Χανιά: Μπούκαραν στον γάμο ντυμένοι μπαλαρίνες

Χανιά: Σε γάμο στα Χανιά 15 φίλοι του γαμπρού και της νύφης ντύθηκαν μπαλαρίνες χορεύοντας την «Λίμνη των Κύκνων». Δείτε το ξεκαρδιστικό Βίντεο.

Σε κάθε γάμο υπάρχει και ένας τρελός στα Χανιά 15. Αυτοί οι 15 φίλοι κανόνισαν να κάνουν μια έκπληξη στον γαμπρό και την νύφη. Η έκπληξη αυτή ήταν να ντυθούν μπαλαρίνες χορεύοντας  την «Λίμνη των Κύκνων». Δείτε παρακάτω:

Κάθε γάμος έχει και τα ευτράπελά του όπως έχει αποδείξει η ιστορία καθώς δεν είναι λίγα τα περιστατικά με τα απρόοπτα των γάμων. Μια απίθανη έκπληξη επεφύλασσαν 15 φίλοι του γαμπρού και της νύφης, σε γάμο στα Χανιά, στην Κρήτη, καθώς εμφανίστηκαν ως… μπαλαρίνες να χορεύουν υπό τους ήχους της Λίμνης των Κύκνων.

Χανιά-Γάμος

Δείτε ακόμη Σεναριακό κενό: Τα 4 αστεία λάθη του Αστέρη μετά τον φόνο που θα ‘καναν μέχρι και δόκιμο υπαστυνόμο να τον βρει

Λίγα 24ωρα μετά, ο γαμπρός, ο DJ που γνώριζε τα πάντα αλλά και ένα μέλος της παρέας των 15, μίλησαν στο MEGA και την εκπομπή LIVE NEWS για όλα όσα έγιναν.

«Ξαφνικά κλείνει η μουσική, μπαίνει η Λίμνη των Κύκνων και βλέπω 15 μαντράχαλους ντυμένους με τις ροζ στολές», λέει ο γαμπρός. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ απο το enimerotiko.

Χανιά-Γάμος

Δείτε ακόμη 10 αστεία σκίτσα που μόνο οι πολύ τεμπέλες γυναίκες θα καταλάβουν

Ο γαμπρός και η νύφη δεν είχαν ιδέα. Όταν οι δυο τους ανέβηκαν στην πίστα για να κόψουν την τούρτα απόρησαν, καθώς μια σειρά από άτομα που τους είχαν πει ότι θα δώσουν το παρών, δεν ήταν στις θέσεις τους.

«Είχα νευριάσει γιατί δεν ήξερα τι γίνεται. Είχαν στριμωχτεί 15 άτομα σε μια τουαλέτα».

Όταν ο DJ έδωσε το σήμα, οι χορευτές άρχισαν να βγαίνουν ο ένας μετά τον άλλον και ο γάμος πήρε άλλη τροπή.

Δείτε ακόμη Πάρτε ιδέες: Τα πιο αστεία και έξυπνα σκονάκια

Για να μην πάει τίποτα στραβά είχαν ετοιμάσει τα πάντα από μέρες και μάλιστα είχαν κάνει και τις σχετικές πρόβες.

«Οι στολές είναι όλες one size από εταιρεία που προμηθεύει τέτοιες στολές. Ξέραμε σίγουρα ότι η νύφη θα γελάσει πολύ, για τον γαμπρό είχαμε αμφιβολίες», λέει φίλος του γαμπρού.

Close