Απίστευτο: Παντρεύτηκε τον εαυτό της πριν 11 χρόνια και είναι πιο... ερωτευμένη από ποτέ_

Η απίστευτη ιστορία μίας γυναίκας που παντρεύτηκε τον εαυτό της.

Η αλήθεια είναι πως έχουμε ακούσει και έχουμε διαβάσει αρκετές ιστορίες σχετικά με τους περίεργους γάμους που πραγματοποιούνται κυρίως στο εξωτερικό. Κάποιοι παντρεύονται  δέντρα ,ραπανάκια. σταφύλια, καρέκλες, τραπέζια, μπαμπού και συσκευές για μαγείρεμα.

Κάποιοι υιοθετούν μπρόκολα και γενικότερα τα τελευταία χρόνια οι άνθρωποι αρχίζουν λίγο και το χάνουν. Ίσως να είναι ένας τρόπος να τραβήξουν την προσοχή στο διαδίκτυο, ίσως να μας δουλεύουν κανονικά κι ενώ εμείς τους κοροϊδεύουμε εν τέλει κοροϊδεύουν εκείνοι εμάς.

Δείτε ακόμα O άντρας της είχε δεύτερη οικογένεια και το ανακάλυψε από μια ανακοίνωση στην εφημερίδα!

Δεν μπορούμε να ξέρουμε ακριβώς τον λόγο πάντως κάθε φορά που μαθαίνουμε για τέτοιες ειδήσεις, κοπανάμε το χέρι μας στο κούτελο με απόγνωση και συνεχίζουμε. Η γυναίκα της σημερινής μας ιστορίας είτε πληγώθηκε πολύ είτε απλά αγαπάει παραπάνω από όσο θα ‘πρεπε τον εαυτό της. Διαβάστε την ιστορία της:

Η ιστορία

Η νύφη και ο γαμπρός της ιστορίας μας είναι η Karen Reed. Σίγουρα πιο νέα ονειρευόταν να παντρευτεί όπως όλος ο υπόλοιπος κόσμος, σε μία εκκλησία ή σε ένα δημαρχείο. Παρόλα αυτά πριν από 11 χρόνια άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να παντρευτεί τον εαυτό της.

Σήμερα είναι 51 χρονών και μπορεί να πέρασαν κάποιες περιστασιακές σχέσεις όμως τίποτα δεν ήρθε για να μείνει. Η γυναίκα λοιπόν δηλώνει πιο ερ@τευμένη από ποτέ με τον εαυτό της και θα συνεχίσει να είναι έτσι, αφού προς το παρόν δεν σκέφτεται το διαζύγιο.

«Ήμουν 40 ετών όταν σκέφτηκα πως ήρθε η ώρα να νοικοκοιρευτώ» δηλώνει η γυναίκα. «Ο άνθρωπος που αγαπούσα πιο πολύ και με τον οποίο ήθελα να δεσμευτώ, ήταν ο εαυτός μου. Ήταν κάτι σαν πράξη αποδοχής του εαυτού μου. Φόρεσα το νυφικό μου και έζησα μία εκπληκτική γαμήλια τελετή με τους ανθρώπους που αγαπώ και νοιάζομαι».

παντρεύτηκε_τον_εαυτό_της_και_νιώθει_πιο_ερωτευμένη_από_ποτέ_

Δείτε ακόμα Πήρε διαζύγιο από τον άνδρα της και παντρεύτηκε τον πεθερό της

Η Karren ξόδεψε περίπου 800 δολάρια για να διοργανώσει τον τέλειο γάμο ενώ τα νομικά ζητήματα δεν φαίνεται πως την εμπόδισαν. Διάβασε τους όρκους της στον εαυτό της και δεσμεύτηκε να αγαπάς και να φροντίζει την ίδια για πάντα.

Στον γάμο βρέθηκαν οι γονείς της, η 21χρονη τότε κòρη της και ο κολλητός της ο οποίος έγινε και κουμπάρος. Η ίδια παραδέχεται ότι στην αρχή οι συγγενείς και οι φίλοι είχαν τις αντιρρήσεις τους, όμως τελικά κατάφερε να τους αλλάξει γνώμη.

Σίγουρα μπορούμε να λάβουμε αυτή την κίνηση σαν συμβολική. Αγαπάμε τον εαυτό μας, είμαστε κυρίαρχοι του εαυτού μας και τα λοιπά. Δεν μπορούμε όμως να καταλάβουμε γιατί πρέπει να ξοδέψουμε 800 δολάρια σε αυτό να παντρευτούμε όντως τον εαυτό μας. Αλλά ποιοι είμαστε εμείς για να κρίνουμε…σωστά;

παντρεύτηκε_τον_εαυτό_της_και_νιώθει_πιο_ερωτευμένη_από_ποτέ_

Διαβάστε όλες τις ιστορίες στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

All photos via: metro.co.uk

 

Close