 13 Ιουλίου.

Ο θάνατος του Μάικι Γουέλς

Ο μπασίστας είχε προβλήματα με τις καταχρήσεις και ψυχολογικά προβλήματα. Όμως είχε καταφέρει να φτάσει αισίως 40 όταν έγραψε στο Twitter ότι ονειρεύτηκε ότι πέθανε το επόμενο Σαββατοκύριακο στο Σικάγο από καρδιακή προβολή στον ύπνο του. Κανείς δεν τον πήρε στα σοβαρά.

Μετά από δύο εβδομάδες όμως, βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου. Έφυγε από καρδιακή προσβολή στον ύπνο του, ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Τις πληροφορίες για το άρθρο τις πήραμε από το βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Διαβάστε όλα τα περίεργα στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close